Jump to content

Probleme inchidere e61

mardeiasu

Recommended Posts

Am si eu o problema cu inchiderea din cheie. Saptamana trecuta masina nu se mai deschidea din cheie dar de inchis mergea. apoi si-a revenit complet. Azi am deschis-o din cheie si am umblat la geamul de la haion, dar dupa ce l-am inchis , masina nu a vrut sa se mai inchida din cheie si nici sa se deschida. In momentul de fata vrea doar daca o inchid manual din broasca usii de la sofer. Am scos si borna de la baterie si tot nimic. Cand plec cu masina de pe loc, toate usile si haionul se inchid normal la fel cum se inchid si daca apas la interior pe butonul de pe bord. Am verificat sigurantele si sunt ok. Am testat si cheia de rezerva si tot nimic. Radioul si navigatia functioneaza perfect si apa la diversity antena nu cred ca a intrat pt ca am dat cu silicon acum 1 an la garniturile ei. Ce ar trebui sa mai verific?

Guest Pole

Poate este din cauza contactului de la haion, geamul de scticla care se deschide separat de haion. la mine se deschidea singur cand ploua sau cand puneam in R, foarte interesant, aproape ca am facut atac cerebral, de fiecare data cand dadeam cu spatele, trebuie sa ma dau jos sa il inchid. Pana la urma l-am inlocuit.

bine, nu prea are legatura cu problema ta, insa am simtit nevoie sa ma descarc.

:) tare nasoala faza ca trebuia sa te dai jos sa inchizi geamul mereu. Cred ca il lipeam cu superglue :). Faza era ca probabil firele dezizolate se atingeau intre ele ( cele de la deschidere geam cu cele de la becurile marsarriere). La mine cand am desfacut prima oara firele alea multe de la balamalele haionului , nu am decuplat bateria masinii si am ars siguranta de inchidere. Am pus toate alea la loc , totul la haion functiona perfect doar ca nu se mai inchidea din telecomanda. Am verificat siguranta si era arsa iar dupa inlocuire totul si-a revenit. Acum siguranta este ok , toate luminile si motorasele haionului functioneaza, se inchide si se deschide haionul dar nu din telecomanda. Deci ma gandesc logic ca firul acela care imi arsase siguranta prima oara este rupt.

Tocmai citeam legat de problema mea cu receptia radio proasta si am aflat ca la e61 si e91, modulul de antena radio are si rolul de antena pentru inchiderea centralizata. Modulul se afla pe haion (la e91 sub spoilerul de pe haion, nu stiu la e60). Se pare ca spoilerul nu e suficient de bine etansat si intra apa in el. Rezolvarea problemei se face doar prin inlocuirea modulului.