Jump to content

Pe care o alegeti?

Romulus

Recommended Posts

O masina de peste 300 cp nu este pentru oricine.

Chiar daca este plina de electronica, placerea de a o conduce ramane.

Dupa parerea mea, fiecare BMW are farmecul sau, mai ales daca este puternic.

Referitor la subiectul topicului, e greu sa alegi intre cele doua modele.

Ideal ar fi sa le ai pe amandoua :blink:

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Categoric!

Insa eu ma refeream la condus nu la calitatea de proprietar.

Putini pot duce la limita o masina de peste 300cp, in acelasi timp sa fie si in siguranta.Masinile de genul asta sunt cumparate pentru imagine mai mult, pentru prestanta pe care o ofera.

exact ca si sistemul audio "BOSE"...o eticheta a bogatiei...

• 2 weeks later...

Am un cunoscut care are fff multi $$$ si un BMW 650 nou. Mi-a spus ca o sa-mi cumpere 635 csi-ul (chiar daca nu e de vanzare) si mi-e frica sa-l cred. Sper sa nu ajung ziua in care sa "ma" cumpere doar de moftul lui de a o avea. Banul face totul dar pana acum am rezistat. La anul probabil ca plec in Canada si o iau cu mine. Daca o fi sa o las aici, o sa o dau unui pasionat, chit ca pierd la bani.

Dintre cele 2 modele o aleg clar pe a mea. Are suflet, nu tabla. De fiecare data, in fiecare dimineata.

www.bmw635csi.go.ro

:blink:

• 4 weeks later...

eu as alege-o pe cea noua, dar prima versiune, nu cea cu facelift, are faruri ciudate.

chiar si un 630i ar fi suficient.

Am un cunoscut care are fff multi $$$ si un BMW 650 nou. Mi-a spus ca o sa-mi cumpere 635 csi-ul (chiar daca nu e de vanzare) si mi-e frica sa-l cred. Sper sa nu ajung ziua in care sa "ma" cumpere doar de moftul lui de a o avea. Banul face totul dar pana acum am rezistat. La anul probabil ca plec in Canada si o iau cu mine. Daca o fi sa o las aici, o sa o dau unui pasionat, chit ca pierd la bani.

Dintre cele 2 modele o aleg clar pe a mea. Are suflet, nu tabla. De fiecare data, in fiecare dimineata.

www.bmw635csi.go.ro

:)

si pe care lista trebuie sa ne inscriem ? :blink:

• 2 weeks later...

Eu prefer modelele mai vechi...pentru ca aveau o clasa aparte si pun pariu cu oricine ca daca ar fi 2 bmw seria 6...cel vechi si cel nou castiga cel vechi la priviri pentru ca fratilor sunt mai rare si mai de clasa. Eu m-am saturat de seria 6 asta nou...plin de ele prin CJ coupe, decapotabile, chiar un M am vazut :twoup:

Eu zic asa: daca ai bani si vrei sa fii cel mai tare din parcare iti cumperi un seria 6 nou...darrr...daca vrei sa iesi pe strada si sa le dai peste nas la restul pai atunci vii cu un seria 6 bibelou....negru...jante de alpina..tapiterie piele bej...etc. si eu o sa imi aplec paalria :twoup:

• 6 months later...

www.bmw635csi.go.ro

:)

Cel mai bine o pĂŁstrezi.

E pĂŁcat sĂŁ vinzi o maÂşinĂŁ de care eÂşti aÂşa pasionat.

• 4 weeks later...

Hm ... cred ca e o comparatie intre : Placerea de a conduce si Placerea de a te lasa condus !! Foarte putini din cei care au 50 000 euro cash ar opta pentru un E24 , motivul (cred eu ) ne privesc de sus si pretuiesc viata altfel .

Concluzia : se lasa condusi de electronica !!!

Sincer as opta pentru un E24 si as avea la ce sa ma gandesc in fiecare noapte .... :)

Edited by holby

Seria 6 modelul vechi inspira o eleganta foarte rara, are un stil unic pare sobra daca va uitati unde trebuie!

Zicea cineva mai sus ca vrea sa o faca cu un visiniu si un argintiu...cred ca daca as avea o masina de aia de fiecare data inainte sa o deschid as face un rond in jurul masinii sa vad daca nu e zgariata, lovita! :) Nu am idee cum merge insa gandul ca am o masina de aia m-ar face sa uit de toate!

Seria 6 nou imi inspira o masina cu nasul pe sus! Nici nu-mi place cum isi priveste fratele din dreapta lui! (prima poza din topic)

Cred ca o iau razna :) ! Sper sa nu fie numai parerea mea :)

problema sta asa...cine nu are bani alege modelul nou sa il faca bani,cine are bani il ia pe ala vechi sa isi inmulteasca banii..:))

eu l-as lua pe ala nou ..la vanzarea lui pot sa imi cumpar 10 de alea 'old'

:) ..asta daca cineva ni le-ar da pe gratis..:)

daca ar trebui sa le platesc nu as lua niciunul ca nu am bani sa le intretin

the old one...all the way :)

pentru mine masinile vechi au un farmec aparte, sunt mai personale, mai atragatoare, mai brutale. nu pot sa zic ca nu-mi plac toate sistemele de siguranta, electronica si design-ul modern, insa masinile chiar nu se mai fac la nivelul celor de atunci...asta stie toata lumea.