Jump to content

Problema...

ReSp3cT

Recommended Posts

Acolo a facut banii de BMW, inseamana ca a avut succes la babutele japoneze, ca alea traiesc 100 de ani.

Parca-l vad smulgandu-si costumul de manager, dezvelind scula lui europeana, nu minuscula ca a galbejitilor :sorcerer:

• Like 1

Acolo a facut banii de BMW, inseamana ca a avut succes la babutele japoneze, ca alea traiesc 100 de ani.

Parca-l vad smulgandu-si costumul de manager, dezvelind scula lui europeana, nu minuscula ca a galbejitilor :sorcerer:

:)) babute pana in 25 de ani...trist ca majoritatea nu se epileaza la subsol... :))

:)) babute pana in 25 de ani...trist ca majoritatea nu se epileaza la subsol... :))

Nasol, cred ca le pute pasarica mai rau ca sushi... :popcorn:

Daca vrei parerea mea, nu stiu la ce ai mai venit de acolo, sau te-au expulzat pentru prostitutie masculina ? :o

oricum in rest isi fac treaba, plus ca japonezi sunt slabi in pantaloni :))) mori de ras daca le vezi cum se mira si cum fac haha.Prima data cand am fost la 17 ani stateam mai departe de tokyo si acolo nu erau straini, am agatat eu o japoneza frumusica foc...mergem pe camera..ea sa speriat de mine invata cu japonezi...eu de ea...sormea imi spusase vezi ca astea nu se fac am zis hai ma ca glumeste dar knd colo surprize..surprize :)) <_<

Daca vrei parerea mea, nu stiu la ce ai mai venit de acolo, sau te-au expulzat pentru prostitutie masculina ? :o

spre surprinderea mea si tuturor chiar sunt f curate...nuj cum reusesc mai ales knd sunt 40grade afara ... :)

un rapsuns simplu dc nu am ramas acolo : DE PROST!!!!!!! sunt mai multe de povestit...

spre surprinderea mea si tuturor chiar sunt f curate...nuj cum reusesc mai ales knd sunt 40grade afara ... :)

E un proces destul de delicat. Se numeste dus.

Is multe de explicat dar ne rezumam la asta.

• Like 5

gugulete, fratioare, da ce-i cu dusmania asta pt colegu? nu inteleg.. ah stai ca acum vad ca esti conducator de Logan...

Da bre, sunt un loganist frustrat...:rolleyes:

Edited by gugulete
  • Downvote 2

Plm..am gresit butonul :))

+1

Continuati :popcorn:

Respect: Sa inteleg ca tu stii sa vorbesti japoneza?

man putin de tot ca dupa m-am mutat in tokyo intr-un cartier unde se vorbeste mai mult engleza, Roppongi si nu prea am mai vb asa des in japoneza decat pe la magazin, restaurant cu japonoaicele dar mai mult prin semne cu astea :)) ca majoritatea sunt bata la eng.

ti se par haioase? Mai degraba soioase replicile astea semidocte, plus aia cu adresa glumeato-imbecila adresata userilor.

ah...vad ca ti-ai modificat postul, mai faci pe arogantul, obraznic ce esti.

ti se par haioase? Mai degraba soioase replicile astea semidocte, plus aia cu adresa glumeato-imbecila adresata userilor.

ah...vad ca ti-ai modificat postul, mai faci pe arogantul, obraznic ce esti.

Mie mi se pareau haioase, acum ca le mai citesc o data, parca sunt un pic scarboase, dar asa glume stiu sa fac eu: glume proaste :( . N-am citit prea multe carti, stiu...

• Downvote 1

gugule ce te mai mananca...

respect ,nu erau ma interesante asa cu flocishori?... nu te bucurai, ca dupa indelungi cautari ajungeai la aia mica? :sorcerer:

ba da era mijto tare mai ales ca e foarte mica :D...acolo ca strain si sa arati cat de cat bine e raiu pe pamant...stai in club vin ele se baga in seama cu tine caterinca + ca le place sa bea maxim si dupa se stie ca direct le iei aks sunt foarte usoare dak le place de cineva.Nu se uita dupa bani,masini sa le platesti bautura, la restaurant pun jumate jumate cu tine la nota, bacsisi nu se lasa...odata la restaurant avea sa imi dea rest 1 YEN care nu inseamna nimic eu plecasem linistit si a fugit dupa mine afara cu bonu si cu acel YEN....rest...

Nu vreau sa zica uni ca ma laud sau ceva doar spun ce se intampla si ce mi sa intamplat daca o sa ajungeti o sa va convingeti.