Jump to content

E92 330xd

cataxxl

Recommended Posts

nu pot sa cred , etrieri rosii , ma frate voi nu meritati masinile astea , pai daca vrei imbunatatiri nu vopsesti etririi rosii . In fine .

+1

Ce-or avea cu etrierii astia, nu stiu... Ma mir ca n-a vopsit si prezoanele rosii, asa cum are un vecin d-al meu la E60.

Edited by Alex Nastase

Alex Nastase crede-ma ca e mai bine asa decat stopuri Depo cum iti cauti tu. Nu as pune pe masina mea nimic pe producator. Maine daca nu-mi mai plac rosii ii fac inapoi argintii si gata.

Myx acum ca o merit sau nu asta e doar parerea ta. Dar masina asta este servisata doar la reprezentanta si doar cu piese OEM, iar cand ii cumpar anvelope ii iau 4 anvelope noi din gama premium. Eu asa inteleg sa meriti o masina. Tu o meriti pe a ta?

Masinile sport puternice au in general etrerii vopsiti, uitati-va si la noul M4, care ii are aurii. Pe astia nu i-o fi criticat nimeni?

Edited by cataxxl
  • Like 2
  • Downvote 2

Strict din punctul meu de vedere, pe care nu e obligat nimeni sa-l ia in considerare, etrierii rosii se potrivesc pe o masina cu valente sportive si trebuie sa se integreze intr-un design agresiv (jante sport cu un ET agresiv, discuri perforate, etc.). Eu nu as face etrieri rosii pe un coupe alb, diesel, cu piele rosie inauntru. Nu pentru ca nu merita, ci pentru ca nu se potriveste cu filosofia in care a fost facuta masina pana acum, de coupe elegant. Etrierii astia ar arata foarte bine pe un coupe cu scaune performance, cu niste jante CSL, etc.
  • Like 1

Multumesc! Jantele sunt originale, mai mari de 18" nu se merita la noi desi mi-ar fi placut pe 19" modelul star spoke 230 ca in poza de mai jos. Am avut pe e90 si trebuia sa mergi extrem de incet si de atent cu ele.

Te-ai razgandit in privinta jantelor?

Strict din punctul meu de vedere, pe care nu e obligat nimeni sa-l ia in considerare, etrierii rosii se potrivesc pe o masina cu valente sportive si trebuie sa se integreze intr-un design agresiv (jante sport cu un ET agresiv, discuri perforate, etc.). Eu nu as face etrieri rosii pe un coupe alb, diesel, cu piele rosie inauntru. Nu pentru ca nu merita, ci pentru ca nu se potriveste cu filosofia in care a fost facuta masina pana acum, de coupe elegant. Etrierii astia ar arata foarte bine pe un coupe cu scaune performance, cu niste jante CSL, etc.

Subscriu.

Marfa masinuta, daca o incalti cu niste bbs CH-R Black va fi superba.:thumbsup:

post-59421-0-89709200-1377677980_thumb.jpg

pe langa jantele alea mai trebuie macar un set de arcuri sport/suspensie sa arate decent altfel o nu o sa fie ceva ok... si ca sa fie treaba buna un kit exterior

doar din jante pe 19 nu faci nimic superb.

Edited by torelo

Alex Nastase crede-ma ca e mai bine asa decat stopuri Depo cum iti cauti tu. Nu as pune pe masina mea nimic pe producator. Maine daca nu-mi mai plac rosii ii fac inapoi argintii si gata.

Myx acum ca o merit sau nu asta e doar parerea ta. Dar masina asta este servisata doar la reprezentanta si doar cu piese OEM, iar cand ii cumpar anvelope ii iau 4 anvelope noi din gama premium. Eu asa inteleg sa meriti o masina. Tu o meriti pe a ta?

Masinile sport puternice au in general etrerii vopsiti, uitati-va si la noul M4, care ii are aurii. Pe astia nu i-o fi criticat nimeni?

imi pare rau ca te-ai simtit criticat pe nedrept , suntem aici sa ne placa sau nu ceva , sa mai invatam ceva , sa ne mai vedem prin ochii altora . E de laudat faptul ca iei anvelope noi si e de blamat ca vopsesti elementul franare (etrier ) in culoarea rosie . Strict si la obiect bravo pt ceva si bleah pt altceva . Mie imi pare o copilarie inutila , gen si citez "te uiti la rotile mele ? Ai vazut ca am etrierii rosii . Uite eu i-am vopsit . .. am luat un spray rosu si am dat pe ei . funny nu " Exact asa percep eu situatia asta . Si doar asa ca fapt divers tu compari masina ta cu M4 ? pai poate asta e problema ca tu iti doresti un M si ajungi sa spoiesti masina . Si gata cu critica . Imi pare rau ca te-ai simtit jignit . DPMDV daca vrei sa reconditionezi un etrier culoarea argintiu (nativa) e cea mai potrivita , e ca si cum ai revopsi o janta , nu ai merge cu jantele rosii nu ?

