Jump to content

pierde ulei. . .

Recommended Posts

Deci sa inteleg ca daca ai Bmw, trebuie sa fii premium, adica sa o duci la reparat unde e mai scump, la reprezentanta daca se poate, nu?

Pai daca o luam asa, cand faci o pana, suni platforma, sau chemi un service, sa-ti schimbe roata, ca doar esti premium, nu te poti murdari. Cum sa pui mana pe o cheie sau pe o roata murdara, nu? :flowers:

Cand zici Bmw cred ca tu te gandesti la Bentley, zici ca avem niste prototipuri de masini, daca te duce putin capul si iti place sa mesteresti poti face la fel de bine treaba ca cei de la service sau chiar mai bine, ca nu faci treaba de mantuiala sau pentru bani ca te gandesti ca e masina ta si deh :good:

Masina e gata si stiu ca asa e civilizat dar e mai economic sa faci tu ce se poate face, iar tu daca erai asa 'civilizat' nu mai aveai cont pe site-ul asta ca daca iti pica ceva te duceai direct in service cu masina, nu te mai oboseai sa cauti pe aici solutii si alte rezolvari ;)

cat ai dat pe oring? sau e hand made , facut din camera de bicicleta?

LEOZRX ... te-ai dezorientat? :laugh:

cat ai dat pe oring? sau e hand made , facut din camera de bicicleta?

LEOZRX ... te-ai dezorientat? :laugh:

nu i-am schimbat oring-urile, ca dura o zi pana ajungeau si aveam nevoie de masina in aceeasi zi, i-am curatat garnitura veche, nu prezenta nici-o ruptura nimic si am pus-o inapoi, plus ca nu aveam nici suruburile alea foarte stranse, dar o sa ii schimb oringurile cand o sa am timp, intai sa le cumpar, LEOZRX a zis ca un oring e 10 lei

pai pana nu cureti tot motorul frumos cu o carpa si nu mai faci ceva km nu poti fi sigur

De fapt cam asta e si procedura normala, in afara de cazurile foarte evidente..

La service in DE asa fac aia... nici nu iti dau un deviz pana nu fac treaba asta.. ca la aia, daca dupa ce o repari, te duci in 2 zile tot cu aceleasi probleme o fac din buzunarul lor...

Si stiu sigur ca asa au facut la mine.. au zis si ei ca poate e aia poate e alta.. lasati-o 2h sa spalam motorul, au facut o tura de vreo 10 km cu ea si au vazut pe unde curge clar si frumos... in cazul meu era garnitura de la capac supape...

Ce e drept a costat si pe masura :)

Edited by DOMI