Jump to content

Turbina 520D e39

costinlogin

Recommended Posts

Salut. Am atasat 2 fotografii in care sunt infatisate 2 turbine pt. BMW e39 520D. Va rog sa-mi spuneti care dintre cele 2 e cea reconditionata cu kit si care e echipare originala pe masina. Rog colegii care si-au reconditionat turbo sa-mi spuna daca kit-urile lor difera de cele din imagine. Multumesc.

P.S. Amandoua imaginile prezinta turbo cu palele atinse in carcasa turbinei ..nu asta ma intereseaza.

post-1262-0-29770100-1371822473_thumb.jpg

post-1262-0-54323700-1371822483_thumb.jpg

Hmm .... nu si-a reconditionat nimeni turbo la seria 5 e39 sau nu au vazut-o demontata ?

Salut!Chiar saptamana trecuta am desfacut o turbina de e39,arata diferit fata de fotografiile tale.O sa pun maine niste fotografii cu turbina desfacuta de mine ca sa-ti faci o idee.Si o rugaminte,cand mai postezi fotografii editeaza-le sa poata fi vazute usor si fa alte fotogarfii cu o rezolutie mai buna.La turbina originala pe o pala a turbinei se afla practic doua pale "la radacina"una mica si apoi cea mai mare,sper ca m-am facut inteles.Bafta!

Edited by botosanibmw

Salut. Am atasat 2 fotografii in care sunt infatisate 2 turbine pt. BMW e39 520D. Va rog sa-mi spuneti care dintre cele 2 e cea reconditionata cu kit si care e echipare originala pe masina. ....

Probabil cele originale diferi si functie de motorizare: 100PkW/136CP & 120kW/163CP. Despre kit-urile de reconditionare/reparatie ... probabil diferenta e si in functie de producator.

Pai am spus astea doua din poze au fost montate pe un e39 520D deci implicit sunt pt. varianta de 136cp. Din pacate nu am avut la mine decat telefonul pt. poze asa ca n-am de unde alte imagini mai bune. La cele din imagine pala parca face corp comun cu axul adica zici ca e turnata din ax. Nu stiu cum sa explic :( Ce ma frapeaza pe mine e ca una are 12 pale cealalta 6 ...deci care e echipare originala ? Astept pozele tale "botosanibmw". Multumesc. Edited by costinlogin

Pai am spus astea doua din poze au fost montate pe un e39 520D deci implicit sunt pt. varianta de 136cp. Din pacate nu am avut la mine decat telefonul pt. poze asa ca n-am de unde alte imagini mai bune. La cele din imagine pala parca face corp comun cu axul adica zici ca e turnata din ax. Nu stiu cum sa explic :( Ce ma frapeaza pe mine e ca una are 12 pale cealalta 6 ...deci care e echipare originala ? Astept pozele tale "botosanibmw". Multumesc.

Pe un e39 520d de 136 cai am vazut cu 6 pale.Masina avea putin peste 200.000 KM.

@botosanibmw din ce vad fotografia pusa de tine e la fel cu cea de a 2 pusa de mine (doar ca a mea are palele atinse). Spuneai totusi ceva cum ca pe originala ar fi 2 randuri de pale una mai mica la "radacina" ... In fotografie nu se vede nimic. E turbo de e39 520D sau motorizare mai mare ?

Am vb la tel cu un reprezentant www.turbos-hoet.ro care se pare e singurul dealer autorizat Garrett si mi-a spus ca cei de la Garrett nu ofera kit-uri de reconditionare pt. modelul asta de turbina. Dupa cum am vazut si pe site-ul celor de la Garrett se pare ca poza cu mai mult de 6 pale e cea originala restul fiind reconditionate. Multumesc colegilor care si-au dat interesul si mi-au raspuns. Deumuri bune va doresc tuturor :D

Am vb la tel cu un reprezentant www.turbos-hoet.ro care se pare e singurul dealer autorizat Garrett si mi-a spus ca cei de la Garrett nu ofera kit-uri de reconditionare pt. modelul asta de turbina. Dupa cum am vazut si pe site-ul celor de la Garrett se pare ca poza cu mai mult de 6 pale e cea originala restul fiind reconditionate. Multumesc colegilor care si-au dat interesul si mi-au raspuns. Deumuri bune va doresc tuturor :D

SAlut!Turbina pe carea am fotogarfiat-o este ORIGINALA si are 6 pale,am un e46 320d 150hp adus de mine din germania,cand am cumparat masina avea 3 ani de la fabricatie si 128000km (acum am 200621km)si turbina este Garrett si cred ca la acest numar de km nu a fost schimbata, si are 6 pale.ACum ce sa zic...poate or fi si turbine garrett si cu mai mult de 6 pale,dar eu nu am vazut(si am desfacut pana acum cel putin 6 turbine bmw).Dar pe partea dinspre esapament turbina are 9 pale,daca doresti pot sa trimit fotografii si cu partea dinspre esapament.Bafta!

Edited by botosanibmw

Eu am pus aici fotografii cu turbina de 520D 136cp si pt. modelul asta am intrebat. Pt. 320D de 150hp cu siguranta nu e aceeasi turbina chiar daca e fabricata tot de Garrett. Nu e nevoie sa pui fotografia cu spatele turbinei. Din fata ma interesa. Multumesc pt. timpul tau.

Eu am pus aici fotografii cu turbina de 520D 136cp si pt. modelul asta am intrebat. Pt. 320D de 150hp cu siguranta nu e aceeasi turbina chiar daca e fabricata tot de Garrett. Nu e nevoie sa pui fotografia cu spatele turbinei. Din fata ma interesa. Multumesc pt. timpul tau.

SAlut!Exact pentru motorul care echipeaza masina ta sunt acele fotografii postate de mine,discutiile despre turbina de pe e 46 erau asa "ca o paranteza" pentru a sublinia faptul ca de obicei din ce am vazut eu turbinele garrett sunt cu 6 pale,dar repet fotografiile postate sunt facute unei turbine de E39 136hp.Bafta!

Edited by botosanibmw