Jump to content

pt BMW e46

Recommended Posts

Dupa ce am vandut masina mi au ramas urmatoarele lucruri de care as vrea sa scap...poate are cineva nevoie de ele:

bagheta cu butoane pt incalzire scaune si asc cu mufa aferenta in stare foarte buna 100 ron

cablu diagnoza +cd instalare obd2-50 ron

pachet lumini picioare nou nefolosit cu leduri smd (sunt puse de mine )+mufele aferente-70 ron

detalii la 0742287111 sau mail

marian_manescu@yahoo.com

poze pot trimite pe mail nu le pot incarca.

Dupa ce am vandut masina mi au ramas urmatoarele lucruri de care as vrea sa scap...poate are cineva nevoie de ele:

bagheta cu butoane pt incalzire scaune si asc cu mufa aferenta in stare foarte buna 100 ron

cablu diagnoza +cd instalare obd2-50 ron

pachet lumini picioare nou nefolosit cu leduri smd (sunt puse de mine )+mufele aferente-70 ron

detalii la 0742287111 sau mail

marian_manescu@yahoo.com

poze pot trimite pe mail nu le pot incarca.

o poza cu bagheta cu butoane pentru incalzire ?blondu_cm@yahoo.com

1373902322[/url]' post='2019172']

Se conecteaza pe motor de 2.0d cablul tau?ce operatiuni poti face cu el?te intreb pt ca nu toate se conecteaza pe acest tip de motor ...am mai probat unul si nu a mers....astept raspunsul tau.bafta

Salut

Scuze pt raspunsul tarziuL am folosit pe e46 1.9bSe conecteaza la mufa de langa baterie

1373927349[/url]' post='2019429']

o poza cu bagheta cu butoane pentru incalzire ?blondu_cm@yahoo.com

E impecabila pozele pe mail in seara asta

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.