Jump to content

Un dobitoc sta pe masina mea

Myx

Recommended Posts

Nu e un accident dar scriu ca sa ma descarc ... :blink: ..azi dupa ce tocmai ..ma pregateam sa duc masina la vopsit pt o zgarietura pe usa stanga spate am observat ..ca ..un dobitoc, cretin , idiot , handicapat , tampit , :) presupun ca a stat pe capota mea sau a pus vreo geanta mare pe ea ..! Pe partea stanga a capotei spre far am o adancitura destul de pronuntata!..se vede ..ma deranjeaza imi sta in gat !..Ce chef am iar acum de casco si de service si de stat fara masina si blah blah ....Exista oare vreo sansa sa fie trasa cumva din afara ..( pe dedesubt acces e inexistent) ...in asa fel .incat sa nu mai necesite revopsire !..Poate e vreun service mai destept pe undeva ..ca nu am chef iar de constatari ..poze ..drumui ..service ....aiurea! ..Am sa pun si o poza maine ..!

Nu e un accident dar scriu ca sa ma descarc ... :blink:  ..azi dupa ce tocmai ..ma pregateam sa  duc  masina la vopsit pt o zgarietura pe usa  stanga spate am observat ..ca ..un dobitoc, cretin , idiot  , handicapat , tampit ,  :)  presupun ca  a stat pe capota mea  sau a pus vreo  geanta mare pe ea ..! Pe partea stanga a capotei  spre far am o  adancitura destul de pronuntata!..se vede ..ma deranjeaza imi sta in gat !..Ce chef am iar acum  de casco si de service si de stat fara masina si blah  blah ....Exista oare vreo sansa sa fie trasa cumva  din afara ..( pe dedesubt acces  e inexistent) ...in asa fel .incat sa nu mai necesite revopsire !..Poate e vreun service mai  destept pe undeva ..ca  nu am chef iar de constatari ..poze ..drumui ..service ....aiurea! ..Am sa pun si o poza maine ..!

190777[/snapback]

aceasi problema si eu la o usa, a dat careva cu piciorul in ea, sau poate o minge. m-am resemnat

si eu am tot la fel la usa din dreapta fata...un prieten mai solid s-a impiedicat si i-a trantit un cap sanatos langa bandoul negru, si tot asa e putin sifonata...se poate trage cumva in afara? sau trebuie desfacuta toata fata usii si indreptata din interior si apoi chituita si revopsita? Edited by Sorin7650

si eu am tot la fel la usa din dreapta fata...un prieten mai solid s-a impiedicat si i-a trantit un cap sanatos langa bandoul negru, si tot asa e putin sifonata...se poate trage cumva in afara? sau trebuie desfacuta toata fata usii si indreptata din interior si apoi chituita si revopsita?

190867[/snapback]

Luni ma duc la vopsitorie ...la TOP LAC ... ..va spun ce zic oamenii daca se poate indrepta din interior cumva :blink:

existau mai demult service-uri care foloseau electromagneti pt astfel de operatii.. dar depinde de adancitura.. nu se pot indrepta toate..

dar daca vreti sa incercati singuri.. luati desfundatorul de chiuveta, udati zona cu pricina apoi incercati.. in cel mai rau caz o sa se indrepte cu valuri si oricum va trebui revopsita :blink:

este un fel de aparat care sudeaza un cui chiar pe mijlocul gaurii si il trage dupaia...orcum ramane un punct acolo dar nu e asa greu de vopsit. Probabil ca mai sunt metode dar raman semne...iti dai seama ca trewbuie sa perforeze tabla ca sa poata trage in afara.

este un fel de aparat care sudeaza un cui chiar pe mijlocul gaurii si il trage dupaia...orcum ramane un punct acolo dar nu e asa greu de vopsit. Probabil ca mai sunt metode dar raman semne...iti dai seama ca trewbuie sa perforeze tabla ca sa poata trage in afara.

191177[/snapback]

Pai de aparatul ala incercam sa ma feresc ... :blink:

Exista un sevice daca nu ma insel in Bucuresti care are un aparat cu ventuze pentru indreptat apasaturi sau indoituri de genul asta... am dat eu de el pe net dar nu mai stiu cum se numeste :blink: , dar in mod sigur aveau site pt. ca tin minte ca am vazut poze cu remedieri executate cu acel aparat.

