Jump to content

120 d

booghy76

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai la Navi nu mi se pare ca merita, atata vreme cat nu are harti de RO. Sa dau mii de euroi ca sa-l folosesc in 2 concedii pe an mi se pare mult. Iar pielea pe mine unul ma enerveaza. Chiar cu incalzire in scaune mi se pare enervanta senzatia de lipeala...  :) (sau nu stiu cum sa o descriu).

M-a bagat in boala ca nu am putut sa pun combinatia "Flashpoint" care-i cea mai mishto (vezi pe config. de Germania), dar bineinteles ca este numai cu pachet M  :blink:

Pun poze cand vine masina, eu zic ca am reusit combinatia mishto. Avand in vedere si bugetul (m-am dus la limita de sus a bugetului meu).

195018[/snapback]

Nu stiu cu ce masini cu piele ai mers tu, dar eu nu am simtit nici o senzatie de lipeala si am mers cu mai multe masini cu piele. Nici nu vreau sa ma gandesc la masina fara piele.

Iar apropo de navi, in romania nici nu iti trebuie navi. Chestia e ca aveai iDrive...

Nu stiu cu ce masini cu piele ai mers tu, dar eu nu am simtit nici o senzatie de lipeala si am mers cu mai multe masini cu piele. Nici nu vreau sa ma gandesc la masina fara piele.

Iar apropo de navi, in romania nici nu iti trebuie navi. Chestia e ca aveai iDrive...

195329[/snapback]

Zici tu ceva cu I Drive-ul. Oricum masina e gandita ca-i ramane lu' nevasta-mea si eu o sa-mi iau o seria 5 sau seria 3 undeva la anu'... :blink:

Zici tu ceva cu I Drive-ul. Oricum masina e gandita ca-i ramane lu' nevasta-mea si eu o sa-mi iau o seria 5 sau seria 3 undeva la anu'...  :blink:

195330[/snapback]

Si ce importanta are ca-i ramane sotiei?

Si prietena mea vrea sa-si ia, dar nici nu concepe fara piele si iDrive. Ne-am jucat cu iDrive-ul si e fff misto.

Pai daca e asa..iti puteai lua un seria 5 de prin 2004 - 2005 si aveai pe el cam tot ce iti trece si ce nu iti trece prin cap.

196553[/snapback]

Ai dreptate, dar am vrut masina noua ca fac cam 50000 pe an si altfel se devaloriza prea mult masina si intr-un an o luam de la capat... :blink:

• 1 year later...
salut!

eu am de cateva sapt. un 118D si sunt foarte multumit de el... trage destul de bine... consuma destul de putin si curbele sunt o joaca :twoup:) :D

120D cu 163cp ar trebuii sa fie SHEF! :twoup:

eu am 118d..si am zis ca nu sunt multumit...ziceam asta e bmw sa traga asa..slab limitat cum vrei....

si am reusit sa intilnesc un 120 d vreo 60 de mii de k..jante 17...m am urcat da i...

se simtea ca fuge mai bien...dar abia daca se simtea...la stop..da era un pic parca mai vioi...dar asa in reprize...poate ca era..dar nu te dadea pe spate clar..nu te baga in scaun...intr adevar daca un 118d se plafoneaza la 3500 un peste..ala mai avea resurse...deci schimbari mai rare de treapta...

dar nu stiu repet nu am vzut 40 de ci aproape nicaieri...

cand am revenit in masina mea...mi am dat seama cat de sprintena e totusi condusa cum trebuie..si sa nu fie subapreciata....efectul de placebo adica...

a condus si tipul cu 120d masina...a zis ...ca mda nu prea se simte diferenta mare...abia intr und eal a zis...hmm parca totusi simt cuplul...

poate avea ceva masina lui ?:D

mai vrea cineva sa conduca un 118 d ca eu as mai incerca un 120d???...de ce?pentru ca ma tenteaza sa o vand...si sa imii au 166cp...dar daca e asa mica diferenta nu stiud aca face osteneala...