Jump to content

In fata spitalului Colentina

alexutzu

Recommended Posts

cred ca imaginile vorbesc mai mult de la sine..... in momentul asta sunt un pic obosit si nu imi vine sa povestesc cum a fost

tot ce pot spune este ca.... altfel e la TV si difera mult de atunci cand vezi pe viu totul... nici acum nu stiu de ce drq am oprit sa ma uit, am suferit un mic soc....

Dupa cum se vede in imagini presupun ca era Femeie nu????Aia jos care are casca eu o vad a fi femeie..In fine ne spui tu cand o sa ai timp :)

De ce ai spus ca ai ramas putin Socat..Cum a spus si stefan .."A patit civeva ceva" :blink:

Din poze mai Reiese ca Motorul a fost devina..deoarece 407-le e lovit in lateral..deci motorul a intrat in el....Sau a iesit 407-le din parcare fara sa se asigure siiiii ZBANG :) la lovit motorul...Cam sifonata masina de au iesit si Airbag-urile laterale :) :) :)

Asteptam sa ne spui mai multe cand ai timp si vointa bineinteles :D

Edited by Alex4Tuning

cum adica?

192101[/snapback]

pai covrigashii astia martalogi nu te vad nici cand vii cu ditamai masina , dapoi cu motoru ......... ce tu nu ai intalnit blegi deastia in trafic ???.....intra unu in intersectie care se uita dupa vrabiutze si tu dc esti cu motoru te-o trimis in lumea viselor , nu se asigura nu se uita in oglinzi ,schimba banda fara sa se asigure , nu se trag , e naspa situatia

Ca o paranteza...eram cu cativa prieteni in masina, ma intorceam dintr-o misiune...la un moment dat, unul dintre colegi spune..."vezi ca vine din spate un donator de organe"..si desi aveam peste 100km/h....a trecut pe langa mine de nu am apucat sa vad prea multe detalii...deci...no comment :blink:

PS...nu eram pe autostrada....ci pe un DN

Dumnezeu sa-l odihneasca!

tot mortu`i de vina,nu? :blink: adevarat ca are partea lui de vina,insa n`are nici o legatura cu mentalitatea soferului din .ro ce n`a asimilat participarea la trafic a motociclistilor.asta este motivu` pentru care nu mi`am luat motor,in rest,incerc sa`i protejez de cate ori ii intalnesc.

tot mortu`i de vina,nu? :blink: adevarat ca are partea lui de vina,insa n`are nici o legatura cu mentalitatea soferului din .ro ce n`a asimilat participarea la trafic a motociclistilor.asta este motivu` pentru care nu mi`am luat motor,in rest,incerc sa`i protejez de cate ori ii intalnesc.

192157[/snapback]

Are o mare parte din vina , ca daca avea viteza mica scapa :)

Fake, nu sunt de acord cu tine deloc. Nu e normal. Pericolul unei motociclete care merge cu peste 100 km/h in oras e mortal. Neasigurarea, in conditiile in care toti merg legal, nu e mortala. In plus, daca vrei, facem un test, sa vedem daca tu in acel loc aveai vreo sansa sa vezi un glont cu viteze de circuit... Nu ai cum sa te asiguri pentru 150 km/h, nu ai cum.

Eu as acuza pe orice sofer/motociclist care circula cu peste 100 km/h in oras de tentativa de omor cu arma letala. Fara nicio discriminare intre soferi sau motociclisti. Si chiar daca a murit, le-as cere daune celor din familie chiar si pentru stalpii distrusi.

Amintiti-va de un BMW lovit in pasajul Marasesti. Si daca nu era un stalp acolo si urca pe un trotuar aglomerat? Pai asta nu e tentativa de omor?

@romulus derapezi.plecand de la premiza ca mojoritatea soferilor din .ro nu conduc cu viteza legala,am scos din calcul viteza si am subliniat riscu` pe care si`l asuma un motociclist(in acelasi timp si motivul pt care nu mi`am luat motor).ideea de baza este ca soferii din .ro,nu iau in calcul motociclistii.eu unu` le fac loc de fiecare data cand ii intalnesc,este mult mai greu pe doua roti sa eviti o groapa/obstacol/etc.nu iau apararea nimanui,doar spun ca ponderea celor ce gasesc oglinzile ca optiune de design este covarsitoare.

Majoritatea soferilor inca nu conduc cu viteza legala. Eu am doi foarte apropiati cunoscuti/rude cu permisele suspendate de curand. Poate ca asta e calea.

Sunt foarte de acord cu motociclistii si nepasarea soferilor. 101% de acord. Dar nu ma pune sa plang pe unul care merge in oras cu 150 km/h si se mira de ce moare. Pentru astia sunt spitale de nebuni si inchisori. Chiar ma bucur cand pleaca singur, nu impreuna cu altii...

ok.hai sa`ti spun o mica poveste.s`au casatorit,din banii de la nunta si`au luat si un motor(dragoste mare).la 3-4 luni,afla ca este insarcinata si pleaca spre parinti(amandoi) sa anunte vestea.la 5 minute de casa,un idiot iese din curte cu spatele(evident.....nu s`a asigura,iar motorul nu avea mai mult de 50km/h) si`i proiecteaza la 2-3M.din pacate ea a aterizat cu abdomenul pe o dala de beton si la 2-3 ore a murit.el a scapat(regreta si acum).daca le`ar intra in reflex notiunea de asigurare in deplasare,numarul accidentelor ar scadea drastic.iar daca te vei uita in statistici,nu viteza este factorul principal.