Jump to content

strut bar e30

jaffar

Recommended Posts

vreau sa cumpar asa ceva:

http://www.nexternal.com/bimmerworl/?Targe...p&ProductID=517

sparcobrace_e30_med.jpg

ma intereseaza in special acest model pentru ca are punctul de prindere intre cele doua turnuri, si nu in capul lor, pe suruburi. din cite am inteles, este si cel mai bun pentru e30.

ma poate ajuta cineva ? exista firme care aduc asa ceva in romania ? adaosurile sint uriase, ca la orice piesa mai rasarita ?

as fi dispus sa studiez si alte oferte, dar in nici un caz fiare de 3 lei manufacturate in spatele blocului, care atirna 50 kile si rigidizeaza totul atit de tare, incit se crapa tabla pe masina.

multumesc

dar in nici un caz fiare de 3 lei manufacturate in spatele blocului, care atirna 50 kile si rigidizeaza totul atit de tare, incit se crapa tabla pe masina

da tu exact cam ce crezi ca este aia? e o bara de 2 lei sudata de doua bucati de fier de 3 lei cu nicte gauri de prindere. probabil cu o vopsea de mai multi lei pe ea.

daca ai cumva impresia ca este vreo scula de la NASA care iti calculeaza tie violenta cu care intra masina in viraje si actioneaza diferit in functie de viraj.....te inseli.

si nu inteleg ce vrei sa zici cu crapatu vopselei.

da tu exact cam ce crezi ca este aia? e o bara de 2 lei sudata de doua bucati de fier de 3 lei cu nicte gauri de prindere. probabil cu o vopsea de mai multi lei pe ea.

daca ai cumva impresia ca este vreo scula de la NASA care iti calculeaza tie violenta cu care intra masina in viraje si actioneaza diferit in functie de viraj.....te inseli.

si nu inteleg ce vrei sa zici cu crapatu vopselei.

19899[/snapback]

crapa table, nu vopseaua :blink:

bara respectiva nu e chiar de 2 lei... e un otel cu o oarecare elasticitate, de aia are si forma aia. ce am vazut manufacturat la noi erau din fier plin !!

(cine pana mea?!?) , sincer sa fiim acuma pt. ce ai nevoie de bara stabilizatoare , se foloseste doar pt. a face , masina mai rigida si pt. a nu se deforma oalele de la telescoape , siner nu cred ca merji tu asa periculos ... sau cine stie ce 'driftalau' se ascunde in tine :)

sau doar de aspect te intereseaza? :blink:

• 3 weeks later...
(cine pana mea?!?) , sincer sa fiim acuma pt. ce ai nevoie de bara stabilizatoare , se foloseste doar pt. a face , masina mai rigida si pt. a nu se deforma oalele de la telescoape

mahhhh gandeste-te ca mai avem si noi masini mai vechi, iar aia e chiar necesara. mai ne tine si noua masina intr-o singura bucata :blink:

iar ca aspect.....c'mon ce naiba ca doar nu mergem cu capota ridicata pe strada

• 1 year later...
  • 1 month later...