Jump to content

Problema un geam electric

Bushu

Recommended Posts

Va salut dupa cum scrie si titlul... am o problema cu un geam electric la masina tatalui meu ( nu dau marca pentru a nu evita eventualele conflicte) .. dupa cum spuneam la masina s-a ars modulul de confort iar geamul de pe dreapta fata nu mai functioneaza .

Ma poate ajuta si pe mine sa rezolv problema pentru a face acest geam sa urce si sa coboare , evitand acel modul de confort , o schema un ajutor , o idee ceva (geamul l-am probat urca si coboara deci nu este motorasul ars ) :drinks:

Va multumesc !

• Downvote 1

am o problema cu un geam electric la masina tatalui meu ( nu dau marca pentru a nu evita eventualele conflicte)

Ma poate ajuta si pe mine sa rezolv problema pentru a face acest geam sa urce si sa coboare , evitand acel modul de confort , o schema un ajutor , :drinks:

Va multumesc !

eu am o schema dar e de la un geam de motocicleta... nu urca si nici nu coboara... e fix

• Like 1

este destul de scump 100e

un alt modul de confort de la dezmembrari

crezi ca era cazul ... sti ce inseamna macar ...? acest "lol"

lol.

ai vorbit sa te aflii in treaba ....

vezi papucii :)))

Sa mor ... desi nu sunt de mult pe forum-ul asta ... nu te-am vazut sa dai un sfat ... sa vi cu o idee esti numai de caterinca si bascalie ... daia se duce forum-ul asta de rapa .. din cauza voastra ...aaaaa gata stiu ... faceti caterinca pentru ca sunteti :blink:

eu am o schema dar e de la un geam de motocicleta... nu urca si nici nu coboara... e fix

este destul de scump 100e

crezi ca era cazul ... sti ce inseamna macar ...? acest "lol"

ai vorbit sa te aflii in treaba ....

Sa mor ... desi nu sunt de mult pe forum-ul asta ... nu te-am vazut sa dai un sfat ... sa vi cu o idee esti numai de caterinca si bascalie ... daia se duce forum-ul asta de rapa .. din cauza voastra ...aaaaa gata stiu ... faceti caterinca pentru ca sunteti :blink:

daca patru persoane ti-au scris in stilul asta , nu te intrebi daca nu cumva tu esti de vina?

da si tu detalii ce masina, ce model, ce an , poate are cineva o schema...

daca stiu despre ce e vorba ajut cu toata placerea... daca nu ma pricep nu-mi dau cu presupusu, ca mai mult stric... daca cineva scrie ca tine ,e normal ca e rost si de o gluma... mai si zambiti bai fratilor ca faceti riduri... ce de sensibili pe forumul asta , n-ai sa vezi...

• Like 2

doar electricieni nu bagatori de seama

Va multumesc !

Toate topicele mitocanesti de genul acestuia ar trebui inchise fara discutie. Si fara posibilitatea de a mai deschide altul similar vreodata. Sa invete naibii sa se poarte taranul, daca tot apeleaza la ajutorul comunitatii.

Nu mai zic ca tartanul spune ca are problema la o masina, dar fara sa spuna nici macar daca e vorba de o masina de cusut sau de una de calcat. Bine, e masina tatalui, deci se presupune ca toata lumea realizeaza ca e vorba de o masina de ras.

• Like 6

Frate vrei sa ii zic ... este un merdeces vito 2009 ...este ars modulul de confort si nu mai functioneaza geamul dreapta fata. am anulat instalatia de la geamul respenctiv . in momentul de fata am asa . cele 2 cabluri de alimentare ale motorasului ( + , - ) si cele 4 fire ale butonului.

Nu vreau decat sa ma ajute cineva daca se poate si daca binevoieste sa rezolv problema.

Un modul de confort costa 100 euro ( nu se merita doar pentru un geam defect )

Toate topicele mitocanesti de genul acestuia ar trebui inchise fara discutie. Si fara posibilitatea de a mai deschide altul similar vreodata. Sa invete naibii sa se poarte taranul, daca tot apeleaza la ajutorul comunitatii.

