Jump to content

de unde cumpar led ul din scrumiera?

Recommended Posts

daca ti-e vecin il trimiti cu prastia :sorcerer:

de parca tre sa zic ce masina am .se vede in poza e46 si toate au acelasi led in scrumiera aia din spate.

curand cred ca o vand ca devine caruta e46 tre sa cauti la dezmembrari piese.

din iasi sant . scufi daca ai asa ceva lasa mi un pm cu tel sa mi trimiti si mie.

mersi

sal

am desfacut scrumiera spate si led ul e ars

e unul subtire cu 2 picioruse.

stiti de unde se poate cumpara asa ceva>?

are cineva de pe forum de vanzare?

de la un magazin de piese auto,e 1 leu bucata:d,am schimbat si eu la a mea,ceri un bec pt bord,ca sunt la fel,am schimbat eu,ei unu model si i ti da exact

Edited by CostynTin

ajutati-ma si p mine va rog frumos,am la filtru de ulei acolo unde vine p motor un oring care vine pe un ax si se duce inauntru,am inteles de la mecanic ca acolo e presiune mare,am schimbat acest oring de 2 ori si nu ma tine m ai mult de 2 luni,dupa care incepe sa curga ulei din ce in ce m ai tare,spuneti-mi si mie daca aveti idee de unde pot sa i au si eu oring de m ai buna calitate!la magazine nu se gaseste p original,exista ceva,material m ai bun p undeva?astept parerile voastre!!multumesc

Stai ma jos cu becul tau de bord. La scrumiera la E46 e un led de 2 mm din cate-mi aduc aminte, nicidecum bec. Si led de 2 mm de-abia gasesti la magazinelele de profil, ce sa mai vorbim de piese auto.

:LMAO:

"stai ma jos"

ma ff pe el led .

dezmembrari normal ca doar am intrebat deja la vreo 3 magazine prin iasi si nu l au .

si o chestie poate stiti, i am pus senzor de ala de temperatura exterioara nou dar in bord nu arata nimic . volanul nu are maneta BC ,am aer cond automat sau cum s o mai fi chemand.

e doar de forma senzorul ala sau face ceva ?stricat afisajul?

Edited by claudiuionescu333

Stai ma jos cu becul tau de bord. La scrumiera la E46 e un led de 2 mm din cate-mi aduc aminte, nicidecum bec. Si led de 2 mm de-abia gasesti la magazinelele de profil, ce sa mai vorbim de piese auto.

claudiuionescu666: pe gratis din dezmembrari.

La mine a fost bec,si era la fel ca cel de la bord ca le-am schimbat,nu led,in fine,poate o m ai fi altfel..

de parca tre sa zic ce masina am .se vede in poza e46 si toate au acelasi led in scrumiera aia din spate.

curand cred ca o vand ca devine caruta e46 tre sa cauti la dezmembrari piese.

din iasi sant . scufi daca ai asa ceva lasa mi un pm cu tel sa mi trimiti si mie.

mersi

aste ce model de retardat este?

unde ai pus ma poza cu masina, tembelule?

iaÂşi-ÂşanĂž - 'te-n pula mea la bac.

• Like 6

aste ce model de retardat este?

unde ai pus ma poza cu masina, tembelule?

iaşi-şanţ - 'te-n pula mea la bac.

ce viteaz esti tu ma sclavule..hai sa te vad asa pe fata cum ma faci tembel si retardat

mortii tai de jeg stai pe forum si jignesti oamenii gratuit.

versat esti in baie la mata cand o arzi in c,u , r ma zdreanta . sa pun eu mana pe tine in rahatul tau de oras te as rupe in doua rapandulo ce esti.

Edited by claudiuionescu333
  • Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.