Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Dimensiuni OBC la E34

WLF

Recommended Posts

N-are importanta, ma intereseaza ce spatiu ramane dupa ce il scot afara, vreau sa introduc ceva in locul lui.

Eventual si daca as scobi la maxim in jurul lui cat sa nu ating prea mult de clima si cass.

191959[/snapback]

stai ca masor acum , pt ca am un suport si un ceas analog pe langa mine , care este la fel de mare ca ala cu ceas , data si temp wait 5 min

Nu mi-am luat inca, dar e pe vine. :)

Vreau sa pun un Garmin cu touchscren pentru navigatie, aici fara asa ceva esti mort.

191968[/snapback]

Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ( asta asa de inainte sa vina :) )

Bafta in realizarea proiectului :blink:

e o varianta ... dar mai bine il agati de parbriz :blink:

191974[/snapback]

Era mai de efect asa, sa fie integrat in bord. Ar merge montat, dar nu mai poate fi scos afara, eu ma gandeam sa il si pot scoate daca doresc. Se poate decupa frumos fatza de la OBC atat cat sa lase sa se vada fix numai ecranul, asa ca o rama, iar unitatea sa fie fixata in spate, se poate scobi cat sa stea acolo cum trebuie.

Era mai de efect asa, sa fie integrat in bord. Ar merge montat, dar nu mai poate fi scos afara, eu ma gandeam sa il si pot scoate daca doresc. Se poate decupa frumos fatza de la OBC atat cat sa lase sa se vada fix numai ecranul, asa ca o rama, iar unitatea sa fie fixata in spate, se poate scobi cat sa stea acolo cum trebuie.

191980[/snapback]

ai putea scobii un ceas analog :blink: ca deja are o parte scobita :)

Da, e pacat sa stric un OBC 4 degeaba. Un ceas analog e mai bun. Ecranul are 2.8x2.1 inchi, deci vine la fix, rama de la ceasul analog taiata cum trebuie va acoperi frumos de tot si va parea complet integrat. Mai greu cu unitatea care are 4.4x3.2 si va trebui scobit serios ca sa o infig in bord.

Si oricum, si fara OBC, ramane afisajul din bord care il setez de la maneta de semnalizare, deci nu e cine stie ce pierdere.

Problema e de unde fac rost de ceas analog, ca pe aici asa ceva mai rar. :blink:

Da, e pacat sa stric un OBC 4 degeaba. Un ceas analog e mai bun. Ecranul are 2.8x2.1 inchi, deci vine la fix, rama de la ceasul analog taiata cum trebuie va acoperi frumos de tot si va parea complet integrat. Mai greu cu unitatea care are 4.4x3.2 si va trebui scobit serios ca sa o infig in bord.

Si oricum, si fara OBC,  ramane afisajul din bord care il setez de la maneta de semnalizare, deci nu e cine stie ce pierdere.

Problema e de unde fac rost de ceas analog, ca pe aici asa ceva mai rar. :blink:

191987[/snapback]

il vrei pe al meu , ca prin America nu cred ca ai sa gasesti ceas analog :)

P.S. trebuie sa ma revansez pt maneta de obc :)

Gasesc eu pe ebay ceva prin zona, ca nu poate fi scump, si eventual recuperez banii dupa ce vand OBC4, care e mai scump.

Daca fac chestia asta, voi inversa locul casetofonului cu cel al OBC-ului, am vazut ceva poza cu ele interschimbate si cred ca ar fi mai la indemana pentru sofer display-ul in partea dreapta.

Ceva de genu asta: http://www.bmwe34.net/e34main/upgrade/OBC.htm

Gasesc eu pe ebay ceva prin zona, ca nu poate fi scump, si eventual recuperez banii dupa ce vand OBC4, care e mai scump.

Daca fac chestia asta, voi inversa locul casetofonului cu cel al OBC-ului, am vazut ceva poza cu ele interschimbate si cred ca ar fi mai la indemana pentru sofer display-ul in partea dreapta.

191992[/snapback]

hmmmmmmm , mai bine cumperi suportu de la modelele pt anglia , china , australia , pakistan .........

decat sa te complici , adica sa tai , sa lipesti , sa chituiesti....  mai bine unu pt masinile cu volan pe dreapta  :blink:

191998[/snapback]

Costurile o iau naiba razna in felul asta, e o masina temporara, daca ii aduc ceva imbunatatiri, ar trebui cat sa nu pierd cand o vand si sa fie un pic mai atractiva.