Jump to content

probleme cutie automata

Recommended Posts

Detin un BMW 523i din 98 ,cutie automata si problema este ca nu schimba din a 2 in a 3,si cateodata nu schimba din a 3 a in a 4 a ,mi s a spus ca nu vede levierul,puteti sa ma ajutati ?un sfat,o parere?masina este achizitionata de curand... Edited by miky_1

Banuiesc ca incerci sa spui ca atunci cand folosesti functia steaptronic sistemul electric nu raspunde la comanda de schimbare a vitezei. Problema ta poate fii pe parte electrica dar tot un service te poate ajuta.

Cand accelerezi normal cutia schimba bine? pe functia auto?

si eu recomand

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/124938-service-premium-bucuresti/page__st__780

Edited by malasorte

Cautati un service ZF, dealerii BMW nu au diagnoza foarte "accurate" pt cutiile de viteze. Oricum, din ce am citit, reparatia va va costa mai mult decat o alta cutie sh sau de la dezmembrari, pt ca va trebui sa inlocuiti oricum kitul de etansare si cel de frictiune, pe langa ulei si filtru. Daca mai adaug si inelul sincron care cred ca e problema dvs concreta, va veti urca pe la vreo 550eur fara manopera.

In orice caz, o diagnoza e necesara, pt ca ar putea fi doar o setare din modulul hidraulic si scapati usor.

Cu respect...

Detin un BMW 523i din 98 ,cutie automata si problema este ca nu schimba din a 2 in a 3,si cateodata nu schimba din a 3 a in a 4 a ,mi s a spus ca nu vede levierul,puteti sa ma ajutati ?un sfat,o parere?masina este achizitionata de curand...

Cutia functioneaza normal in Drive? Problema apare cand doriti sa schimbati in modul manual?

Cautati un service ZF, dealerii BMW nu au diagnoza foarte "accurate" pt cutiile de viteze. Oricum, din ce am citit, reparatia va va costa mai mult decat o alta cutie sh sau de la dezmembrari, pt ca va trebui sa inlocuiti oricum kitul de etansare si cel de frictiune, pe langa ulei si filtru. Daca mai adaug si inelul sincron care cred ca e problema dvs concreta, va veti urca pe la vreo 550eur fara manopera.

In orice caz, o diagnoza e necesara, pt ca ar putea fi doar o setare din modulul hidraulic si scapati usor.

Cu respect...

Repari cutii automate sau e vorba de informatii citite de pe net?

Vocabularul e bun, dar la faza cu setarea din modulul hidraulic a sarit acul de pe disc.

Ce setari se fac in blocul hidraulic?

Cand o cutie nu schimba dintr-o treapta in alta nu ai de unde sa stii ce are pana nu o desfaci.

Tocmai d-aia reprezentantele nu repara cutii automate ci recomanda schimbarea lor. Sunt atat de multe piese care pot pica si care dau simptome similare incat nu ai de unde sa stii exact ce are din cateva vorbe.

O cutie sh de E39 e 400 euro, dar poate sa te tina o luna sau 6 luni. E o loterie.

ti-am dau eu PM unde sa mergi.

Cumva in zona Crangasi pe strada Mehadiei? Aia sunt niste jepcari, jeguri de oameni. Am facut "naveta" la ei pana m-am lipsit. Nu dau chitanta, garantie, nimic. Doar vorbe frumoase la inceput, apoi te trateaza cu indiferenta daca ceva nu e in regula. Ai rog pe cei care au avut probleme cu ei sa scrie aici sa afle si altii despre seriozitatea lor.

dap,exact ,in Crangasi am fost prima data dupa ce mi s a spus ca nu are nimic cutia,am mers apoi cu ea la cald si a zis aoleu are o problema ,si a zis ca vede levierul in pozitia l4 si ca ar trebui sa schimbe totusi pana la viteza a 4 a .

Cumva in zona Crangasi pe strada Mehadiei? Aia sunt niste jepcari, jeguri de oameni. Am facut "naveta" la ei pana m-am lipsit. Nu dau chitanta, garantie, nimic. Doar vorbe frumoase la inceput, apoi te trateaza cu indiferenta daca ceva nu e in regula. Ai rog pe cei care au avut probleme cu ei sa scrie aici sa afle si altii despre seriozitatea lor.

Vad ca esti din Ploiesti ,si ai ajuns in Bucuresti?si de fapt unde ai rezolvat problema?