Jump to content

e34

mih_amb

Recommended Posts

am cautat alt loc sa postez acest topic nu am gasit altul mai potrivit decat asta dar cum bat altii campii topicuri intregi am sa incerc sa ma exprim si eu aici

am fost posesor de e34 nu am stiut nimic legat de aceasta masina dupa ce am cumparat-o la o luna am tras si net si am intrat sa caut date despre bmw am gasit bmw club si......

datorita acestor oameni: iulian518i,vadim braia,WLF,DTM,apple,SKR si altii am cunoscut aceasta masina si am facut o pasiune ptr ea.

am vrut sa cumpar un e39 dar am ramas dezamagit de posesorii acestor masini nu sunt in stare sa faca o descriere a acestor masini deci mai strang bani si imi cumpar un alt e34 din 93-94 :blink:

va multumesc tuturor ptr ajutorul acordat si sper ca vom fii mai multi, seriosi si dornici sa ne ajutam reciproc macar cu sfaturi manuale si altle

felicitari datinatorilor de e34 :) :) :)

Poate unii se vor supara, altii nu, dar nici sa nu te gandesti la E 39 daca nu ai mecanic priceput pentru acest model!

Pe de alta parte E34 este mult mai popular si mai cunoscut.

Chiar daca luxul din E39 este net superior lui E34, acesta din urma este mult mai stabil, nu are atata electronica care-ti da dureri de cap cand se defecteaza, este mai robusta si mai bine gandita decat E39.

Din pct. meu de vedere E39 e o masina de fite, o masina sensibila, nu o masina de zi cu zi, capabila sa circule pe drumurile patriei.

Parerea mea de fost proprietar de E39, actualmente E34!

am cautat alt loc sa postez acest topic nu am gasit altul mai potrivit decat asta dar cum bat altii campii topicuri intregi am sa incerc sa ma exprim si eu aici

am fost posesor de e34 nu am stiut nimic legat de aceasta masina dupa ce am cumparat-o la o luna am tras si net si am intrat sa caut date despre bmw am gasit bmw club si......

datorita acestor oameni: iulian518i,vadim braia,WLF,DTM,apple,SKR si altii am cunoscut aceasta masina si am facut o pasiune ptr ea.

am vrut sa cumpar un e39 dar am ramas dezamagit de posesorii acestor masini nu sunt in stare sa faca o descriere a acestor masini deci mai strang bani si imi cumpar un alt e34 din 93-94 :blink:

va multumesc tuturor ptr ajutorul acordat si sper ca vom fii mai multi, seriosi si dornici sa ne ajutam reciproc macar cu sfaturi manuale si altle

felicitari datinatorilor de e34 :)  :)  :)

189938[/snapback]

Cum sa faci o descriere aici pe forum, cand, poate fiecare s-a confruntat cu pb. diferite, ce nu coincid de la masina la masina. Numai cine are E39, il vinde si-si ia unul la fel poate face o comparatie intre cele 2 si deci sa gaseasca aceleasi defecte la ambele masini. Abia atunci poti afirma ca e o pb. generala1

Asa ce sa-ti spun eu? Ca principalul defect e caseta de directie, cutia de viteze manuala care intra greu la rece, ca o bucsa nu stiu ce avea? Nu pot, pt. ca eu nu am avut pb. cu acestea! Eu am avut necazuri cu senzorii ABS, cu tacheti hidraulici, cu chiulasa, deci cu totul altele decat cele care se vehiculeaza.

Poate unii se vor supara, altii nu, dar nici sa nu te gandesti la E 39 daca nu ai mecanic priceput pentru acest model!

Pe de alta parte E34 este mult mai popular si mai cunoscut.

Chiar daca luxul din E39 este net superior lui E34, acesta din urma este mult mai stabil, nu are atata electronica care-ti da dureri de cap cand se defecteaza, este mai robusta si mai bine gandita decat E39.

Din pct. meu de vedere E39 e o masina de fite, o masina sensibila, nu o masina de zi cu zi, capabila sa circule pe drumurile patriei.

Parerea mea de fost proprietar de E39, actualmente E34!

