Jump to content

Myx 5 BMW 520 dA

Myx

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sper ca nu sunt primul de pe forumul asta care a montat jantele de vara dar nu am putut sa ma abtin dupa ce am montat anvelopele :LMAO: Cateva poze , sapt viit e programata la polish ,corectii dupa iarna :download: . Ma gandesc sa montez distantiere 15 mm pe spate , pe fata stau fix la buza :yahoo:

Arata foarte bine cu jantele de vara :thumbsup: .

Frumoase roti :thumbsup:

Ti-ai pus intrebarea daca masina chiar are nevoie de polish? Adica mie unul mi se par destul de adanci reflexiile alea si as face poate o decontaminare cu argila si o ceara apoi dar nu cred ca e nevoie de corectie. In fine masina ta, tu iei deciziile!

Frumoase roti :thumbsup:

Ti-ai pus intrebarea daca masina chiar are nevoie de polish? Adica mie unul mi se par destul de adanci reflexiile alea si as face poate o decontaminare cu argila si o ceara apoi dar nu cred ca e nevoie de corectie. In fine masina ta, tu iei deciziile!

de la alunecare zapada au aparut zgarieturi plus faptul ca am mai spalat la spalatorii ,usoare matuieli de la mizeria plimbata pe caroserie , probabil ca pt unii nu ar fi deranjant ,oricum e vb de corectie usoara nu polish agresiv ca prima oara ,poate doar in anumite zone . masina arata bine si asa dar mereu e loc de mai bine :thumbsup:

Edited by Myx

de la eibach iti pare asa dar nu balanseaza deloc :thumbsup: F misto arcurile astea .Aici vezi mai bine

Din poza asta se vede bine si clar, ca pe spate merg niste distantiere.. deci, urmatoarea achizitie sa fie distantiere 10 sau 15 mm.. 15mm cred ca-i ok.. sa nici nu iti atinga in aripi apoi, la denivelari..

Ce bine-i asezata masinuta acuma cu arcurile astea..

Banuiesc ca a facut geometria dupa schimbarea arcurilor,caz in care nu mai trebuie refacuta la schimbarea rotilor.

exact am facut geometrie dupa montare arcuri eibach , oricum ma duc la o verificare sa vad cum calca acum :D Cu ocazia asta emit si o recomandare pt montare si echilibrare roti Autosoft militari ,au sucit anvelopele de cateva ori pana au fost in limite normale de echilibrare , putine vulcanizari pot face asta , a durat cam 2 ore , fiind anvelope XL a trebuit cautata pozitia optima .Nu mai spun de plumbi la culoarea jantei si alte detalii , curatare tamburi , degresare :p

Edited by Myx

Buna alegere ai facut cu anvelopele, o sa-ti placa ;)

Dar de ce ai ales XL? Crezi ca sunt mai ok? Citisem pe niste forumuri ca ar fi ceva mai dure si se pierde putin din confort...dar sunt mai rezistente.

Si eu tre sa-mi iau si nu stiu ce sa aleg...la mine e si mai grea pe fata, insa pe realoem am vazut ca dau varianta normala de anvelope, nu XL.

PS: sambata ajung si ale mele si cred ca le montez deja :D

exact am facut geometrie dupa montare arcuri eibach , oricum ma duc la o verificare sa vad cum calca acum :D Cu ocazia asta emit si o recomandare pt montare si echilibrare roti Autosoft militari ,au sucit anvelopele de cateva ori pana au fost in limite normale de echilibrare , putine vulcanizari pot face asta , a durat cam 2 ore , fiind anvelope XL a trebuit cautata pozitia optima .Nu mai spun de plumbi la culoarea jantei si alte detalii , curatare tamburi , degresare :p

Aici intra si varianta ca le-a placut ff mult masina... ca deobicei se intampla asa... daca nu le place si nu au chef nu iti face nimic:)

• Like 2

Buna alegere ai facut cu anvelopele, o sa-ti placa ;)

Dar de ce ai ales XL? Crezi ca sunt mai ok? Citisem pe niste forumuri ca ar fi ceva mai dure si se pierde putin din confort...dar sunt mai rezistente.

Si eu tre sa-mi iau si nu stiu ce sa aleg...la mine e si mai grea pe fata, insa pe realoem am vazut ca dau varianta normala de anvelope, nu XL.

PS: sambata ajung si ale mele si cred ca le montez deja :D

deja imi plac f mult , aderenta f buna si confort pot sa spun similar ca la cele 17 inch , eu nu simt vreo diferenta in schimb stabilitate crescuta de la 245 vs 225 si masina lipita de sosea ,franare mai buna .XL pt motivele expuse de tine ceva mai rezistente la peretele lateral ,poate la vreo groapa mai nebuna fac diferenta iar dif de pret a fost destul de mica .Poti sa pui si 93Y la drumurile tale . Oricum nimic nu se compara cu anvelopa noua .Doar la sine de tramvai ma misc ceva mai incet acum daca e trecerea proasta :))) pare ca am ceva intelegere de la soferii din jur :p

Aici intra si varianta ca le-a placut ff mult masina... ca deobicei se intampla asa... daca nu le place si nu au chef nu iti face nimic:)

Am mai fost la ei , au lucrat bine de fiecare data , in principiu daca acorda garantie o luna de zile nu e cazul sa munceasca de cateva ori . Au si vreo 2 sefi pe capul lor pe acolo care supervizeaza activitatea si urmaresc atent , dpmdv la locatia asta din Militari e civilizatie maxima si personal pregatit , eu doar asa am nimerit .

Edited by Myx

ce ET au jantele pe 18 ?

alea de pe fata vin absolut perfect

ce distantiere vrei sa incerci ? dubla prindere sau clasice ?

et 14. nu stiu despre distantiere prea multe. am primit nr cuiva de la autosoft care le confectioneaza la strung . Care e cea mai buna solutie?

et 14. nu stiu despre distantiere prea multe. am primit nr cuiva de la autosoft care le confectioneaza la strung . Care e cea mai buna solutie?

Parerile sunt impartite legate de distantiere. E plin netul de afara de discutiile astea.

Ce e clar este ca momentul fortei e forta x bratul. Iar folosind distantiere sau micsorand et-ul lungesti bratul, articulatiile devenind mai expuse uzurii.

Estetic arata demential. Problema apare la caderea rotii care se va modifica, functional vorbind.