Jump to content

Problema...

ReSp3cT

Recommended Posts

Imi pare rau pentru el, dar Roland ai +1.

Si Respect, omule, cocalarul nu e doar persoana care asculta manele.

A fi cocalar presupune un anumit stil de a vorbi, de a te comporta, un anumit stil de vestimentatie si tu, din pacate pt tine, indeplinesti multe din aceste conditii.

Dar macar nu esti si nesimtit.

ok man inseamna ca alex velea , connect-r, crbl sunt si ei cocalari ca mine tatuati la fel imbracati....

Dupa ce ai pus si poza cu tine ai eliminat orice indoiala ca nu ai fi cocalar...

Cat despre "plata facturilor", probabil ca nu le platesti tu, ti le platesc parintii; depinde in ce club (ma gandesc ca o scoti intr-un club de manele :sorcerer: ).

chiar nu suport manelele sincer le urasc sunt anti manele...

Vreo 22 cred...

24 man

daca asa se imbraca cocalari ins ca numai are rost imi pun pistolul la cap.. :-

Cauta pe google imagini cuvantul "cocalar" si vei gasi acelasi stil vestimentar + tatuaje ca si la tine, mai mult, daca cauti "cocalar" ai prima predictie "cu bmw", ceea ce iarasi ti se potriveste. Fara rautate iti spun. :flowers:

Respect, ti-am zis ca-s multi invidiosi pe aici. Nu iti mai bate capul cu ei, nu merita atentia ta. :thumbsup:

Eu stiu ca esti un baiat de valoare si cu mult bun simt si educatie.

dupa atata caterinca chiar nuj ce sa mai cred daca faci misto oricum thx bro

ok man inseamna ca alex velea , connect-r, crbl sunt si ei cocalari ca mine tatuati la fel imbracati....

Daca ei sunt modelul tau..nu mai am ce zice.

Si da..ei sunt vai de pl lor..cocalari.

Connect-r e un tigan infect, scuza-mi exprimarea.

Daca ii auzi toata ziua la radio nu inseamna ca sunt demni de urmat...ca la fel e plin si de pitipoance, dar astia prind la lume asa ca asta se difuzeaza.

Nu crezi ca o sa stea taranu' din catun sa asculte muzica simfonica, sau dubstep ( sa sar in extrema cealalta) sau o sa se uite la ceva emisiuni cu adevarat educative.

dupa atata caterinca chiar nuj ce sa mai cred daca faci misto oricum thx bro

Nu fac nicio caterinca.

La cat te-au bombardat, rezisti pe baricade :D

Kenbobo. Las-o frate in plm.

Aia au realizat ceva in viata. Tu ce ai realizat? Ce daca sunt tigani? Ti se pare ca fura, ca sunt nespalati, needucati, etc? Hai sa nu ne mai cacam pe noi ca pute rau ;)

Edited by d-rive
  • Like 2

Din punctul meu de vedere da, si nenorocitii astia au contribui la spalarea pe creier a generatiei actuale de tineri care, fara sa generalizez, sunt cam prosti gramada, nu au cultura generala deloc.

Exemplul cel mai elocvent esti tu, ca doar ii asculti pe aia nu ?

Edited by gugulete

Daca ei sunt modelul tau..nu mai am ce zice.

Si da..ei sunt vai de pl lor..cocalari.

Connect-r e un tigan infect, scuza-mi exprimarea.

Daca ii auzi toata ziua la radio nu inseamna ca sunt demni de urmat...ca la fel e plin si de pitipoance, dar astia prind la lume asa ca asta se difuzeaza.

Nu crezi ca o sa stea taranu' din catun sa asculte muzica simfonica, sau dubstep ( sa sar in extrema cealalta) sau o sa se uite la ceva emisiuni cu adevarat educative.

am dat un exemplu nu sunt mentori mei ca sa te si lamuresc mentori mei si viata mea e visu american : Rick ross, 50 cent, lil wayne, gucci mane , waka flocka , wiz khalifa , eminem , dr dree, 2pac, p diddy , birdman si multi alti numai stau sa enumar

azi am auzit ceva melodie de la cioara aia de connect, si ala e in stare s-o fut@ pe masa numai sa-i iasa rima, avea ceva de gen "mai date-n dragostea mea"

muzica de cacat

+1

Nu cred ca am zis ca am realizat ceva in viata sau ca sunt mai bun decat ei, ci doar ca ei sunt niste cocalari. Punct.

