Jump to content

Montaj AMPLIFICATOR e46

Recommended Posts

anulezi ambele iesiri !

ai 4 fire de pe iesirile fatza ( 2+ si 2 - ) cu care te duci in adaptor ( care are 4 fire ... 2+ si 2 - )

ai 4 fire pe iesirile spate ( 2+ si 2 - ) cu care de duci in al II adaptor ( care la fel are 4 fire ... )

din ambele adaptoare iesi cu cate un set de RCA ... cu care ai sa intri in statie ( statiile pe 4 canale au II intrari auxiliare )

in cazul asta .. sare din schema subwooferul !

BUN... MULTAM de sfaturi...si ne mai auzim....o sa va tin la curent cu ce am mai facut...deo camdata luni duc masina in service...si o sa ma cam coste reparatiile de le am de facut pe la partea de articulatii si frana...

iar in functie de asta o sa ma decid cat si ce difuzoare o sa imi iau...

inca o dat multam de sfaturi...

imi pare rau ... incerc sa ajut pe mai multe forumuri .. si nu tin minte absolut tot !

:) ai uitat sami zici preferintze de muzica .. si asteptarile tale fatza de sistem !

198226[/snapback]

:blink: :) ..ti-am mai raspun o data la intrebarea asta...vezi pe prima pagina...

oricum multam si intentia conteaza....

• 2 months later...
Guest sorren

Am rezolvat in sf problema basului in E46 . . . avand nevoie de bass puternic si scurt fara distorsiuni, am ajuns sa-mi cumpar un difuzor Hertz HXS 380 D 1000Wrms cu diametrul de 38 cm, incinta facuta profi din mdf calculata, ocupa cam 80% din portbagaj :) . . . oricum nu imi folosea portbagajul . . . ca statie folosex un DLS CAD 11 de 1050W pe 1 ohm.

Basul este cu adevarat fantastic, scurt, puternic . . . ascult cam la 30-40% si este mai mult arhisuficient . . . un ex:

eram la sala palatului in parcarea de la admiral. cam la 15-20 m de geamurile salii palatului . . . la un volum ceva mai mare se auzeau cun zdranganeau geamurile respective, iesisera angajatii din cladire alergand crezand ca este cutremur . . . :blink:) am ras cu lacrimi :)

p.s. il pot folosi si ca tun fonic :)

Edited by sorren

• 3 weeks later...

...SALUT DIN NOU...

deci am achizitionalt una bucata amplificator VIETA PW 5065 5 canale

INTREBAREA DE BARAJ...

cum se conecteaza frate acesta statie...????

deci ce am facut eu...deoarece eu am pe masina HU stok cu NAVI si nu am vrut sa il schimb am conectat in felul urmator..

1 la cablurile care buc pe spate am atasat un convertor dietz pentru semnal cablurile le-am legat corespunzator iar din iesirile acestuia . 2 RCA-uri am intrat in RCA-urile statiei iar apoi am iesit cu cabluri care duc la difuzoare...

Bun pana aici cred ca este corect.

2 amplificatorul l-am legat 12v de la baterie. iar masa la masa..

.....

dar nu se intampla nimic. si asta pentru ca . amplif pentru a fi conectat corect mai are un cablu..

REM.. cablu pe care trebuie sa il iau de la HU si nu stiu care este...

deci ma poate ajuta cineva. cvare a facut asta...

.. unde se gaseste acest cablu .. REM de 12 v

si inca o intrebare...

acest cablu are functia de a opri statia cand este opri casetofonul...????