Jump to content

bare portbagaj cu suport schiuri

Recommended Posts

Vand un set de bare pentru portbagaj originale BMW.Barele vin si cu suport de schiuri.Din pacate nu stiu pentru ce model sunt....

Barele sunt complete cu cheile aferente!

post-10756-0-41933000-1373707849_thumb.jpg

post-10756-0-32438800-1373707860_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

@piratu bv habar-nam pe ce model merg!As putea spune ca merg si pe e60 ca sa le vand,dar sincer nu stiu!Au fost in portbagajul unui e46 adus cu platforma....

@krse90 prefer sa le dau cu totul.Nu stau sa le descompletez sa le vand la bucata!

Edited by ceaun

bai, pretul e foarte bun. chiar mic mic :)

de principiu, daca scrie BMW pe prinderi, ar trebui sa mearga la toate.

azi ma duc sa rascolesc sa vad daca nu gasesc prinderile de la ale mele, ca le-am ratacit. daca nu, le iau eu si tie iti fac bre cadou alea de schi, ca io n-am ce face cu ele.

Daca se potrivesc pe e90 le iau eu.

Crezi ca am putea sa ne intalnim maine sa le incercam ?

Maine nu cred.....A ramas sa ma intalnesc vineri dupa-amiaza cu cineva sa le vada si daca nu le vrea sau nu se potrivesc ne auzim la un telefon si le poti vedea!Lasa-mi un PM cu nr de telefon si te sun!Imi pare rau,dar daca am apucat sa vorbesc ceva,imi place sa ma tin de cuvant!

Mersi mult, cu mine ai vb sa ne vedem vineri.Apreciez corectitudinea. si ca te tii de cuvant. Am o idee ca sa nu il incurcam pe colegul DMNU, daca se grabeste: Poti sa scrii pe topic seria barelor, poate gasim pentru ce autoturism sunt compatibile.

Din cate am citit exista modele universale si modele specifice pe tipul de masina. De asemenea am vazut ca e39 si e46 au acelasi tip de prindere(modelul asta l-am gasit pe un forum si era dedicat e39). Eu zic sa ne vedem maine in continuare si sa testam daca se potrivesc, este o sansa foarte mare sa da.

Daca sunt pentru e39, sigur nu se potrivesc pe e90.

Dar, sa nu fiu carcotas, daca cine s-a abonat la ele nu le mai doreste, le vreau eu. Posed e39 si m-ar coafa asa ceva.

Multumesc.

Edit: Deci sunt urmatorul abonat dupa "dmnu" la ele :p

Edited by yitzack

hei, Yitzack bre :p

uite cum facem, daca ajunge randu la noi: le platesc io, da vreau numai prinderile de masina, matale iei cado' barele si alea de schi.

si zici apoi, in sinea ta: bai, ce baeat Similea asta

Ceaun, serios, chiar sunt interesat. Dupa ce rezolvi cu promisiunile, daca nu le vor baietii, astept un PM. Iar Yitzack bre :p - daca le iau si vrei ce ti-am zis, tot PM

Pai prinderile ma intereseaza si pe mine. Prinderile si cu barile pentru un portbagaj suplimentar.

Caut asa ceva de vreo 2 luni si pe unde am intrebat am gasit numa de e46, e87/90

Edited by yitzack

Ba baieti sunteti de "coma".....De o luna sunt bagate la vanzare si nici dracu nu a intrebat de ele!Pana acum sunt doi abonati seriosi,adica am vorbit cu ei si la telefon si urmeaza sa ma intalnesc maine cu ei!Daca nu le ia nici unul din ei,ca sa nu fac "up" aiurea,va rog ca cei interesati sa-mi dati un PM cu nr de telefon si va sun!

Iar ca idee sa fie clar,le vand exact cum se vad in poze,nu suportii separat sau barele separat!Va multumesc pentru intelegere!

p.s:rog moderatorii sa nu considere mesajul vreun "up" pentru ca nu cred ca e nevoie de asa ceva,pur si simplu e un raspuns la intrebarile colegilor!Multumesc pentru intelegere!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.