Jump to content

cumpar mufele netaiate ce ies din banda volan e46 (spira)

Recommended Posts

Am toate mufele pe masina,pret 30 lei...0725691059

e volan in 4 spite de ala simplu si trebuie mufele ce ies din banda (spira) complete nu taiate cum fac taranii chiar multi ce fac dezmembrari,

eu am luat asa nestiind si ala ce monta trebuia se se apuce sa le nimereasca care cum..

link

deci trebuie piesa nr 4 si nr 5 din poza asta

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL31&mospid=47631&btnr=32_1235&hg=32&fg=35

daca le ai maine le pui pe curier sau mai bine pe o cursa de maxitaxi autocar ceva spre iasi,platesc eu soferul.mi ar trebui luni

legioneee22 poate imi explici si mie de ce ai spus aici ca eu sunt "taran" cand masina ta are numar de Vaslui si se afla intr-o curte?!!

"Vacile tale" nu sunt cumva vacile tale?!! (sper ca nu sunt prea subtile ghilimelele pentru un baiat ca tine si care nu este "un taran")

Observ ca folosesti cu generozitate acest termen de taran ("cum fac taranii chiar multi ce fac dezmembrari"), dar tu reusesti sa intelegi ce scrii chiar tu?

Sunt curios, dupa felul cum scrii, cam cate clase ai reusit sa termini.

Dar ce mi-a placut cel mai mult, mi-ai spus la sfarsit: "platesc nu s cersetor ca tine romane"! :laugh:

Daca eu sunt roman, sa inteleg ca tu esti "ți" asa cum spune Becali?!!!

Nu m-ar mira!

Acum te-am luat (un pic) tare, in postul celalalt doar ti-am atras atentia ca nu ai postat unde trebuie si nu se intelege daca vrei sa cumperi sau vrei moka.

Defapt, si aici te exprimi la fel: "am nevoie... dati mi".

Edited by SlowDeath

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.