Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Inchidere-deschidere din cheie

Recommended Posts

Cum am probleme cu ĂŽnchiderea -deschiderea uÂşilor va ĂŽntreb dacĂŁ este din modulul confort....

Nu Âştiu ce altceva ar putea sĂŁ fie.

La tester nu-mi da eroare, din cheie nu cred sĂŁ fie.

Ce mĂŁ ĂŽndrumaĂži?

ia-le pe rand, fa-i o resetare la cheie mai intai de toate, incearca cu cheia de rezerva. La mine cand facea figuri inchiderea, mergea cu cheia de rezerva pana mi-a resetat un baiat cheia pe care o foloseam mai des. Poate sa fie si din modulul confort, care e prin torpedou daca nu ma insel, dar ia-le pe rand.

bafta!

Simptomele sunt în felul următor:

Din cheie:

Închide ba uşa st ba dreapta este când amândouă

La fel şi la deschidere

Din butuc:

-deschide doar uşa şofer în care este buticul

Parcă sunt în dacie când trebuie să urcăm 2 în maşină.

Roşu am iniţializat cheie de 40de ori

Dacă este aşa cum cred eu (modulul confort) acesta trebuie să-l cumpăr special de vântul sau se poate "scrie" ??

Vă mulţumesc pentru răspunsuri.

Edited by 81rgl

Ok fac topic de cumpĂŁrare dupĂŁ ce ĂŽmi rĂŁspunde cineva ... mai am o nelĂŁmurire.

Pot sĂŁ cumpĂŁr orice modul de E46 ?

Nu conteazĂŁ FL, NFL sau sedan.

MulĂžumesc.

Din cate stiu nu conteaza daca e FL/ nFL.

In schimb sunt diferente de la sedan la touring de exemplu, si probabil si de la sedan la cabrio.

Cel mai bine cauta un modul de pe e46, indiferent daca e FL sau NFL, dar sa fie tot de pe un cabrio.

Edited by Kenbobo

• 11 months later...

La tine e defect modulul comfort.

Trebuie sa cumperi altul. Gasesi SH la 100 lei. Poti cumpara orice modul si iti codezi pe el ce optiuni vrei.

Salutare, mie de ceva timp nu imi mai merge inchiderea de le cheie(butoanele), inainte mergea,mai facea figuri, am reinitializato de cateva ori,insa dintr-o data n-a mai mers... Daca bag cheia in butuc imi inchide si deschide fara probleme, la fel si cu butonul de pe consola. Ce am observat e ca a inceput de ceva vreme, mai des, cand o incui sa nu active gen inchiderea, in ce sens ma refer,usile si portbagajul se incuie, insa nu si usita de la rezervor si nu imi stinge luminile interior si nici cea de la cutie (automata) si nici nu da flash-ul la semnale. Insa nu face mereu insa deceva vreme mai des. Cand da flash-ul la semnale se incuie si usita rezervor si se sting instantaneu luminile interior. Figura asta o mai facea foarte rar si de pe vremea cand mergeau butoanele de pe telecomanda.

Acum, modulul comfort tine si de comunicarea radio cheie-modul? + cam ciudate si nimic regulat, ce poate fi ?!!? :download: