Jump to content

Ziua si ACCIDENTUL GRAV

X X L

Recommended Posts

2 minutes ago, bimmer90f30 said:

Suruburi care foarte probabil nu au fost cele potrivite.. 

E vad imposibil sa i se permita unei bari de glisare desprinderea (in urma vibratiilor sau a proastei montari) in halul in care s-a desprins. 

Aia, prinderea trebuie sa stea acolo 24 ore - 365 zile, indiferent de conditii meteo!

Eu nu am mai auzit asa ceva..

Dacă sunt în stare buna nu au voie sa cedeze asa. Au băgat ei polistiren în piciorul podului, nu cu mult timp în urma, te mai mira ceva?? Mai mult ca sigur nu a fost ce trebuie. Oricum la noi nu răspunde nimeni, nici constructorul, nici cine face recepția, de obicei mortul e vinovat. 

Nu te contrazic, totuși am îndoieli referitoare la calitatea lor, am văzut întâmplător și un expert la tv, spunea ca dacă erau în parametri și de calitatea care trebuie nu aveau voie sa cedeze asa, în fine,, Dumnezeu sa l odihnească. Poate, deși ma îndoiesc, pe viitor vor fi atenti și vor verifica mai temeinic sa se respecte standardele, barem la parapeti, ca la asfalt sigur nu se respecta 😬

36 minutes ago, Lospaa said:

Dacă sunt în stare buna nu au voie sa cedeze asa. Au băgat ei polistiren în piciorul podului, nu cu mult timp în urma, te mai mira ceva?? Mai mult ca sigur nu a fost ce trebuie. Oricum la noi nu răspunde nimeni, nici constructorul, nici cine face recepția, de obicei mortul e vinovat. 

Eu nu am fost atent la video asa ca ascunsesem postarea 😲.. ca probabil masina rotindu-se ca mai apoi sa intre in unghi si din capat.. exista o posibilitate sa fie.mai.mult vina soferului.. 

Dar daca stalpii de sustinere or fi mai rari (la noi..) asta creste riscul sa fii omorat pentru ca ceilalti stalpi nu ajuta la impiedicare masinii ci o "inlesneste". 🥴

Dupa cum zici si tu, cred.

Edited by bimmer90f30

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
On 8/3/2024 at 4:19 AM, Romulus said:

.. imi permit doar sa zic ca doar tineretea i-a facut sa creada ca au capacitati peste cele posibil date de masina ca si control.. 

Aparent da. Un Suzuki portocaliu a schimbat banda (se vede in filmari ca alb din cauza culorii barii si partii superioare...

image.png

A pierdut-o pe dreapta intr-o balta de pe marginea drumului si a intrat cu lateralul in a doua duba alba din imagine.

image.png

Facea concurs cu skoda neagra... Trece pe langa cel cu filmarea de spui ca sta pe loc, care la randul lui avea 90 km/h.

453968484_8013948075392543_3713726737248

image.png

Pare ca si-a cautat-o cu lumanarea. Mai vad dinastia si prin oras. Curse si alte prostii.

Poate cu filmari dinastea incep incet incet sa-i culeaga pe astia. Pacat de fata aia. 

Daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci. Pacat de sotie ca luat-o cu el. In rest, un tampit habarnist, care nu a stiut sa tina nici covrigul in mana. Bine ca n-a mai luat si pe altii cu el.

In primul rand nu sunt 2 benzi pe sens acolo, dar 1 banda, ala su Suzuki nu a schimbat nicio banda, prostu a tras prea tare de volan dreapta, spatele s-a descarcat pe franare banuiesc, a facut balans si restul de poate vedea...

Asa e cand esti mai cocos decat trebuie si nu stii cum se fac "schemele" ca-n need for speed.

Am o boala pe racerii astia habarnisti... de n-am cuvinte.

E85 - Google Maps

Chiar acolo, e brusc sistemul tembel si ucigas "o banda si jumatate" daca vrei sa mori, circuli pe acolo. Dar se face brusc. Nu mai mult de 500 de m inainte de accident sunt doua benzi clare si se transforma cam acolo in acea tembela 1 banda si 1/2 care a ucis mai multi romani ca si covid-ul. Vezi harta mai sus.

Transformarea din ce vad eu pe google street e cam asa pe tacute, fara semne clare dar si cu o balta pe acostamento-banda pe care te flashuiesc toti sa te dai la o parte.

