Jump to content

In fata spitalului Colentina

alexutzu

Recommended Posts

Vad ca e Razboi mare aici :) :) :)

Sa va spun si parerea mea....In General rar vezi motociclisti care merg cu viteza legala adica 50-60..Cel putin asa e in Craiova....Inainte sa Ii dea "GONETA" un Bicker trebuie sa se gandeasca ... daca loveste ceva cu 100 sau peste la ora ...E direct I S T O R I E....Deci intai ei trebuie sa analizeze situatia...Ca daca da intrunu cu masina el moare nu ala cu masina....

Nu pot sa spun ca nu sunt si Soferi Inconstienti dar tottusi numarul Bikerilor "TERIBILISTI" e mult mai mare .... Deci am mai spun Rar rar vezi un Bicker in Craiova cel putin..sa mearga cu 60-70 :) :) :D

Au Impresia ca ..Daca sunt pe 2 roti pot evita orice si se pot strecura cu 100km\h printre 2 masini care asteapta la semafor ..sau etc :blink:

ok.hai sa`ti spun o mica poveste.s`au casatorit,din banii de la nunta si`au luat si un motor(dragoste mare).la 3-4 luni,afla ca este insarcinata si pleaca spre parinti(amandoi) sa anunte vestea.la 5 minute de casa,un idiot iese din curte cu spatele(evident.....nu s`a asigura,iar motorul nu avea mai mult de 50km/h) si`i proiecteaza la 2-3M.din pacate ea a aterizat cu abdomenul pe o dala de beton si la 2-3 ore a murit.el a scapat(regreta si acum).daca le`ar intra in reflex notiunea de asigurare in deplasare,numarul accidentelor ar scadea drastic.iar daca te vei uita in statistici,nu viteza este factorul principal.

192185[/snapback]

Daca avea 50 km/h, atunci fara dubii, idiotul e de vina. Dar eu am vazut urma rotii la un accident in piata Libertatii unde motociclistul avea probabil peste 150 km/h. Baiat foarte bun de altfel... Odihneasca-se-n pace! Din pacate o femeie, care dupa mine n-avea nici o vina, nu a avut nici o sansa sa vada motociclistul si sa anticipeze ce se intampla. Probabil tu, eu sau altul cu multa experienta si respect pentru ceilalti ar fi evitat/anticipat, dar noi nu suntem etalon. Nevasta mea care-si duce copilul la gradinita, ESTE etalon.

Si da-mi voie sa-ti spun ca oamenii care DOAR se chinuie sa traiasca, au prioritate in fata celor care se chinuie sa-si administreze doza zilnica, chiar si de adrenalina. Drumul nu e o seringa pentru cei in sevraj. Drumul este un bun care-l folosim toti si incercam sa ne facem treburile cotidiene.

Tututor ne place viteza, eu nu sunt o exceptie. Dar in oras, dupa mine 20 km/h PESTE limita legala este tentativa de omor.

Fratilor , asigurare , neasigurare , eu zic ca cel cu masina nu a fost de vina ? De ce ?

Cunosc o gramada care seara se alearga prin Bucuresti mai ceva decat unii dintre noi poate(nu vb de cazuri anume) ....... sunt o mare parte care se alearga cu viteze exorbitante ....... am inregistrari pe calculator de prin bucuresti de la amici , pe kiselef sau pe magheru cu motoru la 240-260 de te ia durerea de ficati ..... las-o ca nici asta nu e treaba ! De aia mor pe capete ! Ei sunt principalii vinovati !

Daca ar merge cu 50-70 hai 80 cei cu motoarele ar putea evita cam orice pericol (se stie ca pe motor e MULT mai usor sa eviti ceva la o viteza mai mare decat cu o masina) ..... dar problema e ca sunt foarte putini cei cu motoare care nu ii dau blana din stop in stop si o tin numai in 120-140-160 prin Bucuresti lejer ......

Fratilor , asigurare , neasigurare , eu zic ca cel cu masina nu a fost de vina ? De ce ?

Cunosc o gramada care seara se alearga prin Bucuresti mai ceva decat unii dintre noi poate(nu vb de cazuri anume) ....... sunt o mare parte care se alearga cu viteze exorbitante ....... am inregistrari pe calculator de prin bucuresti de la amici , pe kiselef sau pe magheru cu motoru la 240-260 de te ia durerea de ficati ..... las-o ca nici asta nu e treaba ! De aia mor pe capete ! Ei sunt principalii vinovati !

Daca ar merge cu 50-70 hai 80 cei cu motoarele ar putea evita cam orice pericol (se stie ca pe motor e MULT mai usor sa eviti ceva la o viteza mai mare decat cu o masina) ..... dar problema e ca sunt foarte putini cei cu motoare care nu ii dau blana din stop in stop si o tin numai in 120-140-160 prin Bucuresti lejer ......

192336[/snapback]

m`ai avut din momentu` in care mi`ai spus ca ai o gramada de amici ce se alearga pe kiseleff +bonus este mult mai usor sa eviti pe un motor........

am spus doar ca nu`i just sa arunci vina doar asupra victimei.cand vorbesc de asigurare,vorbesc si eu ca sofer,ca sunt satul de imbecili ce ies din coloana fara sa se asigure/indicatorul de cedeaza trecerea il iau drept un parasolar in zilele toride/etc

daca mai luati inca o data la citit topicul din link-ul catre forumul dedicat moto, veti gasi aceeasi balanta: dar inclinata in defavoarea conservarilor. putin, dar inclinata.

suferim de subiectivism climatizat.

de ce nu incercam noi, fiecare, sa armonizam numarul pistoanelor cu ratiunea pur si simplu, folosind aceaste evenimente tragice ca pe niste cursuri gratuite de viata?

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Adevarul e ca nu stim exact cu ce viteza mergea. Nici nu mai conteaza. Cei ce au motoare sa se uite bine la ce se poate intampla intr-o secunda de nebunie, iar pentru cei ce nu au va rog sa va asigurati mai bine. Chiar daca vine un nebun pe motor cu 200 tu tot nu vrei sa il acrosezi si sa nu mai dormi noaptea restul vietii.

eram super sigur ca o sa fac acest topic.... si toti au pareri diferite despre cel ce poarta bina accidentului

una peste alta un om a murit... deja e prea putin important care a fost vinovat, nici nu vreau sa ma gandesc cam ce este in sufletul familiei indurerate

tot ce pot spune este CONDOLEANTE FAMILIEI!