Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cutie Hidramata e90 (6 t)

frizzstar

Recommended Posts

Buna seara , recent ( de aprox. 2 sapt ) am observat ,ca atunci cand merg in modul Drive , se aude un sunet de "fier pe fier " cand urca din treapta 2 spre 3 ( in drive ) iar la revenire nu face trecerea lina din 3 spre 2 ramanand un pic turata. In modul sport si secvential nu are nici o problema. Ce ma ingrijoreaza este sunetul care se aude "parca " pe fata dreapta sub scaunul soferului. Am mers astazi la tester si la diagnoza a iesit curata ( cu precizarea ca pinul L3 : jos , restul toate : sus ) . Daca cineva a mai intalnit problema raman dator , sau poate imi recomanda cineva "un loc " ca din cat am inteles nu sunt asa multi pe cutii hidramate . Va multumesc Seara buna !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.