Jump to content

Feriti-va pe strada

cos

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa o folosesti sanatos. Masina nu ti-o retine pt o ca sa iti schimbe o bara. grija cu constatarea si cam atat. cam multe intamplari pt cateva zile. ia-o mai usor. :blink: , condu mai preventiv. daca altii sunt prosti , fereste-i tu

191269[/snapback]

Mersi...Acu sunt si un pic racit, asa ca nici macar nu pot sa ma bucur sanatos de ea :) ..o sa incerc sa fiu mai prudent..o sa imi pun o lamaie d-aia in geam, ca asa sigur sunt toti cu ochii pe mine ca pe butelie :)

Mersi...Acu sunt si un pic racit, asa ca nici macar nu pot sa ma bucur sanatos de ea :blink: ..o sa incerc sa fiu mai prudent..o sa imi pun o lamaie d-aia in geam, ca asa sigur sunt toti cu ochii pe mine ca pe butelie  :)

191275[/snapback]

Mare noroc ai avut cu masina... Daca nu o luai tu luni o luam eu marti... Sa o stapanesti sanatos si fara alte incidente.

Sa o stapanesti cat mai sanatos posibil si fara incidente de-acum inainte, cand vad cate un topic cu cineva care si-a luat BMW stau si ma gandesc la timpul care a mai ramas pana cand poate voi avea si eu unul sa fiu in regula pe club. Numai bine si sa te bucuri de ea mult timp :blink: :) :)

Sa o stapanesti cat mai sanatos posibil si fara incidente de-acum inainte, cand vad cate un topic cu cineva care si-a luat BMW stau si ma gandesc la timpul care a mai ramas pana cand poate voi avea si eu unul sa fiu in regula pe club. Numai bine si sa te bucuri de ea mult timp :blink:  :)  :)

191507[/snapback]

Mersi...eu eram chiar invidios cand mai vedeam cate unu care se lauda pe aici cu achizitia lui....dar deh...fiecare cu plodul lui :)

Numai bine! :)

• 2 weeks later...

Am fost azi la asigurari si mi-au preluat dosarul. Am fost la augsbug colentina, ca acolo erau si inspectorii BT asigurari.

Agentul de asigurari a zis ca bara fusese lovita inainte, si chituita, si ca nu poate sa o dea la inlocuit, asa ca o da la reparat. Apoi cand a chemat pe unul din mecanici sa vada, ala a zis ca nu poate sa o repare, pentru ca nu poate sa dea garantie. Zicea ca poate crapa vopseaua singura daca o chituieste, si ca nu isi asuma el raspunderea.

Deci, asigurarea nu vrea sa inlocuiasca, si service-ul nu vrea sa repare.

Agentul de asigurari nu era nesimtit..a fost chiar amabil (buna strategia lui :blink: )...dar tinea la banii firmei...Mi-a dat numarul si adresa de la Central Service (e pe Dragos Voda, pe langa Calea Mosilor si au si ei contract cu BT asigurari). Am sunat acolo si au zis sa ma duc luni de dimineata sa vada exact ce trebuie inlocuit (amortizoare,etc).

Pe bandoul ala central sunt niste zgarieturi (care erau si inainte) si nu ma intereseaza daca il schimba sau nu.

Meccanicul zice ca nu poate sa dea garantie la reparatul barii, pentru ca are kit, si deci nu vrea sa repare; Conteaza ce a patit bara inainte, daca ACUM e lovita de cineva si fisurata, ca sa poata sa imi zica ala de la asigurari ca nu poate sa o dea la schimbat? Adica daca a fost reparata cu chit, atunci este mai putin rezistenta,si s-a fisurat din cauza asta? (daca nu ar fi fost lovita deloc inainte presupun ca ar fi patit la fel, din moment ce ar putea sa o schimbe in cazul ala; prin urmare nu ar trebui sa fie probleme sa o schimbe nici acum nu? Ce conteaza daca e chituita sau nu, daca e fisurata...NU? :) )

De asemenea,Central Service asta e bun?Stie careva ceva? Eu as prefera augsburg datorita feedbackului, dar e departe rau si imi rup masina pana acolo.

Ala de la asigurari a zis ca augsburg o sa imi ia bani ca sa dea bara jos sa vada ce e stricat in spatele barii, desi nu mi se pare normal; aia de la augsburg au zis ca nu baga masina in reparatii pt ca nu pot sa dea garantie (neoficial....doar a venit si s-a uitat unu'). Cred ca m-au cam luat de prost, si eu am cam muscat..dar nu am facut nici o programare la reparat, si pot oricand sa merg sa fac asta...astept raspuns pe aici, ca sa stiu unde sa merg luni: cu gura mare la augsburg+asigurari, sau la central service.

Imi cer scuze daca sunt intrebari idioate,dar vreau sa ma informez bine, inainte sa ii trag la raspundere, si pentru azi eram pregatit doar de papetarii...

Sa o stapaneshti sanatos :)

198520[/snapback]

Mersi...ca o consolare pentru intamplarea ea, agentul ala de asigurari cam casca ochii cand se uita la masina :blink:

vezi sa'ti comande si amortizorul de soc pe spate stanga.. si armatura ca sigur s'a fisurat si e din fibra

198520[/snapback]

O sa cer o reconstatare mai amanuntita.

