Jump to content

bmw e 39 merita?

cata_meu_blue

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am citit cate ceva pe google....Asa e cum ai zis tu.... motoarele astea care sunt V6 si V8 din ani 97-98 puse pe E39 ar avea probleme :blink:  :)

199008[/snapback]

Nu toate motoarele din 97-98 au avut probleme....eu de ex a motor M62B35 adica V8 de 3500 cu dublu-vanos si nu am aliaj nikasil ci alusil.

Nu toate motoarele din 97-98 au avut probleme....eu de ex a motor M62B35 adica V8 de 3500 cu dublu-vanos si nu am aliaj nikasil ci alusil.

199093[/snapback]

eu m-am referit strict la M52 nikasil, motor care nu a mai ajuns la export in SUA din cauza asta...

Se rezolva la baieti  :blink:

199088[/snapback]

Se rezolva SCRISUL de la nr km ...Dar se vede pe ea de la 300 mii in sus..Asta numai ai cum sa o modifici numai daca o intreti ff bine :)

Oricum din germania un 5-ar E39 nu mi-ar fi frica sa-l iau cu 200mii km Serios...Binenteles sa arata si bine :)

Am inteles ca problema a aparut mai ales in US unde benzina avea mult sulf. Prin Europa treaba nu a fost foarte grava, dar oricum e de evitat motorul asta din moment ce chiar BMW a recunoscut ca a fost o greseala de proiectare.

199093[/snapback]

Imi spui pls si mie ce inseamna VANOS :) ...Chiar nu stiu.... :blink: ...Masina din semnatura e a ta??? V8 de 3500??? Am vazut ca ai spus ca cea V8 are dublu Vanos....Sunt curios ce e ala :)

Edited by Alex4Tuning

Imi spui pls si mie ce inseamna VANOS :) ...Chiar nu stiu....  :blink: ...Masina din semnatura e a ta??? V8 de 3500??? Am vazut ca ai spus ca cea V8 are dublu Vanos....Sunt curios ce e ala :)

199132[/snapback]

un mecanism hidraulic pe admisie si/sau evacuare mai multe gasesti aici http://en.wikipedia.org/wiki/VANOS

@Alex4Tuning: Vanos inseamna distributie variabila...doar admisia e variabila. Daca ai dublu-vanos inseamna ca si admisia si evacuarea e variabila. Asta duce la un consum mai redus si mai mult cuplu. Masina e a mea...535i V8:

Edited by Ciupanezu

@Alex4Tuning: Vanos inseamna distributie variabila...doar admisia e variabila. Daca ai dublu-vanos inseamna ca si admisia si evacuarea e variabila. Asta duce la un consum mai redus si mai mult cuplu. Masina e a mea...535i V8:

199140[/snapback]

Unu n-a avut ce face si te-a lasat fara oglinda :blink: :)

Oricum problema cu nikasil se depisteaza foarte usor dupa seria sasiului...plus ca atunci cand cumperi o masina tb sa o duci la tester si sa-i faci si un test de compresie nu o iei ca-ti place cum arata...plus ca majoritatea motoarelor cu nikasil cred ca au fost inlocuite pana acuma..

Oricum problema cu nikasil se depisteaza foarte usor dupa seria sasiului...plus ca atunci cand cumperi o masina tb sa o duci la tester si sa-i faci si un test de compresie nu o iei ca-ti place cum arata...plus ca majoritatea motoarelor cu nikasil cred ca au fost inlocuite pana acuma..

199150[/snapback]

Si daca iau Un E39 si are tot motorul ala cu probleme deci nu la schimbat ....Ma duc la "MAMA LUI IN GERMANIA" adik de acolo o sa iau sa zicem masina....Se poate dupa 10 ani sal mai schimbe reprezentanta???Daca nu a fost schimbat???Sa-mi puna unul nou :) :) Fara bani bineInteles .....Offtopic:SUperba masina Ciupanezule sa te Poarte sa sanatos :blink: :)

Edited by Alex4Tuning

Reprezentanta nu-l schimba decat daca e masina in garantie...insa chestia e ca taxa de inmatriculare ramane si nu merita sa aduci un E39 din primii ani pt ca ai plati inca odata masina aproape.

P.S. Ms pt aprecieri :)

199169[/snapback]

Daca se scoate taxa ma gandesc la un E39 daca nu ASTA E :) ...Sa iau unu cu euro 3 nu am bani :) ...Asa ca singura solutie salvatoare pt.mine ar fi sa scoata taxa :blink:

Scz de offtopic...on topic totusi nu m-ati lamurit...Sunt diferente la Caroserie fata de cel cu facelift in afara de 'faruri' stopuri' proiectoare'....Altceva modificat gen CAPOTA;ARIPI;Bara fata\spate etc exista diferente intre cel vechi si cel cu facelift???

caroseria e aceeasi... dif. la faruri, stopuri cu led, bara fata

199173[/snapback]

Deci se pot pune elemente de Facelift :Faruri;Stopuri;Proiectoare Rotunde (Evident schimband Bara) Se ataseaza fara probleme pe un E39 fara Facelift Aceste elemente nu???? Ma intereseaza in special Faruri si Stopuri...La accestea nu se modifica nimik nu?? :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.