Jump to content

Ziua si ACCIDENTUL GRAV

X X L

Recommended Posts

Cu potarnichea mea de nici 200 de cai imi aprinde DSC-ul ala arhaic cand dau de ud+uscat sau vreo balta, asta pe zi, si de regula merg mai "spirited". Curios daca avea cauciucuri de iarna 🙂

Din pacate nu pot sa am compasiune pentru chestiile astea, cu toate ca le faceam si eu cand aveam 2j de ani. Doar ca le faceam cu masini de 100-150 de cai, cred ca majoritatea de aici am fost in situatia asta, dar parca gandeam ceva mai mult.

• De acord! 1

Intrebarea mea este urmatoarea, tu cu M4, de ce ai dat DSC off pe asfalt umed, si cand faci o liniuta cu un frickin' Audi? 🙂

Eu nu stiu sa fi luat bataie de la vreun Audi vreodata, si am avut 252 cai si 394, dar 510 pe o masina usoara.

Edited by Ciprian01

9 minutes ago, Ciprian01 said:

Selectie naturala, asta e ok.

Intrebarea mea este urmatoarea, tu cu M4, de ce ai dat DSC off pe asfalt umed, si cand faci o liniuta cu un frickin' Audi? 🙂

Eu nu stiu sa fi luat bataie de la vreun Audi vreodata, si am avut 252 cai si 394, dar 510 pe o masina usoara.

Te caut eu daca imi iau A6-ele etron :)))

Am vazut ogramada de astia prin oras care merg tare cand e umed pe jos, mult am vazut cum aluneacau si se panicau 😄.

• Haha 1

indiferent de ce s-a intamplat consider ca nu ar trebui sa judecam si sa pastram totusi o decenta in comentarii pentru ca totusi sunt niste persoane decedate. majoritatea dintre noi am mai exagerat din cand in cand cu acceleratia si o clipa de neatentie poate sa se transforme intr-o tragedie, nu are sens sa judecam si sa comentam rautacios acum.

trebuie sa ne bucuram ca nu au fost si victime de pe margine care stateau la filmat/vizionare cum au fost zeci de alte accidente la curse de genul.

Am modificat postul, iar astfel de comportamente trebuie evitate. Poate in acel moment treceam eu cu copilul in masina, atunci ce s-ar fi intamplat?

25 minutes ago, Alex3245 said:

Te caut eu daca imi iau A6-ele etron :)))

Am vazut ogramada de astia prin oras care merg tare cand e umed pe jos, mult am vazut cum aluneacau si se panicau 😄.

Daca si edit care ridica in slavi A6-le si-a comandat perversul de 550e, eu zic ca multi simt pierderea pe performanta din partea lui Audi. 🙂 

Din ce am inteles 800 de cai , DSC off si a prins un capac de canal si atunci a fugit spatele ... sa le fie tarana usoara ca erau tineri. 
Eu unul multumesc domnului ca nu am avut bani eu sau ai mei de masini puternice cand eram tanar ca eram teribilist. 

Edited by DragosPena

"Conducătorii cu vârsta de până la 21 de ani, precum şi cei care au experienţă de conducere mai mică de un an pentru categoria de vehicule B, le este interzis să conducă vehicule care depăşesc 100 CP, respectiv 75 kW în cazul vehiculelor rutiere", se mai arată în proiectul UDMR adoptat tacit de Senat.

Morții din masina asta aveau 26 si 27 ani.

Atunci ne intoarcem la ce am zis mai devreme, sau avea masina de foarte putin timp desi nu cred ca iei masina de 800 cai fara sa ai ceva experienta .Comentariile sunt de prisos, ar fi o idee sa se faca o campanie de consientizare adresata celor care au masini cu "multi cai"  .

2 hours ago, bogdanx said:

Eu as zice ca ar fi mai ok sa se apilice o restrictie cum e la camioane.

Vrei peste 500 de cai, trebuie sa urmezi un curs pentru sa zicem B"sport".

Dar la cum se circula fara permise in tara asta, e degeaba.

nu cred ca ai face decat sa bagi niste banuti in anumite buzunare, cine vrea sa lase caramida pe acceleratie o sa o faca si cu si fara curs.

Niciun fel de legi si regulamente nu ajuta aici.

Pe grupurile de moto sunt gramezi care merg cu motoare care au taloane de A2, si de fapt nu au nicio limitare. 

Pe strazi sunt atatia imbecili care merg fara carnet, bauti sau drogati.

Si toate astea pentru ca politia nu face nimic. Ar trebui mult mai multa politie pe strazi, care sa amendeze pentru orice: de la parcare neregulamentara la facut stanga de pe banda de inainte. Plus camere de luat vederi, cu amenzi si luari de permis bazat pe filmari. Alta solutie nu e.

• De acord! 1

1 hour ago, mgi said:

Pe strazi sunt atatia imbecili care merg fara carnet, bauti sau drogati.

Si toate astea pentru ca politia nu face nimic. Ar trebui mult mai multa politie pe strazi, care sa amendeze pentru orice: de la parcare neregulamentara la facut stanga de pe banda de inainte. Plus camere de luat vederi, cu amenzi si luari de permis bazat pe filmari. Alta solutie nu e.

De acord, și nu înțeleg de ce nu o fac, doar au nevoie de bani la buget, alegerile au trecut... vezi și cazul de la Mega Mall cu pustiul fara carnet care a căzut cu masina de la etajul 2...

Edited by goangaus

5 hours ago, bogdanx said:

Eu as zice ca ar fi mai ok sa se apilice o restrictie cum e la camioane.

Vrei peste 500 de cai, trebuie sa urmezi un curs pentru sa zicem B"sport".

Dar la cum se circula fara permise in tara asta, e degeaba.

Pentru unii un test de masurare al IQ-ului ar fi cel mai potrivit.

Ai impresia ca daca masina avea 498CP nu se era situatia la fel?

Unii se cred in NFS sau Fast and the Furios, singura restrictie e intelectul fiecaruia.

Edited by raduron10

9 hours ago, alex230ro said:

sau avea masina de foarte putin timp desi nu cred ca iei masina de 800 cai fara sa ai ceva experienta .

No...m-am interesat ca imi parea numarul cunoscut. A avut un F82 M4 Competition anterior de asta. Dupa cum am spus, imi parea cunoscut numarul de cand am stat cateva luni prin Romania, eram cam prin acelasi cartier ca sa zic asa. 

A prins ud pe jos, s-a dus. 😞 

Pana la urma oricat de moralisti am fi, toti in tinerete le-am dat masinilor sa sara, chiar si acum o mai facem. Ca unii avem insincte de conservare la niveluri mai ridicate comparativ cu altii e singurul lucru alaturi de noroc ce mai fac diferenta. 

Stim vorba aia, despre morti numai de bine, sa ii judece Dumnezeu mai departe. 

RIP... erau niste oameni pana la urma. ✌️ Si nu, nu il cunosteam personal sau nu cred, desi e posibil avand in vedere ca eram cam vecini ca sa zic asa.