Jump to content

cine e din Timisoara?

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul topicului, am nevoie de ajutorul unui bun samaritean din Timisoara ... problema e asta, am 4 jante pe 19' noi-noute in balcon pe care abia-abia astept sa le vad pe masina, problema e ca momentan nu am bani de gume, asa ca m-am hotarat sa cumpar unele la mana a doua. Am gasit pana acum doua 255/35 care ar fi ok pentru spate, dar as mai avea nevoie de unele mai inguste care sa le pun pe fata pe jante 8J, si, evident, la mana a doua nu se gasesc decat dimensiuni extreme. Am nevoie de 215/225/235 cu inaltime 35, si, am auzit prin cunoscuti ca "la iesire din Timisoara" (habar nu am care) ar fi unii care au anvelope uzate in foarte multe dimensiuni si la preturi decente (1-1.5mil/buc pentru 19'). Nu am pretentia sa le aduca la Bucuresti in caz ca vine cu o dubita goala sa ia marfa, chiar daca i-as plati transportul :blink: :) :) ... vreau macar sa stiu daca e pe bune chestia asta si ar merita sa fac eu un drum atat de lung ca sa le achizitionez.

Numai bine.

vezi pe calea aradului, imediat dupa penultimul semafor spre Real e pe stanga langa un club de noapte Tinecz parca in curte un depozit mare de anvelope la preturi f. bune, eu am luat pe 17 la 80ron

192071[/snapback]

omu e din B,deci nu cred ca o sa verifice :blink:

eu sunt din Timisoara si am a face cu auto si...

idea e ca minim 50euro/buc e o anvelopa cat de cat dar pe 18". pe 19" nu stiu cat poate fi.

am sa verific in unu-doua locuri. oricum, se recomanda montarea ca sa poti sa vezi daca are galme sau fisuri.

personal as lua doar unde imi face si montaj.

am gasit anvelope pe 19" la Buzau, undeva spre Ploiesti, la 5km ... 2mil, arata destul de bine, doar ca sunt cam late si imi intra pe spate in cel mai bun caz (255/35 sau 265/35 ... am mai gasit si un 275/25 :blink: care ma tenteaza ) ... pentru fata 215/225 cu inaltime 35 nu prea am gaasit pe nicaieri... daca gasesti pe undeva si imi poti spune si un pret raman recunoscator, daca ajung prin timisoara dau o bere.

a gasit un var al meu in germania 4 bucati 19" inaltime 35 dar nu stie ce latime, o sa-l sun sa mearga sa se intereseze. au fost comandate pt cineva si nu a mai venit dupa ele. pretul e de 500euro/set cu transport pana la timisoara. daca le vrei imi zici, eu il sun si sambata seara ajung la mine.

LE: sunt noi noute!

Edited by zody

multumesc pentru oferta, pretul este fantastic de bun, dar chiar nu am banii astia, . am gasit pe www.cauciucuridirect.ro ce imi trebuie mie la 550-600 euro cu transport la domiciliu (235/35-19) ... le-as lua, pe bune ca le-as lua, dar am bani de sh , nu de gume noi, nici macar de gume noi la pret foarte bun ... :blink: , mai mult de 300 euro nu am cum sa dau decat daca dau in cap cuiva, sau imi vand jantele stock, las masina pe butuci o saptamana si dupa aia imi iau alte gume :) am sa postez si la mica publicitate, poate are cineva de vanzare.

am mai reusit sa aflu ceva, anvelopele ar trebui sa fie undeva aici: "str.bamci in zona lipovei de pe borzesti" ... exista un depozit de anvelope in aceasta zona ... as aprecia mult daca mi-ar putea spune cineva cu siguranta ... preturile aici sunt incredibil de ok, ca in afara, aprox. 10-15 euro/buc indiferent de dimensiune.

foarte bun pretul, si eu tot 2005-2006 am gasit. Problema e ca am nevoie neaparat de inaltime 35 ... 255/40 am gasit si eu prin bucuresti (la 3.5 mil ce-i drept, deci pentru un set complet ar merita drumul) , doar ca un 255/40-19 e cu 5.3 cm mai inalt decat un 225/50-16, care este dimensiunea standard, asa ca nu cred ca imi incap sub nici o forma. Un 255/35-19 e cu doar 2.8 cm, si cred ca ar intra avand in vedere ca e e pentru spate.

Pentru fata in schimb, am facut niste calcule si am ajuns la urmatoarele rezultate, 225/50-16 este egal ca inaltime cu 215/35-19 ; 225/35-19 este cu 0.7 cm mai inalt iar 235/35-19 este cu 1.5 cm mai inalt ... cred ca oricare din aceste marimi s-ar potrivi.

Raman dator GTR ... astept raspuns de la tine, poate ma urc maine in masina si vin spre Timisoara ... mi-am luat jantele de la sfarsitul lui noiembrie, si de atunci le tin pe balcon si incerc si eu sa gasesc miticul "depozit mare" din Bucuresti, dar se pare ca nu e nici unul.

GASIT !235/35/19-2 bucati (doar 2)

SEMPERIT, profil vara "v"

APRILIE 2005

198 ron/BUC

CONDITIE

PE MARGINE MAI SUNT +30%

PE MIJLOC +50%

intotdeauna la acest gen de anvelope marginile se duc primele .

astea sunt info ce le-am primit prin telefon.

locatia-iesirea spre Jimbolia (eu ma aflu exact in partea opusa). daca esti hotarat pot sa trimit pe cineva sau sa merg eu sa le vad (70-80minute dus-intors). dar nemontate nu sti daca sunt probleme si te uiti la ele ca si "curca in lemne".

imi spui tu ce hotarasti.

man, multumesc mult pentru ajutor ... am avut netul picat cateva zile, de asta nu am mai postat. intre timp am gasit pe cineva in craiova care aduce 215/35-19 si 254/35-19 (de fapt cam orice dimensiune a spus omul) din Elvetia in stare bunicica la 100 RON + tva ... sper sa nu fie o teapa, it sounds to good to be true. Ar trebuie sa-i intre in stoc cam in 2 saptamani. Am sa va tin la curent. Thanx again guys,