Jump to content

bmw e 39 merita?

cata_meu_blue

Recommended Posts

da... 520i e un compromis bun :) nu consuma mult si 150cp is de ajuns. Iar daca ii mai pui un chip si o admisie/evacuare sport mai castigi lejer un 30cp :) dacat sa torni benzina cu galeata in 540i :)

199619[/snapback]

Chiar daca sa zicem ca exista chipuri sa scoata si 200 cai din trun 520...Nu sunt adeptul pt un 5-ar sau Septar...parera mea asta sunt masini mai luxoase bazate mai mult pe confort;acesta fiind punctul lor forte.....Daca vrei putere si chipuri si 0-100 in 4 sec Exista M"Power :blink: :) .....Asta e parerea mea...3-aru STRICT SPORT.... 5-ar si 7-ar STRICT CONFORT SI SILENTIOZITATE :)

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) sunt multumit de "rabla" mea de E39 cu 150cp si nu imi trebuie mai multi cp ca doara nu sunt pilot de f1 :)

199690[/snapback]

Exact :blink: :) :) .....off topic....Chiar acum a parcat un Septar modelul nou....Doamne ce DEXTERITATE avea soferul ala ...A parcato cu 2 cm departare de a lu'' Taicameo.....Cred daca o lovea ma kkam pe mine de ras....Il Trezeam pe Taicameo Entuziasmat...."Baaaa vezi ca a dat un SEPTAR in tine" :) :D :D

Hai ma lasa-ma ca pe asta am mai auzito de 100 mii ori :) ..Nu tre sa ai mai mult de 100 cai sau ceva de genu la 18 ani cand esti incepator sau etc....Daca e sa mori mori si intro jalnik Dacioara cu 90 km\h :blink: ....Daca nu sti sa te controlezi cand apesi acceleratia asta e....Chiar daca torni cu galeata benzina intrun 540i Merita fiecare picatura de benzina consumata :)  :twoup:Eu as face compromisul asta...Sa am eu 540i E39 ca benzina bag eu :)

199685[/snapback]

Esti sigur ca parintii tai vor fi dispusi sa dea peste 20 mil (2000 RON) pe an impozit? :)

Exact :blink:  :)  :) .....off topic....Chiar acum a parcat un Septar modelul nou....Doamne ce DEXTERITATE avea soferul ala ...A parcato cu 2 cm departare de a lu'' Taicameo.....Cred daca o lovea ma kkam pe mine de ras....Il  Trezeam pe Taicameo Entuziasmat...."Baaaa vezi ca a dat un SEPTAR in tine" :)  :)  :)

199695[/snapback]

Alex, pe forumul asta gasesti aproape orice fel de informatie despre orice model de BMW doresti. Daca ai vreo intrebare, cauta intai vreo 10 minute si in cazul in care nu gasesti informatia respectiva, pune o intrebare la obiect. E chiar asa greu sa iti controlezi logoreea?

Soferul de pe seria 7 nu avea niciun fel de dexteritate, avea PDC.

Esti sigur ca motorul tau e M50? Vad ca asa ai la semnatura... E schimbat cumva?

199757[/snapback]

da, a fost schimbat. Masina e 523i, doar motorul a fost schimbat. Galeria, sis. electric si restu sunt d p M52. E o ciudatenie :blink:

Edited by duxter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.