28 minutes ago, sskkaa said:

In primul rand nu sunt 2 benzi pe sens acolo, dar 1 banda, ala su Suzuki nu a schimbat nicio banda, prostu a tras prea tare de volan dreapta

Sunt doua care se transforma brusc si tacut in tembela inventie romaneasca 1 + jumate acostamento-banda chiar in zona accidentului.

Jumatatea aia de banda nu e un loc unde ar fi biciciisti carute etc? 

Ma trag pe ea cand merg mai incet ca altii dar mi-e mega frica ca poate calc biciclisti sau diversi rataciti pe ea. 

Carutele nu au voie pe DN. Biciclistii nu stiu unde merg, dar eu nu as merge pe acolo. Nimeni nu are o explicatie ce e cu semi-banda aia numita acostament, sunt doar cateva locuri in tara unde o mana criminala a decis ca asa e ok. Langa Dej au facut linie continua pe margine sa fie clar ca nu e banda de mers si s-au mai linistit, dar la traficul de pe DN2, nu prea ai nici o sansa. Au murit sute si sute acolo din cauza benzilor desenate asa si a traficului ingrozitor.

Accident mortal evitat la secundă, filmat pe o şosea din Baia Mare. Reflexele celor doi şoferi le-au salvat viaţa | Observatornews.ro

"Unii dintre ei" (adica doar doi) "au trebuit sa iasa din decor" spune adormita de la Antena... Nu a spus si cine l-a bagat in decor.

2 hours ago, sskkaa said:

ala su Suzuki nu a schimbat nicio banda, prostu a tras prea tare de volan dreapta, spatele s-a descarcat pe franare banuiesc, a facut balans si restul de poate vedea...

o sa te contrazic putin., sa zic ce vad eu din filmare..

Eu cred ca de fapt a intrat in groapa care era langa balta de pe carosabil iar aia l-a "furat" la viteza care o avea probabil a si franat dupa ce a prins groapa si asta a facut ca masina fiind si putin mai inalta sa isi schimbe traiectoria dramatic pe contrasens. Uita-te la cum sare apa din balta dupa ce trece. Sare direct in sus ca un jet. Acolo era ceva mai.mult decat o balta nomala..

Complet inutil si imbecila manevra sa intri pe acolo in traficul ala!

Absolut imbecila spre criminal ce a facut.

Cum mama masii sa te apuci sa te iei la intrecere, sa vrei sa ii ieo fata altuia, sau naiba stie ce ii era in cap.. in asa trafic si proaspat casatorit... ???  Ce p avea de dovedit noii neveste???

Edited by bimmer90f30

Un lucru e clar,prostia a dus la moartea lui și a soției.Că era groapă in baltă,că a fost acvaplanare e un aspect secundar,dacă nu incerca să treacă prin dreapta poate acum mai trăiau.Pe filmare se vede clar că el și skoda neagră aveau viteză mare și se alergau .

20 minutes ago, ADRIAN HD said:

dacă nu incerca să treacă prin dreapta poate acum mai trăiau

Nu a incercat. Idiotul tinea asa aproape de skoda neagra incat pur si simplu nu a vazut Suzuki decat cand Skoda a tras stanga de volan si i s-a parut ca singura solutie este dreapta, problema e ca a si vrut sa redreseze inapoi in stanga cu masina in balta si complet descarcata pe partea spate si stanga, asa ca a supravirat grosolan si rezultatul e cel vazut in video.

image.png

Nu stiu ce s-a simtit in volan acolo si cat de controlabil era sa nu intri in derapaj sau sa controlezi acel derapaj, dar solutia 90% sigura era sa o tina drept pe camp cu frana in blana si sa-si asume tampenia, nu sa moara amandoi incercand sa evidte si sa redreseze.

Niciodata nu evitarea te omoara, ci redresarea din dezechilibrul produs de evitare.

Probabil s-ar fi oprit in sant, mototolea bine masina, facea praf suspensie si daca aveau centurile (si inclin sa cred ca le aveau) posibil sa fi scapat cu o sperietura grava. Dar e usor sa comentam de aici din fata monitoarelor post-factum.

Nu cred ca a fost nimeni ranit grav din ce stiu eu. In zona Bizighesti, dar se vede aici cum se folosesc tampeniile de 1,5x1,5 benzi. Acostamentul trebuia lasat inierbat sau pietruit pentru opriri de urgenta si linie continua pe margine.

• 2 weeks later...