LE: Defapt, ba da. Sunt mai bun decat ei pentru ca nu ma las condus de lume, cum fac ei cantand comercial doar ca sa iasa banul.

Eu incerc sa imi folosesc mintea pentru a-mi crea un viitor.

Edited by Kenbobo

Las-o bre moarta. Stii foarte bine ce inseamna un cocalar adevarat. Dincolo de tinuta si alte alea.

Astia chiar sunt niste baieti ok.

Fiecare are parerea si principiile lui.

Subiectul asta eu zic sa se incheie aici, sa nu degenereze. :thumbsup:

Faptul ca voua nu va place ceva nu inseamna ca e de cacat.

Hai ca fac si eu ca Ciupanezu.

Am facut 6 ani de muzica clasica. Am facut si din asta comerciala, etc. Un minim asa am si va spun ca pentru stilul lor, chiar sunt meseriasi gagii.

Voriti de aia doi de parca ar fi cea mai de jos parte a societatii. Si nu e deloc asa. De-ar fi toti tiganii ca ei ;)

Bre, sa nu intelegeti ca eu ma inebunesc dupa ei. Nici gand dar, comparativ cu pleava societatii, baietii astia chiar au facut ceva in viata.

"Eu incerc sa imi folosesc mintea pentru a-mi crea un viitor."

Crede-ma, e doar o iluzie. Se vor folosi altii de tine sau de mintea ta. Asta daca nu faci ceva 100% pe cont propriu dar si atunci o sa te f... statul asta de cacao de la noi.

Sunt convins ca sunt niste baieti OK insa muzica lor e de cacat.

muzica lor e ceea ce publicul asta "diversificat" din Romania cere.. mi-e sila sa vad pe net intr-una tot felul de pi..e lesinate de nici in a 12`a n`au ajuns strigand "hai aleeexx,haai" :sick: .. astia canta ce le cer radiourile,televiziunile, simona gheorghe sau cap de strut ala de la Acces Direct unde sunt astia prezenti mai mereu.. concluzia nu e decat ca avem o tara cu o cultura "minunata"..

Las-o bre moarta. Stii foarte bine ce inseamna un cocalar adevarat. Dincolo de tinuta si alte alea.

Astia chiar sunt niste baieti ok.

Acu' sa-ti zic sincer, si eu am ascultat manele, aveam 16 ani cand a aparut Adi Minune si Guta, stii si tu ce-au innebunit ciorile astea pe romani (nu te-ai rupt la nici o nunta , dupa ora 12, pe manele), dar am renuntat la genul asta muzical demult.

A, "cocalar adevarat", din punctul meu de vedere, este o persoana care incearca sa para ceea ce nu este.

Criss, esti si tu intr-o grava eroare.

Cine te obliga sa te uiti la simona gherghe sau ionescu ala?!? Cine te pune sa-i asculti pe retarzii astia? Cine te obliga sa urmaresti emisiuni cu retarzi?!?

Iti poti alege singur ceea ce vrei in viata iar ceea ce nu-ti place pur si simplu sa dai deoparte ca si cum nici nu ar exista.

Gugule, eu nu am ascultat niciodata manele, nici macar indirect.

Edited by d-rive

"Eu incerc sa imi folosesc mintea pentru a-mi crea un viitor."

Crede-ma, e doar o iluzie. Se vor folosi altii de tine sau de mintea ta. Asta daca nu faci ceva 100% pe cont propriu dar si atunci o sa te f... statul asta de cacao de la noi.

+1 nu vedeti ca in romania degeaba ai carte si 10 facultati la ce te ajuta fara pile.... ? ca sa prinzi un post bun trb sa dai cu banu dak nu il ai stai si te angajezi la alimentara si nu te respecta nimeni in + ca ai tu 10 facultati :- TRIST !!