Jump to content

BMW 328I sau 330ci ?

bmw_e36_4ever

Recommended Posts

E bine ca ai stiut de la inceput ce vrei. Te-ai decis, si ai luat. Consumul parca nu era in plan, acum apare.

:))

dragi compatrioti.... m-am plins eu de consum ? eu am vrut sa denot faptu ca a consumat putin fata de asteptarile mele... atita tot! nu am spus faptu ca a consumat ?/100km pentru a ma plinge de consum..ci pur si simplu ma asteptam sa ia mai mult...dar carcotasi sint peste tot... carcotasi... necarcotasi.... eu doresc tuturor drumuri bune si sanatate!

Nu a zis nimeni ca minti in legatura cu consumul.

Dar faci un topic de cateva pagini in care spui ca vrei sa iti iei masina pe care sa o alergi, sa montezi turbo, sa scoti timpi cat mai bun si dupa ce o iei o conduci ca o baba, la consum :rolleyes:

LE: Aici era ironia. Ceva nu se leaga.

Kenbobo ... soseaua nu este o pista de viteza !!!

Edited by bmw_e36_4ever

Aici sunt de acord cu tine. Apreciez faptul ca nu o alergi pe strada, prin trafic sau prin oras.

Dar dupa ce topic ai facut, am crezut ca o iei strict pt alergat si concursuri, mai ales ca pt oras si consum ziceai ca mai ai o masina.

Tocmai asta e ironic si tot incerc sa iti explic. Dupa ce tot zici ca vrei o masina cat mai rapida cu care sa scoti timp mic, cumperi masina si te plimbi cu ea prin oras la consum.

Dar in fine, da-i pace ca nu intelegi la ce facem toti referire.

Sa ai parte de masina si cat mai multi km fara reparatii. Fa-i o prezentare in sectiunea dedicata :thumbsup:

Aici sunt de acord cu tine. Apreciez faptul ca nu o alergi pe strada, prin trafic sau prin oras.

Dar dupa ce topic ai facut, am crezut ca o iei strict pt alergat si concursuri, mai ales ca pt oras si consum ziceai ca mai ai o masina.

Tocmai asta e ironic si tot incerc sa iti explic. Dupa ce tot zici ca vrei o masina cat mai rapida cu care sa scoti timp mic, cumperi masina si te plimbi cu ea prin oras la consum.

Dar in fine, da-i pace ca nu intelegi la ce facem toti referire.

Sa ai parte de masina si cat mai multi km fara reparatii. Fa-i o prezentare in sectiunea dedicata :thumbsup:

Multumesc pentru urari! insa abia ce am luat masina...trebuie sa o inscriu pe romania... taxe ....si iar taxe.. apoi o sa o fac de liniute.. ca de aceea am si luat 330

ma baieti eu nu stiu de ce va complicati sa il comentati pe agariciu asta aiurea care probabil are 12-13 ani si spune aici ce vede pe la televizor...omu se vede clar ca nu are nicio treaba cu fenomenul...ce vede seara pe 4tuning posteaza aici a 2-a zi...poze nu vrea sa ne puna pt ca nu are cu ce sa faca sau de ce???
  • Downvote 1

esti putin cam dur, dar si eu concluzionez la fel.. adica acu vrea tunning cu n'spe mii de cai, si turbo de 5000 euro , acum cumpara fix ce nu se preta pt asa ceva, si ne scrie de consumuri SF.

pana la urma, omu' nu poate fi acuzat decat de infantilism si lipsa directiei in viata.

• Like 3

ma baieti eu nu stiu de ce va complicati sa il comentati pe agariciu asta aiurea care probabil are 12-13 ani si spune aici ce vede pe la televizor...omu se vede clar ca nu are nicio treaba cu fenomenul...ce vede seara pe 4tuning posteaza aici a 2-a zi...poze nu vrea sa ne puna pt ca nu are cu ce sa faca sau de ce???

vai mamaliga ta....

• Downvote 3

pai normal baietii au vrut sa iti dai linii si sa o rupi toata inainte sa iti pui numere rosii sau sa o inscrii pe numele tau asta e ideea tu nu ai inteles,trebuia cand ai luat-o sa-i spui vanzatorului "lasa-ma sa ii trag un 400m sa vad daca ii buna si o iau" probabil de aia is baietii asa frustrati lasa-i sa se bucure de 318d si 320d acolo sau ce au ei si bucura-te tu de 330ci ca e o masina superba

off topic:multa rautate pe forumul asta

• Like 1

pai normal baietii au vrut sa iti dai linii si sa o rupi toata inainte sa iti pui numere rosii sau sa o inscrii pe numele tau asta e ideea tu nu ai inteles,trebuia cand ai luat-o sa-i spui vanzatorului "lasa-ma sa ii trag un 400m sa vad daca ii buna si o iau" probabil de aia is baietii asa frustrati lasa-i sa se bucure de 318d si 320d acolo sau ce au ei si bucura-te tu de 330ci ca e o masina superba

off topic:multa rautate pe forumul asta

zise cel cu 318i

Daca tu atat ai inteles....

Citeste ce a scris in toate posturile din acest topic si apoi vei intelege de unde atata ironie <_>