Jump to content

Myx 5 BMW 520 dA

Myx

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Myx-ule, nu iti mai bate capul, lasa-i sa creada ca sunt contrafacute. Nu e mai simplu?

M-am bagat in vorba pentru ca l-am cunoscut pe om acum doua luni in timpul unei diagnoze la Vali, i-am vazut masina, si SUNT FERM CONVINS ca nu ar pune nasoale pe masina! Seamana cu mine din punctul asta de vedere :)

la pretul la care le-am gasit eu ar trebui sa schimbe tot forumul becurile xenon :))))

Inca o nebunie si cred ca nu ma bag si la faruri ca nu are rost . Stopuri originale . Azi e programata si la schimb bujii .191k km .

din ce in ce mai frumoasa :thumbsup:

@myx.. de ce nu pot sa iti dau pm? ieri a mers, azi nu mai merge... imi trebuie nr de tel al baiatului de care mi-ai zis ieri..da-mi te rog un pm cu nr de tel ..

Mersi

inbox full acum am observat :))))

Hai cu LCI complet :D

:)) hai ca se poate !!

Myx cred ca si-a facut copertina aia afara pentru el...masina o tine in living :))

haha da da , o spal aproape zilnic am mai spus , acum cu frigul asta am trecut la apa calda , nu ma las . Cat se poate o tin curata . Incep ploile curand asa ca ...asta e , revenim la anul :LMAO:

claudiu important e sa o ceruiesti din cand in cand , se va vedea lucioasa si curata chiar daca are ceva praf :p . La masini negre cam asta e efectul .

Edited by Myx

Myx cred ca si-a facut copertina aia afara pentru el...masina o tine in living :))

:)))))

haha da da , o spal aproape zilnic am mai spus , acum cu frigul asta am trecut la apa calda , nu ma las . Cat se poate o tin curata . Incep ploile curand asa ca ...asta e , revenim la anul :LMAO:

claudiu important e sa o ceruiesti din cand in cand , se va vedea lucioasa si curata chiar daca are ceva praf :p . La masini negre cam asta e efectul .

Sambata o trec pe rotile de iarna...si ii dau spalare si ceruire, chiar daca ploua Duminica! :sorcerer:

arata super masina:) curata ca lacrima, apropo un soft de putere nu te tenteaza?

doar daca ajung sa scot DPF ca daca ii fac acum cel mai probabil il termina rapid si nu am chef de probleme , poate la primavara il dau afara , momentan e in valori f bune . Oricum vine iarna , unde sa fugim tare :)))

Edited by Myx
  • Like 1

doar daca ajung sa scot DPF ca daca ii fac acum cel mai probabil il termina rapid si nu am chef de probleme , poate la primavara il dau afara , momentan e in valori f bune . Oricum vine iarna , unde sa fugim tare :)))

Da da, mai cunosc eu vreo doi care aveau aceleasi texte pana au vazut diferenta. :D