Jump to content

Reconfigurare consola butoane e46 FL

Recommended Posts

Să descriu pe scurt problema pe care încerc să o rezolv:

În prezent, pe masina mea un E46 FL, am în dotare o consolă prevăzută cu 4 butoane (2 pentru scaune încălzite, 1 DSC, 1 Harman Kardon.

De curând am cumparat o perdeluță electrică împreună cu consola centrală care era echipată cu doar 2 butoane (1 DSC, 1 perdeluță) și nu știu cum aș putea integra în consola mea butonul pentru perdeluță.

Mă poate ajuta cineva?

Edited by Rcc67

SĂŁ descriu pe scurt problema pe care ĂŽncerc sĂŁ o rezolv:

Ăn prezent, pe masina mea un E46 FL, am ĂŽn dotare o consolĂŁ prevĂŁzutĂŁ cu 4 butoane (2 pentru scaune ĂŽncĂŁlzite, 1 DSC, 1 Harman Kardon.

De curând am cumparat o perdeluțĂŁ electricĂŁ ĂŽmpreunĂŁ cu consola centralĂŁ care era echipatĂŁ cu doar 2 butoane (1 DSC, 1 perdeluțĂŁ) și nu știu cum aș putea integra ĂŽn consola mea butonul pentru perdeluțĂŁ.

MĂŁ poate ajuta cineva?

Nu poti...

daca te bagi la modificarea PCB-ului si transfer de piese, poti :

http://img688.imageshack.us/img688/6158/sportdsc2.png

http://img193.imageshack.us/img193/4661/sportdsc1.png

http://img401.imageshack.us/img401/3225/sportdsc3.png

http://img594.imageshack.us/img594/7966/sportdsc6.png

Dar daca ai intrebat inainte sa incerci, cred ca subiectul te bate .... si ar trebui sa-ti cumperi una completa de pe ebay.

Spor

Edited by RobyS

eu am vĂŁzut cĂŁ PCB-ul e la fel. ce este corect e cĂŁ consola cu buton perdeluțĂŁ avea douĂŁ C.I. ĂŽn plus dar ca sĂŁ le mut pe cele 2 de pe un pcb pe altul nu ar fi o problemĂŁ. ca sĂŁ cumpĂŁr de pe ebay, ar fi o soluție, numai cĂŁ nu am gĂŁsit consolĂŁ doar ĂŽn SUA și costĂŁ 190 de $ plus transportul. Ca sĂŁ adaug eu un buton și apoi sĂŁ realizez un circuit de control al motorului nu mi-ar fi foarte greu, dar eu am sperat sĂŁ mut cele 2 C.I. și apoi sĂŁ fac o resoftare a consolei dar se pare cĂŁ nu se poate.

la o apasare a butonului pe pinii 14 și 15 de pe mufa consolei apare o tensiune. cînd perdeluța ajunge întro poziție extremă curentul prin motor crește și controlerul motorului oprește alimentarea. la următoarea apăsare a butonului tensiunea pe cei doi pini este inversată, și deci motorul se va învârtii în celălalt sens. Edited by Rcc67

și nu știu cum aș putea integra ĂŽn consola mea butonul pentru perdeluțĂŁ.

butonul de perdeluta se poate pune la butonul nr.3 sau 5, si actioneaza motorasul fara nici o alta modificare

singura conditie :sa ai si in spatele butonului slotul ala cu pinii respectivi(care vine pe placa electronica)

• 2 weeks later...

stiu ca suna putin deplasat, dar vreau sa te intreb daca ai vazut tu chestia cu montat buton perdeluta pe pozitia 3 sau 5.

daca cumva te-am suparat imi cer scuze.

P.S. am primit o consola donatoare prevazuta cu acel buton si daca umblu la ea trebuie sa o si platesc (asta nu are scaune incalzite)

nu vreau sa par milog dar iti multumesc frumos daca ma poti ajuta, mai ales ca trebuia sa platesc 250 pe consola aia. daca imi reuseste experimentyl o sa va anunt. pot sa-ti dau adresa mea ?

P.S. sper sa nu fi fost necuvincios.

cred ca m-am exprimat greșit. placa care o am acum e donatoare fiindca de pe ea pot sa dau jos butonul de perdeluta și circuitele integrate aferente acestei funcții și sĂŁ le mut pe consola mea care nu are acest buton(perdeluta). daca ai vreodatĂŁ nevoie de vreun ajutor ĂŽn aceastĂŁ parte a țĂŁrii poți apela negreșit la mine.

oricum iti mulțumesc mult pentru ajutor.