Edited by Myx

Nu vreau sa intru prea mult in modificari, doar sa ii dau o tenta sportiva. Este totusi o masina de zi cu zi si nu vreau sa renunt la tot confortul pentru a parea mai agresiva. Cred ca un pachet M, un upgrade de frane si niste roti pe 19" este suficient.

Fiind x-drive este putin mai ridicata decat una cu tractiune spate, asta este si motivul pentru care jantele pe 18 par totusi mici.

In schimb ma tenteaza ideea unui M4, astept sa il vad pe viu si poate ca anul viitor va poposi in garajul meu, in poze arata bine si datele despre modelul asta suna la fel de bine.

Myx am inteles ca nu iti place tie dar dupa cum vezi parerile sunt impartite, unii spun ca arata chiar ok. Iar mai sus am dat un exemplu de etrier vopsit din fabrica al unei masini sport, nu am facut nici un fel de comparatie.

Si doar asa ca fapt divers tu compari masina ta cu M4 ? pai poate asta e problema ca tu iti doresti un M si ajungi sa spoiesti masina .

Si eu daca imi doresc un M mi-l pot cumpara fara nici o problema, de fapt unii colegi de pe forum stiu ca initial plecasem pe ideea unui M3 E92, dar pentru ca ulterior am aflat ca va fi inlocuit de un nou model (nu stiam ca se va chema M4) am preferat sa mai astept si sa iau modelul nou.

• Like 1
  • Downvote 1

Baieti,discutia a degenerat urat,nu cred ca ne exprimam aici opiniile doar pentru a jigni sau pune in inferioritate ( financiara ) pe cineva.Bravo tie ca iti permiti un M3 sau chiar un M4,nu trebuie sa te justifici,asa cum nu trebuie nici pentru modificarile de la masina,iti place,bravo,e a ta......faci ce vrei cu/la ea.Hai sa trecem mai departe :thumbsup:

pe langa jantele alea mai trebuie macar un set de arcuri sport/suspensie sa arate decent altfel o nu o sa fie ceva ok... si ca sa fie treaba buna un kit exterior

doar din jante pe 19 nu faci nimic superb.

Asa este, dar o sa-i puna M package si o suspensie mai grava cred.

• Like 1

• 2 months later...

Dupa revizia de 40.000 revin cu impresii. Masina functioneaza impecabil si impinge si mai bine cu filtrele noi. Mi-am format deja o imagine foarte clara despre ce poate. Testata recent pe un drum Pitesti-Brasov si retur cu doi pasageri la bord si un condus sportiv consumul afisat pe BC la sosire era de 7,0.

Sistemul x-drive s-a dovedit o placere pe serpentinele de munte, este foarte eficient si asigura o stabilitate perfecta in curbele stranse abordate sportiv. Fata de vechiul E90 330d nu am simtit in nici o clipa teama sa accelerez, indiferent de situatie.

Urmeaza sa ii montez rotile de iarna si astept sa vedem cum se descurca si pe zapada. :D

http://thumbnails104.imagebam.com/28606/75f16e286058389.jpg

http://thumbnails108.imagebam.com/28606/47dead286057226.jpg

• Downvote 1

Multumesc claudiusnc!

Dok. Se simte mult mai stabil, in virajele stranse masina nu pleaca de spate, si ce e cel mai frumos o poti accelera mult in viraje fara sa piarda aderenta. Iar la plecarea de pe loc in forta masina nu schiteaza in nici un fel deraparea, cu 330d mi se intampla destul de des sa imi plece spatele, mai ales cand era putin umed asfaltul sau putin praf de nisisp.

Cand am condus 330xd-ul de 245CP pe serpentine la Bran, ne chinuiam sa o facem sa derapeze...macar un pic :)

Mie mi-a fost frica sa ii dau atat de tare incat sa derapeze pe curbe, desi intram destul de tare.

Un coleg insa a reusit performanta intr-o curba mai stransa, fiind si un pic de nisip pe jos.

Oricum, masina sta ca pe sine...iti ofera o impresie de siguranta incredibila.

• Like 2