Jump to content

Feriti-va pe strada

cos

Recommended Posts

mai bine laudati masina lui @cos ca merita! s-o stapanesti sanatos si fara incidente sau accidente!

209607[/snapback]

Nu vreau sa ma cert, s-a inteles gresit. Cos are o masina grozava ca de altfel toate BMW-urile si ii doresc sa o stapaneasca sanatos.

209663[/snapback]

Mersi, mersi, si voua la fel! :blink:

@molkoman83: nu m-am suparat, si am inteles ideea; oricum neintelegeri apar mereu pe forumuri, pt ca nu poti sa redai si tonul cu care te exprimi, indiferent de smileuri, virgule, etc.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Auzi mah: au facut reconstatare (problema mea cu bara) si la service zic ca nu pot sa repare bara, iar decizia asigurarii e ca tot nu vrea sa o dea la inlocuit.

Ala care mi-a deschis dosarul e plecat din Buc, si nu poa sa vb la tel decat dupa-masa, si cu el trebuie sa rezolv. Intre timp, eu stau cu masina la service de 4 zile, si chiar imi trebuie, mai ales pe ploaia de ieri :blink:

Armatura e distrusa. Deci oricum socul ar fi facut aceleasi pagube si la o bara nereparata.

E normal sa ma loveasca pe mine cineva, si apoi sa trebuiasca sa platesc eu pt reparatie? Adica a mai patit cineva?

Tre sa dau spaga undeva (oricum nu dau, dar ca idee), sau ce vor astia, ca eu cand le zic ca "ok voi nu schimbati, si aia nu pot sa repare...eu unde raman??..in aer!!" parca ma ignora asa...

Am vazut aseara o emisiune despre asigurari, si tot ce pot sa fac eu e sa contest reconstatarea in scris la BT asig, si daca tot nu se rezolva, sa ii dau in judecata.

Am vazut aseara o emisiune despre asigurari, si tot ce pot sa fac eu e sa contest reconstatarea in scris la BT asig, si daca tot nu se rezolva, sa ii dau in judecata.

210420[/snapback]

Fa o contestatie ..!,,Mergi la ei ..fa un pic de scandal ...ameninta cu o reclamatie la OPc !..Poate ajuta cumva !.. Vb direct cui agentul intai , poate asteapta taranul sa-=l ungi cu ceva ..,,,Nu era rau sa p[ui si o poza sa vedem despre ce reparatie e vb !..

Dca nu intra macar in audienta la director ceva !..

Edited by verssatu

Nu era rau sa p[ui si o poza sa vedem  despre ce reparatie e vb !..

Dca nu intra macar in audienta la director ceva !..

ontopic: mai cere o contraexpertiza, apoi treci la judecata...

intre timp, repara-ti singur bara (daca nu mai poti astepta), la un service agreat de compania de asigurari, tine factura pentru decontare daca vei castiga.

poza e pe prima pagina a topicului asta... :blink:

ontopic: mai cere o contraexpertiza, apoi treci la judecata...

intre timp, repara-ti singur bara

210440[/snapback]

Se strang...cate una cate una...pana emigrez odata din prapastia asta de birocratie... :blink:

Edited by cos

grr ce tiganie ai facut si tu cu oglinzile alea

puteai sa scrii nr pe ele. mie nu mi le-au mai furat din mai 2006 de cand le-am scris.

212898[/snapback]

Pai asa erau cand am luat masina. Si daca tot erau asa, de ce sa dau spitele alea jos? Sunt negre, ca si caroseria, si sunt montate destul de finut. Ma incurca mai putin la vedere decat m-ar incurca textul inscriptionat, si m-am obisnuit cu ele.

Am luat masina in sfarsit...:blink:

au schimbat bara pana la urma....am vorbit calm si logic si la asigurari, si i-am inteles si eu pe ei si m-au inteles si ei pe mine.

La fel si serviceul: Central Service. Cel putin din punct de vedere al relatiilor cu clientii, au fost super ok: vorbeau frumos, respectuos, de la seful de service pana la femeia de serviciu. Arata bine bara, si despre fiabilitatea lucrarii o sa imi dau seama in timp.

BT asigurari la fel, destul de prompti, insa ei isi aduc singuri piesele, si asta m-a costat cateva zile in plus.

cu totul a durat 10 zile lucratoare, insa 4 au fost din vina asiguratorului si inca 4 pentru asteptarea barii.

In concluzie sunt multumit de BT asigurari si e Central Service.

Acum mai am de schimbat becurile de pozitie+stop pe stanga spate si sa rezolv o problema cu scartaitul rotilor.

Am detaliat aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ndpost&p=215097

Rulmentii cum se comporta cand se duc? Scartaie? franeaza roata?

Edited by cos