Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bmw 320 D diesel ( an 2001)

cristiice

Recommended Posts

Salut,

Ce parere aveti despre bmw 320 D Diesel 2001?

Mentionez ca voi folosi masina in afara orasului, orasul fiind prea aglomerat ca sa circului cu o asa frumusete.

Problema este ca fac cam 500 km pe luna .

Sa achizitionez un diesel 320 D?

Ca pret, am gasit 3000 euro neanmatriculata.Motor 2.0 , 136 CP.

Ce parere aveti despre aceasta masina si daca se merita luata.

Astept pareri.

nu cred ca se merita sa-ti iei o masina asa scumpa si sa mergi cu ea prin oras, iti dai seama ca iti atragi energii negative cand toata lumea te vede cu o creatie la 3000e

eu zic sa iti gasesti din timp ceva trasee montane sau off road unde poti cu brio circula cu tartareatza nestingherit si in siguranta :popcorn:

pentru 500km pe luna cu siguranta NU diesel,costul eventualelor reparatii vor depasii diferenta care o cistigi la consum,nu mai vorbim de vibratii de diesel in 4 cilindrii.

Dar daca merg mai putini km, n-ar insemna ca se strica mai rar? Adica in oras n-o folosesc, ca nu prea e loc, iar in exterior doar in weekend, ar fi o masina de weekend.

de ce diesel si nu benzina daca circuli doar afara?

si unde e problema cu 500 km pe luna?

Am gasit un diesel frumos si destul de ieftin , plus ca are acte pana in 2014 ( + asigurare).

Imi place mult 320 D, iar benzinarele consuma mult prea mult cred, nu stiu daca-s mai fiabile ca un 320D.

Acum avand in vedere ca merg putini km , in jur de 500 km pe luna sau mai putini uneori, ati avea dreptate, imi trebuie benzinar.

Dar intrebarea mea este de ce daca fac putini km, un diesel nu mi s-ar potrivi? Doar o folosesc doar in weekend si nu merg mult cu el, incat sa -l uzez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.