Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand diverse pentru E46 NFL

Recommended Posts

Am urmatoarele:

- sticle far originale BMW (BOSCH), arate bine nu sunt matuite, 100 ron ambele

- discuri frana fata/spate pentru E46, cele fata ventilate, cele spate pline - 200 ron toate\

- semnale fata albe, am un set originale BOSCH si unul turcesti TYC - 80 ron Toate

- jante tabla 16'' BMW si niste cauciucri pentru ele - 100 ron totul

Mai am o maneta de semnalizare la care nu merge butonul de BC si niste semnalizari laterale pe care nu stiu cat sa cer :)

dsc_0067.jpg

dsc_0068.jpg

dsc_0069.jpg

dsc_0070.jpg

dsc_0072.jpg

dsc_0073.jpg

dsc_0074.jpg

dsc_0075.jpg

dsc_0076.jpg

dsc_0077.jpg

dsc_0078.jpg

Am fost azi la un electrician si am rezolvat cu butonul de BC la maneta (mi-a zis omul ca-i pe viata) asa ca...

Vand maneta semnalizare E46 cu BC la pretul de 80 ron.

dsc_0068.jpg

Edited by gabyc

Am fost azi la un electrician si am rezolvat cu butonul de BC la maneta (mi-a zis omul ca-i pe viata) asa ca...

Vand maneta semnalizare E46 cu BC la pretul de 80 ron.

Salut,pastreaza-mi te rog maneta si te sun eu maine sa ne intalnim undeva prin iasi.Imi poti spune cum a fost rezolvata problema,ce avea mai exact?Multumesc

Pai la fier vechi cu ele atunci...

AUTO SARCO SRL vinde orice.

Vezi ca mai am o firma daca tot esti detectiv :)... dar nu au treaba cu vanzarea de piese auto.

Piesele astea le vand ca imi ocupa loc prin garaj.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.