Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Caut ajutor

Sickboy

Recommended Posts

Salutare. Am un E60 care se misca lent, de ceva timp (mai ales in treptele inferioare, iar demaraj nu are mai deloc). I-am schimbat ambreiajul, dar pb persista; cineva mi-a sugerat ca ar putea fi ceva legat de bobina injectoarelor. Cum nu am experienta pe partea tehnica, v-as ruga sa imi spuneti UNDE as putea merge la un service ok in Bucuresti. Preferabil unde ati avut experiente fericite legate de masini similare alei mele.

Multam, zi faina.

Salutare. Am un E60 care se misca lent, de ceva timp (mai ales in treptele inferioare, iar demaraj nu are mai deloc). I-am schimbat ambreiajul, dar pb persista; cineva mi-a sugerat ca ar putea fi ceva legat de bobina injectoarelor. Cum nu am experienta pe partea tehnica, v-as ruga sa imi spuneti UNDE as putea merge la un service ok in Bucuresti. Preferabil unde ati avut experiente fericite legate de masini similare alei mele.

Multam, zi faina.

Iti trebuie o diagnoza(cu tool specializat bmw) nicidecum cineva sa se uite la bobine.

Daca vrei pe cineva serios eu recomand service-ul lui alex.teile

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.