Jump to content

E34 nu gasesc solutia la sistemul de stropire

cristianiorga22

Recommended Posts

am un E34 din 90, 524td, full de full, incerc de 3 luni de zile sa gasesc un vas de apa care sa-mi alimenteze pompele pentru stropit parbrizul si farurile si proiectoarele, am gasit pe net o varianta asemanatoare si anume un vas de 8,5 litri de la care se alimentau 4 pompe!!!!!, cine are un model asemanator sau ma poate ajuta cu idei va rog astept raspunsurile voastre.

PS: BMW asa l-am adus fara vasul acesta

eu vreau solutii :), nu cred ca ti-ar conveni sa mergi pe ploaie sau praf sau alte conditii nefavorabile :blink: , si sa te opresti pe la benzinarii sau sa cauti aurolaci sa iti dea cu apa pe parbriz si faruri :) , cat despre vas original bmw ...nu am gasit nicaieri...poate sti tu unde sa gasesc, fac cinste cu o bere....fara alcool :) .

Pai ia codul de piesa de la vas si du-te la reprezentanta si comanda-l. Nu cred ca o sa gasesti second hand vas pentru spalator la faruri si proiectoare. Cel putin la proiectoare nu am vazut in viata mea cum arata spalatorul, chiar nici nu stiam ca exista asa ceva.

Codul vasului, care vas???? intelege-ma ca nu am gasit nicaieri detalii despre acest tip de vas (sau poate sunt doua), si tocmai de aceea am apelat la voi ..poate gasesc pe cineva care are ceva asemanator sau poate cunoaste acest sistem tocmai in ideea de a stii ce sa comand(credema ca am probat destule vase), cat despre duzele de la proiectoare am sa le fac poze si o sa le pun aici.

FOR VEHICLES WITH

HEADLIGHT CLEANING SYSTEM

01 FLUID CONTAINER 8L 1 09/1991 61678359047 $70.59

Pe primul link care l-am pus, dedesubt la diagrama ai si explicatiile. Tie iti trebuie piesa 1.

61678359047 Asta e codul de la vasul de spalat parbrizul. Mergi cu el la reprezentanta si o sa iti iei un vas nou.

wlf iti multumesc pentru ajutor, eu mai astept sa vad daca totusi exista cineva cu o masina cu un sistem identic sa stiu exact ce trebuie, sincer nu vreau sa dau 3 milione pe un vas si apoi sa descopar ca trebuie sa iau altul ca sa pot folosi si duzele de la faruri si de la proiectoare, mai astept putin.....

Oricum multumesc pentru interes :blink:

wlf iti multumesc pentru ajutor, eu mai astept sa vad daca totusi exista cineva cu o masina cu un sistem identic sa stiu exact ce trebuie, sincer nu vreau sa dau 3 milione pe un vas si apoi sa descopar ca trebuie sa iau altul ca sa pot folosi si duzele de la faruri si de la proiectoare, mai astept putin.....

Oricum multumesc pentru interes :)

190524[/snapback]

Eu am vas normal acelasi care l-am vazut si la masini simple fara spalatoare de faruri... Intre timp, e adevarat, am crapat bara si am schimbat-o iar spalatoarele de faruri nu le-am mai pus pe noua bara... Tie nu-ti trebuie vasul, merge si vasul normal, ci iti trebuie furtunele si mufa de jos de la vas... cea de la pompa ma refer... caut in seara asta sa vad daca mai am spalatoarele si ma uit sa vad PN de pe pompa... cred ca e cu tot cu pompa... :blink:

nici eu nu am auzit de spalatori la proiectoare dar e posibil. La dezmembrari ai cautat , sigur gasesti asa ceva. monteaza-ti unul simplu ca e suficient pt parbriz.. La E34 chiar daca sunt farurile curate nu lumineaza prea stralucit , asa e din fabrica.

Daca in etk sau pe realoem nu apar , inseamna ca ce ai tu acolo este pus de un fost propietar sau masina este comanda speciala :blink:

190796[/snapback]

Este in ETK. Nici eu nu stiam ca exista spalatoare la proiectoare.

FOR VEHICLES WITH FOG LIGHTS SPRAY NOZZLE 2 61671378616 $14.17

am un E34 din 90, 524td, full de full, incerc de 3 luni de zile sa gasesc un vas de apa care sa-mi alimenteze pompele pentru stropit parbrizul si farurile si proiectoarele, am gasit pe net o varianta asemanatoare si anume un vas de 8,5 litri de la care se alimentau 4 pompe!!!!!, cine are un model asemanator sau ma poate ajuta cu idei va rog astept raspunsurile voastre.

PS: BMW asa l-am adus fara vasul acesta

190477[/snapback]

Am vasul de care vb,dar nu stiu daca se potriveste pe masina ta.La mine venea in partea stanga daca ai loc acolo trebuie sa mearga.are 8l.

Daca in etk sau pe realoem nu apar , inseamna ca ce ai tu acolo este pus de un fost propietar sau masina este comanda speciala 

eu cred ca este comanda speciala :) , parerea mea

190951[/snapback]

pune poze cu ea :blink: , chiar sunt curios cum arata :)