Nu mai zic ca tartanul spune ca are problema la o masina, dar fara sa spuna nici macar daca e vorba de o masina de cusut sau de una de calcat. Bine, e masina tatalui, deci se presupune ca toata lumea realizeaza ca e vorba de o masina de ras.

OK sa zicem ca sunt eu de vina ca nu am dat detalii ....Dar nu era mai elegant sa mi se raspunda ... scurt si la obiect ceva de genu " Cateva detalii ar fi bine venite sau folositoare ." nu raspunsuri de genul " eu am o schema dar e de la un geam de motocicleta... nu urca si nici nu coboara... e fix "

daca patru persoane ti-au scris in stilul asta , nu te intrebi daca nu cumva tu esti de vina?

da si tu detalii ce masina, ce model, ce an , poate are cineva o schema...

daca stiu despre ce e vorba ajut cu toata placerea... daca nu ma pricep nu-mi dau cu presupusu, ca mai mult stric... daca cineva scrie ca tine ,e normal ca e rost si de o gluma... mai si zambiti bai fratilor ca faceti riduri... ce de sensibili pe forumul asta , n-ai sa vezi...

Fie.

E simplu. Daca vrei sa faci chestia manual, ai nevoie de un intrerupator cu 3 pozitii si 2 perechi de contacte. Sau si mai bine un intrerupator cu 3 pozitii si 2 relee cu 2 perechi de contacte. Nu vei mai avea insa protectie, si daca tii prea mult alimentat motorul, risti sa-l arzi.

Merci .. dar o schema mi-ar fi mai de folos ... si implicit o lista de materiale.

Fie.

E simplu. Daca vrei sa faci chestia manual, ai nevoie de un intrerupator cu 3 pozitii si 2 perechi de contacte. Sau si mai bine un intrerupator cu 3 pozitii si un releu cu 2 perechi de contacte. Nu vei mai avea insa protectie, si daca tii prea mult alimentat motorul, risti sa-l arzi.

Auzi bai Bushu, tu ai ciocul cam mare si mai esti si din ploiesti, iar eu am o antipatie gratuita fata de ploiesteni.

Daca nu vrei comentarii si lol-uri, n-ai decat sa mergi la service, ca nu faci tu regulile pe formul asta, bai patrocle.

• Like 1
  • Downvote 1

stiu ca este complicat de reparat .. de aceea am apelat la acest topic ...

am avut si eu problema asta cu modulul de confort si l-am desfacut sa vad ce si cum

e foarte complicat sa il repari

:worthy: Pole sa sti ca antipatia este reciproca. Ai avut de aface cu ploiesteni ? si bineinteles ca nu fac regulile pe forum pentru ca nu am cum si nici nu vreau ... de ce te ataci atat de mult ..?

Auzi bai Bushu, tu ai ciocul cam mare si mai esti si din ploiesti, iar eu am o antipatie gratuita fata de ploiesteni.

Daca nu vrei comentarii si lol-uri, n-ai decat sa mergi la service, ca nu faci tu regulile pe formul asta, bai patrocle.

ma referam la umbrella

sa mori tu ca nu am dat eu un sfat valabil pe forumul asta de cand te-ai inregistrat tu din martie pe forum asta si stai sa-mi mirosi urmele :)))))

multumesc de ajutar dar tipul nu repara decat module ZKE nu si de mercedes oricum merci.

vezi in acest topic vad ca se ocupa omul cu repararea modulului de confort

http://www.bmwclub.r...lizata-gm3-gm5/

auzi bai bushon ,de unde pana mea stii tu ce sfaturi am dat eu? ai trei luni pe forumul asta... nu cumva ti se pare ca ai cam mult tupeu?

te zgarcesti la 100 de euro si mergi cu nasu pe sus pe=aici... iti dau eu 100 si mars cu modulul tau de aici...