Jump to content

Problema...

ReSp3cT

Recommended Posts

Gata bai, pe mine m-a convins, ocolesc pitestiul prin botosani, daca il stie pe tata urs cu sabia lui si pletele in vant.

freak.JPG

Auleo. Eu am pierdut partea in care a zis ca il cunoaste.

Sugerez tot personalului din bmwclub sa nu mai calce prin acea zona a tarii, ba chiar sa emigram daca se poate :pirate:

• Like 1

N-ai .... un

Aici nu te pot contrazice. Ce isi face omul cu mana lui se numeste hand-job :D

Sau FAP, si nu nu ma refer la filtrul de particule de la peugeot :)

am mai zis nu ma intereseaza cum scriu....si acolo ma refeream la tine u intelectual eu un analfabet tatuat......prefer sa imi faca femeile hand-job e mai simplu nu ma mai stresez personal...

respeckt,nu i mai baga ma pe astia in seama

e invidiosi ca ai masina belea si tatuaje color.astia au numai tatuaje de puscarie,de alea cu acu de seringa

Noi nu avem numai tatuaje in latina cu Arhanghelul Gabriel..plm nu ne permitem tatuaje color..

respeckt,nu i mai baga ma pe astia in seama

e invidiosi ca ai masina belea si tatuaje color.astia au numai tatuaje de puscarie,de alea cu acu de seringa

daca sti sa scri caligrafic o poti face...inteleg...nu trb sa te chinui sa scri asa

Mie imi place de Respect ca nu pune la suflet.

Sau nu intelege ce se intampla? :mellow:

No, a iesit? Gata? Ca nu-l mai vad... :download:

atat cat nai nici un stres in viata nu ai dc sa te stresezi nici din cauza asta pentru ca nu merita....imi da cineva bani daca ma stresez ? :-

Ce mecla are mascariciul ! Zici ca e o incrucisare intre Broasca Dilie si Perversu de pe Targu Ocna, alaptat de Fernando de la Caransebes !

bine ca sunt mascarici daca punem 10 femei sa aleaga intre noi nuj dak ai pleca cu vre una :(

daca sti sa scri caligrafic o poti face...inteleg...nu trb sa te chinui sa scri asa

Ar trebui sa fii recunoscator pt acest topic.

Ti-am facut rating (nu eu ci noi, comunitatea), ai devenit celebru (insa nu stiu daca e de bine .. ) si ti-ai facut posturi plus o sigla.

Respect + Lexius!

bine ca sunt mascarici daca punem 10 femei sa aleaga intre noi nuj dak ai pleca cu vre una :(

No asta da barbat pe pula lui!

• Like 1

dbine ca sunt mascarici daca punem 10 femei sa aleaga intre noi nuj dak ai pleca cu vre una :(

Asta doar daca faci pe mutul, asa vei parea inteligent.

Depinde si ce femei, daca sunt zdrente din alea proaste care au scoala cat ai si tu, atunci poate....