Jump to content

Myx 5 BMW 520 dA

Myx

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mari secretosi domne...

A aparut Logic-ul?

:)) mai am pana la logic pana atunci o completare in peisaj care sa mearga cu padelele,schimbator smg . Nu e functional 100% in sensul ca mai trebuie trase firele pt iluminare pozitii , in prima faza am sa-l las doar iluminat . Ca si feeling e f placut ceva mai mic decat schimbatorul normal .Un mic teaser pt curiosi :p

post-3467-0-64453400-1393347656_thumb.jpg

post-3467-0-73035400-1393347751_thumb.jpg

Edited by Myx
  • Like 6
  • Downvote 2

Nici mie nu prea imi place maciulia, arata ciudat. Jantele in schimb sunt faine.

ce arata ciudat , daca te iei dupa VUV ... :)) Azi i-am facut si iluminarea arata f bine si e fix din peisaj , eu sunt f multumit de rezultat . Niste poze mai clare pt conservatori :p

post-3467-0-76655100-1393413564_thumb.jpg

post-3467-0-03136600-1393413570_thumb.jpg

post-3467-0-69008400-1393413574_thumb.jpg

post-3467-0-06560000-1393413585_thumb.jpg

• Like 2
  • Downvote 2

Jantele sunt super myx-ule, dau bine rau pe masina :thumbsup:, iar maciulia e oricum mai ok decat cea veche, dar cred ca ar arata mai bine complet neagra :p

O merge vopsita, ceva, partea aia gri? :)

L.e. Acum am vazut ca tu ai trimurile gri, dar tot sunt curios cum o fi bucata gri de la schimbator pe un negru lucios :p

Cand am schimbat eu tips-urile ai sarit instant si ai zis ca sunt naspa. :)

LOL...

Aha, deci tu d-aia ai zis ca nu iti place, ca a sarit el cand ai pus tu tips-urile.... :poke:

Nu trebuie sa placa la toata lumea, corect, dar afirmatia ta de mai sus este ceva gen "epic fail"..

Edited by mdln
  • Like 2
  • Downvote 1

Pai si ce vrei sa placa tuturor?

Cand am schimbat eu tips-urile ai sarit instant si ai zis ca sunt naspa. :)

tipsurile tale sunt f naspa montate , din cauza ca nu ai dat 2 bani pe treaba asta :))) asta e stilul tau . Eu doar ti-am atras atentia ca sa corectezi ,percepi gresit .Intre mine si tine e o dif prea mare ca tu sa mai comentezi ceva pe topicul meu . E ca si cum un obez mi-ar spune mie cum sa lucrez abs , asa te percep eu pe forumul asta . Adica nu te pot lua in serios cu nimic. Si am incheiat rautatile cu tine ca vad ca despre asta e vb :good:

Schimbatorul e f frumos , modarea asta se face pe afara f des ca acolo am si vazut si am analizat poze 2 luni pana sa ma hotarasc , in realitate arata f bine , nu reusesc eu sa surprind cat de frumoasa e maneta care e si noua. Nu ma astept sa placa la toti si nici nu am montat pt asta . In interiorul meu , trimuri argintii , volan , padele e un detaliu semnificativ . Pun aici diy complet , se poate pune si pe E90 ,cineva deja m-a intrebat detalii pt montaj prin PM .

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=232777

PS acum ma repliez si sper sa pot monta un CIC , ma tot uit la poze si navi Business e tot ce arata naspa acum :rofl: .

Si inca o poza :))

post-3467-0-29530300-1393489166_thumb.jpg

Edited by Myx
  • Like 2
  • Downvote 1

Vai vai....mie chiar nu-mi place nuca aia cum vine ce vrei acum. Sa te laude toti? :)

Eu zic ca daca il vezi live tips-ul o sa ti se para altfel. Eu n-am stat sa masor distanta la tips-uri la f10. Am pus un model similar cu cele de pe M, asta daca stii cum arata. N-am dat 2 bani cum zici tu.

Pare mai interesant noaptea. Hai ca a inceput sa-mi placa ;)

Edited by Andrei_VUV
  • Like 3
  • Downvote 3