Jump to content

BMW E60 530xi 272cp, 2008

feitosak1

Recommended Posts

pai ce are ? cutia e practic noua, asa ca da-o-n pizda ma-sii. oricum cuplu l-a dus la 600Nm, mergea mai mult oricum am inteles, insa asta e limita cutiei, 600.

si George mi-a facut 3 masini, nici o problema nu am avut.

Eu merg majoritatea timpului in oras (bucuresti) si nu merg calm, ca nu pot. Am media 16.4-18.4, depinde si de trafic. Numai in oras. Cand ies in afara, e discutabil, am avut si 9,9 si 12,7 (la pompa), dar pedala a fost apasata cu totul diferit in cele 2 cazuri :D

Tare de tot merg si eu in afara, pe cat posibil cu jivinele astea de militieni.

Edited by feitosak1

Veti rade de mine (pe buna dreptate), dar sunt prea bucuros ca sa ma supar :D

Am Logic7 pe masina, si eu habar n-aveam! Fostul proprietar mi-a zis ca nu are, cand l-am intrebat inainte sa o cumpar, si l-am crezut pe cuvant. Am vazut optiunea 677 in lista de dotari, dar ma asteptam sa scrie Logic7, nu HiFi Audio System, asa ca am crezut ca nu are si ca HiFi este sistemul basic. Am descoperit azi, cand l-am contactat pe Neo_Andersson pentru o oferta de retrofit L7, si mi-a zis ca am deja, dupa VIN. Apoi am intrat in setarile CCC si l-am gasit. E cu totul altceva, sunt foarte incantat de cum se aude, e diferenta uriasa dupa ce activez surroundul. Am scapat de un retrofit :D

Edited by feitosak1

Merci. Vad ca sunt setari pentru E90, E92......merg la fel pe E60?

Si mai am o intrebare, daca cunosti: se poate conecta vreun device gen usb, SD card, sau ceva de genul asta, la E60 fara CIC? Din cate am vazut am doar o mufa AUX IN in spate, intre scaune, si ceva in cotiera (nu-mi dau seama ce e, e un spatiu ingust de parca ar intra un card SD acolo, dar arata un pic diferit.

Eu am facut retrofitul cu USB, gasesti detaliile la mine in topic. Nu ai nici un SD in cotiera. Ori ai USB, ori nimic.

Despre L7... e foarte simplu. Daca ai difuzoare si pe usile din spate, e L7, daca nu, nu.

Eu cand aveam L7, il tineam chiar pe Theatre mode. Era maximul de spatialitate pe L7. Apoi setarile de EQ... dupa preferinte si muzica ascultata.

Edited by C_o_s_m_i_n

Gasesti si informatiile astea mai pe larg tot in topicul meu (cu de toate). :laugh:

Le scrii cum vrei si cum iti permite spatiul de stocare. Eu le am mp3 la 320kbps, ca n-am avut decat un stick de 16Gb.

La calitate audio, MULF-ul e foarte bun. Eu n-am simtit diferente intre un wav de pe stick si un track de pe cd original.

Am vorbit deja :D

Sunt extrem de incantat de L7 si de upgradeul asta cu MULF2. Chiar le simteam lipsa (desi aveam L7 si nu stiam), adica mi se parea cam din epoca de piatra sa umblu numai cu cd-uri cu trackuri, si sa ma "bucur" de sunetul ala stock. Plus ca nu aveam un bluetooth pentru telefon......Acum o sa fie cu totul altceva.

Azi am folosit pentru prima oara "Sonax Wheel Cleaner Full Effect". La recomandarea lui Acero. Chiar ca este full effect.................I-am zis baiatului de la spalatorie sa pufaie pe jante cu solutia mea din portbagaj, (am lasat masina la spalat si am plecat) el sustinea ca a lor e mult mai buna decat orice exista pe piata. Nu e buna deloc, ultima oara ramasesera pete negre pe interiorul jantelor. I-am zis sa o foloseasca totusi pe a mea. Cand m-am intors, zice: "Sefuuuuu....sa moara mama, n-am vazut asa ceva, a iesit perfecte!!!" :)))))))))))) Intr-adevar e super solutia, o recomand. Au iesit ca noi, mai e o singura pata in locul unde fusese prins un plumb pe janta, o sa curat eu acolo. Edited by feitosak1

mama, deci cand ii aud pe astia cu "sefu, patroane, barosane, boss, bossuleanu, hefe, serifule etc." imi vine sa vomit cuburi de scarba.

asta e motivul pt care merg numai la OMV Top Wash la automate, dureaza si mai putin, baietii aia sunt civilizati, ii rog la final sa imi stearga masina de urme si nu trebuie sa imi infectez existenta cu abominabilii aia imputiti.

Merci.

Pole, eu o spal la Afi in parcarea subterana, n-am rabdare sa astept o ora (interior-exterior) si prefer sa beau o cafea prin mol sau sa umblu prin magazine. Deespre "baieti"...ce sa zic, doar d-aia au ajuns sa spele masini, ca nu le-a placut cartea :D. Nu ca ar fi ceva injositor si platit prost, dimpotriva.