Jump to content

Imput AV

lorix

Recommended Posts

Sautare, revin cu o mica nelamuruire am pe masina un casetofon cu tv si computer de bord, unde pot citit toate detaliile de la consum temeperatura si alte mici detalii, comutand pe tv in afara de programele pe care le pot avea am si AV , unde am mufele de conectare av pe masina pentru a-mi putea instala un dvd portabil ,am atasat si o poza cu modelul de tv pe care il detin pe masina .post-55355-0-81956900-1371150334_thumb.jpg Va multumesc

Sautare, revin cu o mica nelamuruire am pe masina un casetofon cu tv si computer de bord, unde pot citit toate detaliile de la consum temeperatura si alte mici detalii, comutand pe tv in afara de programele pe care le pot avea am si AV , unde am mufele de conectare av pe masina pentru a-mi putea instala un dvd portabil ,am atasat si o poza cu modelul de tv pe care il detin pe masina .post-55355-0-81956900-1371150334_thumb.jpg Va multumesc

chiar nu cunoaste nimeni ?

chiar nu cunoaste nimeni ?

PM userului SLY, sau, mai bine, IceMan. Asta din urma are 2 calculatoare pe bord (e sofer de tir) legate la inima masinii, cu care e constant in legatura cu www-ul.

Floare la ureche pt el

Parca vad ca o sa se supere @lorix pe noi, ca el are o problema si noi ii facem morala in loc sa sarim sa-l ajutam.

Pai lorix, cine este de vina? Tine minte o chestie simpla: Daca vrei sa primesti un raspuns pertinent, invata sa pui intrebari clare si inteligente.

Dar daca tu pui intrebari scrise la misto, tot la misto ti se va raspunde.

sly a lucrat la tehnoton si se pricepe la televizoare...

Revin si fara sa ma supar, e adevarat poate am gresit gramatical si din graba si din prea multa neglijenta ,daca am deranjat asa mult pe cei din acest site imi cer scuze , dar cand cineva isi cauta un raspuns la cate o problema poate mai si greseste si fara sa mai repet sincer imi pare rau ca am indraznit sa intreb pe un site care se ocupa de problemele gramaticale si mai putin de problemele tehnice cu care un posesor de o astfel de masina se confrunta ,oricum va multumesc pentru timpul acordat. si sa revin la intrebarea care am incercat sa o postez acestui forum era : <unde se gaseste mufa INPUT (imi cer scuze pentru imput ) pentru modelul de ecran atasat in poza . Va foarte multumesc . sper ca de data asta nu am deranjat foarte mult aceasta comunitate . o zi buna in continuare tuturor

• 4 weeks later...
Va multumesc foarte mult pentru tot ajutorul de care ati dat dovada, cu aceasta ocazie am invatat si eu sa scriu citet si corect gramatical , sper ca si pe viitor sa ajutati la fel si pe ceilalti noi posesori de astfel de vehicule. O seara buna in continuare. Acest topic se poate inchide .

cu aceasta ocazie am invatat si eu sa scriu citet si corect gramatical.

Este un mare castig daca intr-adevar este asa.

sper ca si pe viitor sa ajutati la fel si pe ceilalti noi posesori de astfel de vehicule.

Tu crezi ca in spatele forumului se afla o echipa de oameni al caror unic scop in viata este sa raspunda si sa-i ajute pe toti cei ce au o problema? :)

Ca din tonul tau reiese ca te-ai suparat pe noi ca nu am fost suficient de prompti in solutionarea problemei tale. Si ca ar fi trebuit sa facem asta fara multa vorbarie. Ai intrebat ceva, la aia sa ti se raspunda, fara alte discutii conexe.

• Like 3
  • Downvote 1

Este un mare castig daca intr-adevar este asa.

Tu crezi ca in spatele forumului se afla o echipa de oameni al caror unic scop in viata este sa raspunda si sa-i ajute pe toti cei ce au o problema? :)

Ca din tonul tau reiese ca te-ai suparat pe noi ca nu am fost suficient de prompti in solutionarea problemei tale. Si ca ar fi trebuit sa facem asta fara multa vorbarie. Ai intrebat ceva, la aia sa ti se raspunda, fara alte discutii conexe.

Nu ,sincer nu ma astept la o echipa care sa rezolve problemele, dar foarte multi m-au criticat pentru incapacitatea mea de a scrie corect gramatical, si mai putin sa isi dea cu parere despre asa zisa problema. Am detinut si alte marci de masini la care pe forumurile respective niciodata nu m-am confruntat cu astfel de impas, toti au fost ingaduitori si au trecut cu vederea nimicurile pe care eu asa le consider si fiecare si-a adus contributia in limita a cat stie ,dar asta este se mai intampla si la case mari.