Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Pe care o alegeti?

Romulus

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ihearto said:
Ce e aia o "masina de traficant"? :) Si de cea ar fi ea mai buna in comparatie cu o masina "de manelist" (nici asta nu stiu ce e) ?

Nu-mi place niciun model din generatia noua ... E90 , E91 ,E92 , E60 , E82 si restu' .... eu unu' l-as bate tare pe ala cu designu-ul de la BMW ... eu cred ca se inspira de la Lexus sau Honda .... mai ales noul seria 5 care zic astia ca il scot zici ca-i LEXUS curat ...

Mi-ash dona rinichii daca mi-ar da unul un E24 si un E31 ... pe loc

"de manelist" , nu ma face sa ma iau iar de "Lazarus" ... daca nu intelegi ce vreau sa zic ... lasa asa ...

AndreiBMW said:
Nu-mi place niciun model din generatia noua ... E90 , E91 ,E92 , E60 , E82 si restu' .... eu unu' l-as bate tare pe ala cu designu-ul de la BMW ... eu cred ca se inspira de la Lexus sau Honda .... mai ales noul seria 5 care zic astia ca il scot zici ca-i LEXUS curat ...

Nu pot sĂŁ cred cĂŁ nu-Ăži place E92.

Ciupanezu said:
  AndreiBMW said:

Nu pot sĂŁ cred cĂŁ nu-Ăži place E92.

Sorry , nu sunt fotbalist si nici gay ... :)

Oarecum de acord cu Andrei, si in ton cu cineva care blama capacul de portbagaj de la seriile 6 si 7 (cam seamana cu o cada :) ). Coupeul de la seria 3 mie imi place tare mult, si, ca sa-l "pisc" putin pe Andrei :) :) , cand eram mai tanar si mai sarac, si gasisem o vechitura din asta care mi-o permiteam, m-am declarat brusc fan infocat al masinilor "autentice" care, nu-i asa, pot suporta si un drum la pescuit...

Ce-i drept, e mai bine sa fii tanar.

AndreiBMW said:
  ihearto said:
Ce e aia o "masina de traficant"? :) Si de cea ar fi ea mai buna in comparatie cu o masina "de manelist" (nici asta nu stiu ce e) ?

Mi-ash dona rinichii daca mi-ar da unul un E24 si un E31 ... pe loc

"de manelist" , nu ma face sa ma iau iar de "Lazarus" ... daca nu intelegi ce vreau sa zic ... lasa asa ...

huh? :) ti-ai dona rinichii?

alexR said:
dar mi-ar place ambele!

:) , nu cumva ti-ar PLACEA ?

touring_boy , crede-ma ca ti-as scote si tie unu daca mi-ar da si un Mercedes W126 , 560 SEC :) , glumesc bineinteles ...

Ciupanezule , nu sunt obligat sa-mi placa E92 ... pur si simplu nu gasesc atragatoare masina aia .. si nici un seria 3 , si nici seria 1 , si nici seria 6 nou . si nici X5 , X3 si X6 , cand cineva imi spunea cu ceva timp in urma "BMW" aveam in cap imaginea unui E39 , atat ... , daca tie iti place nu am nimic impotriva ... vorba aia " nu poti sa te caci in gustu' omului "

AndreiBMW said:
Ciupanezule , nu sunt obligat sa-mi placa E92 ... pur si simplu nu gasesc atragatoare masina aia .. si nici un seria 3 , si nici seria 1 , si nici seria 6 nou . si nici X5 , X3 si X6 , cand cineva imi spunea cu ceva timp in urma "BMW" aveam in cap imaginea unui E39 , atat ... , daca tie iti place nu am nimic impotriva ... vorba aia " nu poti sa te caci in gustu' omului "

Sigur cĂŁ nu eÂşti obligat ĂŽnsĂŁ dacĂŁ nu-Ăži place, nu era nevoie sĂŁ spui:

AndreiBMW said:
Sorry , nu sunt fotbalist si nici gay ... :)

o sa iasa noua serie 6 si va mai aparea peste un timp alt topic...noua serie 6 cu cea din anii '80 si tot asa... noutati /modele noi tot timpul o sa apara din ce in ce mai bune/burdusite de tehnologie...dar sunt fade...nu mai au spiritul BMW... lafel ca o femeie cu 100 de operatii estetice....parca nu mai e natural........

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  Tien said:
  Sorinus said:
eu am ales! pe cea noua! <_<

Lol, noua?

Pai din ce an e ? 2005?

majoritatea persoanelor care au raspuns la acest topic s-au exprimat la masina din stanga "cea veche", si la masina din dreapta pozei "cea noua".

se gaseste Tien sa rada de mine ca m-am exprimat ca am masina model 2009...

pe langa ca nu-i frumos, eu zic sa iti tii pt tine remarcile rautacioase pt tine si sa raspunzi la topicuri, sa lasi vechitura mea in pace....

Sorinus said:
majoritatea persoanelor care au raspuns la acest topic s-au exprimat la masina din stanga "cea veche", si la masina din dreapta pozei "cea noua".

se gaseste Tien sa rada de mine ca m-am exprimat ca am masina model 2009...

pe langa ca nu-i frumos, eu zic sa iti tii pt tine remarcile rautacioase pt tine si sa raspunzi la topicuri, sa lasi vechitura mea in pace....

Da? Ai masina model 2009? Scuze atunci....

Credeam ca e model 2005 ... care e problema, ce , nu mai poate omul sa greseasca?

Ciupanezu said:
E mai bine să-l ignori, nu merită efortul. <_<

Oare o sa il poti intelege tu vreodata pe dumnezeu?

Edited by Tien

• 3 months later...