Edited by cos

Vezi sa ai mare grija cu astia de la asigurari ca tin cu casa poate incerci sa-i dai o spaga acolo 50 ron ca bara trebuie neaparat schimbata si pe dedesupt sigur mai e rupt ceva.Pentru sacul de la schimbator comanda altul nu este scump eu am luat din germania cred ca 15 euro :blink:

• 2 weeks later...
se pare ca ai dat reply un pic prea repede :)

Oricum, mersi, si Luni dupa ce merg la Rm. Valcea sa imi iau certificatul si numerele (la rand, ca nu am putut sa astept 2 saptamani fara masina,doar pt VL-XX-COS, dar cand o sa am niste timpi morti o sa le schimb) o sa revin cu poze mai in detaliu....Nu sunt interlop, dar negru cu geamuri negre e frumos rau  :blink: ...si interiorul ala crem imi place la nebunie..

190760[/snapback]

Sa ii spui tu lu' Nelu Ploiesteanu ca nu esti interlop. Poti sa fii si Dan Barbilian dar cu numere de VL in Bucuresti nu te crede nimeni. :) Acum ti-am citit postul si cu toate ca banuiesc ca e prea tarziu, ti-as sugera sa faci cumva sa iti faci mutatia in BUC si sa ai numere de B. Probabil stii despre ce vorbesc.

Acum revin cu punctul 4 (nu vroiam sa alterez primul post cu noua mea masina :) )

Ieri dupa Identificarea RAR, mergeam si eu ca omul de colo-colo sa platesc taxe si etc, si fix cand mergeam sa fac polita RCA, am oprit la o trecere (aveam vreo 30-40Km/h si am oprit nici lejer, dar nici brusc in nici un caz) si a intrat un amarat cu un taxi TICO in spatele meu  :blink: Din PRIMA ZI???  :)

Era saracu' om vai de capu' lui..amarat...si baba pt care am oprit a inceput si aia sa tipe la el ca "asa va trebuie nenorocitilor"....el si-a facut coltul din dreapta varza (far, aripa, capota, bara) iar eu am un pic bara sparta....mai bine dadeam peste baba aia, ca si-asa era cu gura mare:devil2: (glumeam).

In fine..am mers la politie...a luat amenda...mi-a dat asigurarea..

Eu as vrea sa stiu daca se poate sa imi repar masina la Buc, cu toate ca domiciuliul meu din buletin e la Rm. Valcea. Lcurez aici, si am nevoie de masina (atat sentimental cat si practic).  O sa fie vreo problema? RCA-ul e la Banca Transilvania.

Am sa atasez o poza ca sa va faceti o parere....eu oricum nu vreau sa mi-o faca cu Kit si alte prostii...bara era intacta, si o vreau la fel....credeti ca or sa mi-o peticeasca? :)...sau ce tre sa fac ca sa nu isi bata joc de masina mea? :)

Multumesc anticipat pt sfaturi...

post-3655-1170973736_thumb.jpg

190758[/snapback]

exact asta am patit si eu ...in prima sapt cand mi-am luat masina ....

si al fel nu prea facusem km :) si tot tico s-a spart in fundu meu ...da s-a spart rau

Edited by Stefan_SNK

...stati baieti, ca cred ca se referea doar la prejudecatile oamenilor, si nu ne acuza pe noi de ceva :)...sau ma insel? :blink: :)

Dar dupa cum se vede "familia" e unita :)

nu chiar. ce-ar fi sa ne explici mai in detaliu?  :) ca suntem mai multi interlopi prin zona...

209271[/snapback]

Oricum, prin bucuresti primesc o gramada de claxoane si priviri doar pentru numarul meu de VL...asta e...n-ai cum sa te lupti cu morile de vant..

La mine cu accidentul a fost pur neatentia tico-ului, omul ala n-avea el treaba cu bmw-istii...m-am intalnit cu el prin oras, ne-am salutat..:)

...stati baieti, ca cred ca se referea doar la prejudecatile oamenilor, si nu ne acuza pe noi de ceva :)...sau ma insel? :blink:  :)

Dar dupa cum se vede "familia" e unita :)

nu cred ca te inseli. nu e primul care face astfel de remarci la adresa valcenilor cu bmw. :)

Guest poleposition
nu cred ca te inseli. nu e primul care face astfel de remarci la adresa valcenilor cu bmw.  :blink:

209303[/snapback]

versatule, cand gasesc cartea de identitate vreau sa te intreb daca iti suna familiar un nr de VL... a fost pe bmw-ul meu inainte si sunt curios daca ai vreeo idee :) .

Guest poleposition
a fost al unui sportiv...daca imi aduc bine aminte.

209321[/snapback]

sportiv zici... sunt dezamagit credeam ca a fost a vreunui interlop periculos, alea alea :blink: :)

in fine .. mersi de info :) , pe CI este trecuta o societate S.C. AX S.R.L.

Bafta

nu e primul care face astfel de remarci la adresa valcenilor cu bmw.  :blink:

209303[/snapback]

pana la urma tendinta asta de a acuza valcenii de pe forum de lucruri neortodoxe e la fel ca a non-bmw-istilor de a acuza bmw-istii de lucruri neortodoxe..rezolvi cu calm, si unde nu se poate, ignori...cel putin asa fac eu.

sportiv zici... sunt dezamagit credeam ca a fost a vreunui interlop periculos, alea alea  :blink:  :)

in fine .. mersi de info :) , pe CI este trecuta o societate S.C. AX S.R.L.

Bafta

209325[/snapback]

Nu am acuzat pe nimeni, departe de mine acest gand. E un subiect prea amplu si nu are rost sa il comentam pe forum. Poate la o viitoare intalnire. :)

Nu vreau sa ma cert, s-a inteles gresit. Cos are o masina grozava ca de altfel toate BMW-urile si ii doresc sa o stapaneasca sanatos. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa il avertizez in legatura cu niste aspecte. Daca a inteles e OK, daca nu ii urez numai de bine. Sper ca discutiile pe acest topic sa fie legate in continuare in exclusivitate de masina lui COS. Rog adminii sa intervina unde s-a deraiat, inclusiv in cazul meu.