191210[/snapback]

wow ..trebuie gasit neaparat ...poate-ti aduci aminte ceva acolo ..

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1983 asta e tot ce am gasit ..si surprinzator tot reparatie la un bmw ..:)

Edited by myxage

man esti totusi un om fericit....eu dupa ce am vopsit capota la 2 zile un tzaran sau meltea a pus o cutie de carton cu nisip pe fundu eii si a batu vantu... :blink: si iata juma de capota zgariata... ce sa mai zic... sau dus pe apa sambetei 600 ron...sper ca prin polishare sa iasa... asa ca nu mai fi trist...se putea si mai rau...

ma da nu inteleg nimic....cum adica s-a pus pe masina ta?,sau cum sa puna geanta pe capota sau cutia de nisip pe portbagaj?unde va tineti voi masinile?in jumatea pietei obor?

191679[/snapback]

ce nu intelegi ..Tu nu traiesti in Romania sau ce ? :blink: ..iar masina mea se afla fix in parcarea cu plata a blocului .....si daca era in piata tot nu era un motiv ..nici sa stea nici sa puna ceva pe ea ...

Acum cativa ani am parcat si eu e28-ul in alt loc decat cel obisnuit, mai precis la 2 blocuri distanta de blocul unde stateam, adica cam 100m...si a doua zi am gasit cerculete facute pe capota...cu o piatra ceva :) asa ca...sa ne aducem aminte ca locuim in RO si ca nu trebuie sa ne atasam prea mult de masinile noastre..ca o sa albim inainte de vreme :)

Nu a iesit la polish...a iesit numai cu vopsea...dupa ce am lovit usor masina in bot :blink:

Edited by iulian518i

man esti totusi un om fericit....eu dupa ce am vopsit capota la 2 zile un tzaran sau meltea a pus o cutie de carton cu nisip pe fundu eii si a batu vantu... :blink: si iata juma de capota zgariata... ce sa mai zic... sau dus pe apa sambetei 600 ron...sper ca prin polishare sa iasa... asa ca nu mai fi trist...se putea si mai rau...

191673[/snapback]

aia e ..e plin de taranie ..sau :) poate un pic de invidie...

ma repet ..sa traiasca nenea Casco ..

in fata blocului o tin si sa fie coaja lor a naibii da nici eu nu inteleg cum? da am aflat cine a fost.. un care tina la niste javre maidaneze cara ma vazut canh i-am incin o data ca a vru sa o muste pa nevasta-mea si ma tinut minte...si ce credeti cxa am facut? l-am incins faratzilor cu cumnata-miu de abia si-a mai reveit... aste e...traim in romania..
  • Like 1

Guest IulianE

ce idiotenie....

in fine,eu in 3 ani am schimbat 4 masini si o sg data mi-au furat capacele cromate de la supapele rotilor....2 bucati,probabil era un copil care a vrut sa le puna la bicicleta....

In rest nu am avut nici o pb,si vb aia m-am certat cu toti vecinii pana am pus mana pe locul ala de parcare si cu japca.

Masina e intr-o zona circulata....

Deh acuma mai e si in fc de om...Oricum eu nu umblu cu cacaturi d'astea de zgariat masina....daca mi-o zgarie sau ceva de genu direct dupa el la usa ,ca doar nu am sa ma apuc sa ii zgarii si eu masina lui :blink:),cum ar face copilasii in genaral.

Edited by IulianE

:blink: in cele din urma o sa va bateti voi. eu i-as rupe mana cu care a zgariat masina. sa tina minte data viitoare . am avut si eu sentimente d-astea. cand mi-am gasit masina in fata blocului cu rotile fara aer si oglinzile rupte atarnand in fire pe usile din fata , imi venea sa scot bata de baseball si sa rup toate masinile din parcare. mai ales ca ma si grabeam si am mers vreun km pana am gasit o pompa :). dar in cele din urma am schimbat locul de parcare si nu am mai avut probleme.