190213[/snapback]

mecanic priceput la e39 nu am, de aceeasi problema m-am lovit si la e34 dar ma gandesc ca e39 este mult mai complicat si prtea electrica este si mai si :blink: .

multumesc ptr atentionare cu toate ca acum lauda modelul e39 :)

:blink: ...de persoane. ... sau de vieti .... E34 e o masina foarte buna . ma gandeam azi ca sunt E34 care mai circula inca de cand au aparut si se tin f bine. Ma gandeam la X3 cum va arata peste 20 ani . nu pot sa imi imaginez. sau orice altceva care e nou acum :). La mine din 1995 au picat la E34 brate bucse , amortizoare fata , toba , racord flexibil. Dar eu am drumuri rele . in rest motorul a mers ceas , nu completam cu ulei intre schimburi si nici nu consuma . spatiul in interior foarte mare .Foarte multumit de aceasta masina. Ma mai gandeam daca e posibil sa refaci un E34 de la 0 sau aproape. adica sa ai o caroserie , sasiu si sa comanzi restul de piese de la AB sau din Germania . Oare cat ar costa. depasesti un E60 nou sau nu .

Ma mai gandeam daca e posibil sa refaci un E34 de la 0 sau aproape. adica sa ai o caroserie , sasiu si sa comanzi restul de piese de la AB sau din Germania . Oare cat ar costa. depasesti un E60 nou sau nu .

190708[/snapback]

Ce sa refaci la el? Vino sa-l vezi pe al meu :blink:

@mih_amb...nu uita "promisiunea" de pe alt topic de a merge pe un e34 mai nou decat 1989-ul ce l-ai avut..vezi ca poti sa testezi 525-ul de 192cp al lui @nico30 ca e constantean de-al nostru :)

Succes..desi si ce ai avut tu, 525-ul de 170cp se tinea bine..deci cauta ceva mai bun decat ce ai avut...fa ca mine..am trecut de la e28 la e34...si aici sper sa raman...e34 ...eh, nu am cuvinte...ca doar ce am venit acum de la munte...consum sub 10litri la suta de km, in conditii de munte si cutie automatica..sunt incantat...mai ales ca-i primul drum al meu cu e34-ul la munte... :blink: sunt sigur ca, dupa ce voi schimba cutia de viteze (deh, am boala de a nu tine piciorul stang si mana dreapta adormite :) ) voi mai face si alte drumuri pe la munte :)

Succes la cautari..poate iei un E30-ursuletz...dar de obicei astea sunt supra-folosite de ciutani care se joaca de-a cerculetele si de-a liniutele :) dar nu stii..cel mai bine e sa iei ceva de la un cunoscut...sau o masina cu trecut cunoscut..asa, ca a mea :)

Mai vb..ca sunt fff multe de povestit..

Apropos...daca e un topic de multumiri...vreau sa-i multumesc si eu lui @gabi_becheanu pentru ca m-a ajutat sa iau un e34 bun, dintre multele ce le-am testat :D

Edited by iulian518i

Acolo vad ca oamenii au aproape toti face lift la e34 ....... gata mi s-a pus un pitic pe creier , daca nu gasesc sh , ma duc sa-mi iau nou  :blink:

191920[/snapback]

Adevarul e ca arata mult mai bine modelul cu facelift... Nu eram constient de asta pana nu am intrat in posesia lui.

Acolo vad ca oamenii au aproape toti face lift la e34 ....... gata mi s-a pus un pitic pe creier , daca nu gasesc sh , ma duc sa-mi iau nou  :blink:

191920[/snapback]

second nu gasesti,am cautat peste tot,iar noi:capota 15-16 mil,praguri de plastic aprox 400-500 euro plus oglinzi plus grilele de la faruri=nu merita.de banii astia iti iei o masina neinscrisa

Praguri? Despre ce praguri vorbesti?

Plus ca la 500 EU, alea nu mai sunt praguri, sunt flapsuri high-tech care iti permit sa zbori... marius TXA da tot kit-ul de M5 E34 in banii astia...

Vadim vorbeste de facelift-ul din botul masinii, adica capota + grila + ochelari.

Eu ochelarii ii am :blink:

Praguri? Despre ce praguri vorbesti?

Plus ca la 500 EU, alea nu mai sunt praguri, sunt flapsuri high-tech care iti permit sa zbori... marius TXA da tot kit-ul de M5 E34 in banii astia...

Vadim vorbeste de facelift-ul din botul masinii, adica capota + grila + ochelari.

Eu ochelarii ii am :blink:

192239[/snapback]

la modelele cu face lift peste pragurile de metal ale masinii sant niste praguri de plastic,iar la toate magazinele sant trecute in catalog ca sant de m5 ca si capota din cauza asta au preturi astronomice.

la modelele cu face lift peste pragurile de metal ale masinii sant niste praguri de plastic,iar la toate magazinele sant trecute in catalog ca sant de m5 ca si capota din cauza asta au preturi astronomice.

192241[/snapback]

cine stie cunoaste :) sunt niste praguri de plastic ca la e39 :blink: