Jump to content

BMW E60 530xi 272cp, 2008

feitosak1

Recommended Posts

Apropo de benzinarii, la Petromul de pe str Brasov, cel de langa biserica aia rotunda, am pus acum un an 58 de litri intr-un rezervor de 45 de litri. M-am dus la casa sa fac reclamatie si mi-au zis ca vine cineva cu un etalon, sa masoare, dar dureaza 3 ore. M-am lipsit, am facut scandal si m-au lasat sa plec fara sa platesc plinul.

Apropo de benzinarii, la Petromul de pe str Brasov, cel de langa biserica aia rotunda, am pus acum un an 58 de litri intr-un rezervor de 45 de litri. M-am dus la casa sa fac reclamatie si mi-au zis ca vine cineva cu un etalon, sa masoare, dar dureaza 3 ore. M-am lipsit, am facut scandal si m-au lasat sa plec fara sa platesc plinul.

In Petrom nu calc , imi pare genul ala de statie comunista gen telefonista de la Romtelecom , acceasi obosita de viata pusa acolo sa mai fure ceva impulsuri . Jur ca asta e senzatia pe care mi-o da Petrom . Evident si eu am pus de la ei si masina mergea f prost si era un amarat de audi 1,6 :)))

Baieti,eu am un Petrom ( din ala gen comunist cu doar doua pompe ) la coltul strazii,cei din zona Razoare/Dr.Sarii poate il stiti,am pus de cateva ori de acolo,mai mult de lene si nu mi-a facut nici o figura masina,in plus era si de 95,asa ca nu putem generaliza. Edited by FRE

De 3 luni de cand o am n-a facut figura asta, si am pus benzina de cateva ori :D Cine stie....totusi nu ma asteptam chiar la omv. Am iesit acum pe seara un pic pe A3 sa o "desfund" un pic, parca nu se mai simte chiar asa :D

P.s. Nu lua personal chestia cu statia comunista de la razoare, era doar o concluzie (chiar asa arata), si eu mai pun de acolo la nevoie.

Nu stiu cum gasiti voi statiile astea cu benzina proasta. Eu nu am mai avut probleme cu benzina proasta de foarte foarte multi ani. Si am pus si de la Petrom, si de OMV, si de la Mol si de Agip si extrem de rar de la Rompetrol. Sper sa nu cobesc :)

Nu stiu cum gasiti voi statiile astea cu benzina proasta. Eu nu am mai avut probleme cu benzina proasta de foarte foarte multi ani. Si am pus si de la Petrom, si de OMV, si de la Mol si de Agip si extrem de rar de la Rompetrol. Sper sa nu cobesc :)

Confirm cele enumerate de tine,am pus de peste tot,nu am simtit nici o diferenta,sincer / o mentiune importanta,nu am pus niciodata de la LUK,deci nu ma pot pronunta si nici nu am de gand sa incerc,am o oarecare reticenta.99% din alimentari le fac la OMV deoarece am card la ei,insa,cred ca mai depinde si de oamenii care lucreaza pe acolo,cum bine zicea cineva mai sus.

Am schimbat azi la masina:

* bujii

* bobine

* canal aer

* canal U

* rola, curea si intinzator

* fulie vibrochen si fulie alternator.

Canalele de aer si cel U le-am schimbat pentru ca erau fisurate, desteptul care a avut masina inainte a dat bara jos sa puna xenon in proiectoare si cand a pus bara probabil ca a fortat si a spart canalul. Apropo, am schimbat si becurile din proiectoare, am pus normale, galbene (in ultimul timp imi aparea o eroare de la cel din dreapta, cred ca era pe duca).

Baietii de la BES aveau in garaj un E64 dezmembrat aproape complet la interior, ramasesera numai metalul si cablurile pe el. Cica avea probleme mari la electrica, nu mai mergea mai nimic la el <_<

Edited by feitosak1

Pentru ca tot e frumos afara (si n-am mai pus poze de ceva vreme), m-am gandit sa trag cateva cadre :D Plus o poza mai veche, fara ploaie.

http://imageshack.us/a/img853/3817/xpr2.jpg

http://imageshack.us/a/img196/2850/hxox.jpg

http://imageshack.us/a/img14/8831/y0y5.jpg

http://imageshack.us/a/img706/2408/k1be.jpg

http://imageshack.us/a/img51/4733/nfi7.jpg

Edited by feitosak1
  • Like 1

Am avut eu probleme, chiar de curand, cu un plin de benzina facut in Hunedoara. Culmea, tot la OMV. Se prea poate sa tina si de noroc, adica norocul de a nu da peste o pompa "manarita".

Nu prea merg prin Bucuresti, iar cand merg, merg la cumparaturi sau la un film, cand e liber traficul, deci e usor irelevant. Pe BC am in jur de 11.5 prin B. Nu obisnuiesc sa o alerg prin oras. Ai dreptate, am omis argumentul X, care pe tine o sa te scoata din parcare la iarna fara sa deszapezesti, iar pe mine...nu. Oricum se mai plictiseste omul de atata mers in linie dreapta, nu ? :thumbsup:

dar cat ai ? la mine, 530d, remapat la 270 Cp, am mixt 12,2%, dar eu merg agresiv, din blana-n frana gen si tare de tot pein afara. Daca merg strict in Bucuresti si resetez, atunci ajung si la 18% daca ma straduiesc putin.