Jump to content

Vand BBS-uri noi 100%

Recommended Posts

Am un set de BBS-uri noi, originale 100%

17"

Jantele sunt concave si au undeva la 10kg/buc

le-am luat de pe Ebay.de pt un Bmw seria 6 ,dar cand le-am pus pe masina ,surpriza,sunt cam bagate in interior ,au ET35

modelul e BBS RA519 ,au 9,5J toate 4

pachetul contine si toate cele 4 capace centrale cu siglele BBS precum si doua valve originale cu capacele inscriptionate bbs.Celelalte doua valve incluse in pachet s-au pierdut pe drum se pare .

Au avut si cutiile de carton,dar le-am facut vant la gunoi ca erau f f voluminoase...la 9,5j

Ce pot sa zic e ca pe seria 3 se potrivesc ok si arata intr-un mare fel,cred ca si pe 1-are !

Sau daca are cineva de vanzare 4 flanse de 35 de mm ,le cumpar eu si in cazul acesta nu mai vand jantele !!

POZA ESTE CU CARACTER EXEMPLIFICATIV !

Daca cineva vrea poze reale,o sa le fac,dar amintesc ca sunt noi 100% nu au fost niciodata incaltate,am pus doar una de proba pe spate,cu masina pe cric,fara guma pe ea,doar sa vad cum cade pe masina !

Pret 500 Euro usor neg !!

Mai multe info daca e cazul,aici sau pe Pm

Ms

Edited by deronero6

eu le-am luat asa, exact pt gume de 245/50 cat imi cere cartea masinii.Pt 245 un 9,5J este idealul.

merg pe e90 fara nicio modificare ,presupun ca si pe restul .Caseta de directie si restul nu cred ca sunt prea solicitate,o janta are doar 10 kg,nu e deloc mult !

pt amatorii de gume "trase " jantele astea sunt fix ce trebuie .Daca ai un e46 spre ex ,cred ca ar fi interesant sa pui pa fata 205/50/17 pe 9,5 J !

eu le-am luat asa, exact pt gume de 245/50 cat imi cere cartea masinii.Pt 245 un 9,5J este idealul.

merg pe e90 fara nicio modificare ,presupun ca si pe restul .Caseta de directie si restul nu cred ca sunt prea solicitate,o janta are doar 10 kg,nu e deloc mult !

pt amatorii de gume "trase " jantele astea sunt fix ce trebuie .Daca ai un e46 spre ex ,cred ca ar fi interesant sa pui pa fata 205/50/17 pe 9,5 J !

modelul asta de jante nu prea arata bine cu anvelope "trase"

oricum, nici un autoturism BMW standart nu are recomandat asa jante late pe fata, nici macar seria 6 a ta. La tine maxim e admis 8,5j

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.