Jump to content

Noul X5 (F15)

Claudiu WBA

Recommended Posts

plm, fireste, doar nu le iau de nevasta ci doar in pula. ce-aveti ma ?

nu le iei ma...daca nu erau editate pozele ai fi vazut ca au cosuri pe cur.nu-mi mai amintesc unde au pus ei o poza si se vedea clar asta.

Edited by Alex_wly

Pai cat sa vorbesti pe langa subiect si lanobiect cand imi spun parerea si vine gem cu un quote la postarea meu?adica nu-mi pot exprima parerea doar ca nu coincide cu a lui?

D-rive a spus-o foarte bine.exteriorul cred ca in realitate e mult mai frumos.

Da, am 16 ani. DacĂŁ consideri cĂŁ lucrul acesta este o problemĂŁ poți sĂŁ ĂŽmi dai ban și ai rezolvat.

Dar am citit cu atenție regulamentul și scrie cĂŁ poți sĂŁ te ĂŽnscrii pe forum chiar dacĂŁ nu ești posesor de BMW.

Acuma ĂŽmi cer scuze dacĂŁ consideri tu cĂŁ comentariul meu nu ĂŽși avea rostul.

• Like 1

Exteriorul nu-i prea special, dupa gustul meu. Ca si pachete, imi place luxury, parca ii vine mai bine.

Daca as avea bani de investit in asa ceva as merge pe noul ML, ala chiar imi place.

Ma steptam sa intregreze ceva hybrid, din start, pe toate variantele, sa arate tendinta ECO a constructorilor de masini. Start&Stop merge bine doar in testele lor pentru consum si emisii, practic nu te ajuta.

Edited by dumi_id

• 6 months later...

Timp de 2 ore cat am stat la reprezentanta pentru revizie , am pipait noul X5 . La interior , in afara de display(agatat aiurea ca o tableta pe bord ) cusaturile pe bord si cateva cusaturi modificate la scaune , NIMIC nou . Restul : consola centrala ,bord , ceasuri , butoane , manere usi la fel ca in 2007 + facelifturile din 2010 si cateva liniute strambate .Cine a orbit in 2008 se descurca lejer in habitaclul din 2013 fara sa pipaie . Exterior X3 corcit cu Santa Fe . Nu inteleg de ce s-a renuntat la angel eyes cu cerc intreg ( specific BMW ) in favoarea a doua semicercuri separate . Botul ........vai ! A fost inaugurat pe X1 , preluat pe x3 , si acum prezentat de nou pe X5 . Toate liniile curbate si fluide au fost au fost rupte asemenea fulgerului . Poate sunt eu nostalgic ( sigur ca e asa ).

Tehnic , in afara de cativa cai fatati din cip , nimic nou . De curiozitate am facut zoom pe harta navigatorului si am regasit aceleasi strazi gri , vazute de satelit dar fara contur , deci inexistente pentru navigator . Din cauza acestor strazi esti pus sa ocolesti cartiere intregi cu CIC 2013. Erorile astea le regasesti si pe hartile Navman . Per total un fecelift spre seriile mici .

• 11 months later...