Jump to content

Myx 5 BMW 520 dA

Myx

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mda 61 L , aprox ca mine . Maine am sa testez si cu motorina dupa ce sare pistolul :download:

acum m-am uitat corect si vad ca tu ai alimentat 61 L si eu 49 pai in cazul asta e normal sa stea sub linie eu am 12 l in minus De aici si dilema , cred ca pistolul sare mereu si astia nu se mai streseaza sa forteze , maine testez eu clar .

din experienta mea personala am observat ca, in general, de cand decupleaza pistolul prima data, mai intra aprox. 3 litri.

UP

M-ai facut sa ma uit in carte :))) la capacitate rezervor 70 l , 49 alimentati , 10 sa zicem ca mai avea masina cu indulgenta daca la range 100 mi-a dat avertizate low fuel . E clar de unde e lipsa . Si pistolul sare si functie de debitul pompei , am patit la anumite statii sa nu pot sa alimentez corect pana nu scot pistol mai in afara . De asta nici nu mai alimentez eu ca ma enerveaza schema asta, devin nervos si agresez personalul statiei :))))))))))))

Edited by Myx

Eu cand fac plinul bag pistolul doar vreo 2 sau 3 cm inauntru. Poate de aia ziceam ca mai intra vreo 3 litri, deoarece prima data cand decupleaza e destul de tarziu si motorina e pana in gat, ca sa zic asa, si decupleaza de la spuma. Dupa prima decuplare nu mai blochez pistolul, ci il tin din mana si strang destul de putin de tragaciul ala, astfel incat mai decupleaza poate de maxim 2 ori si cand pun capacul la rezervor motorina e chiar pana sus de tot.

P.S. la mine, becul se aprinde cand mai sunt 8 litri in rezervor sau cand range-ul, in functie de media de consum, scade sub 100 km.

Edited by Rares_CJ

Eu cel mai des alimentez la statii Shell, mai ales la una anume, cea mai apropiata de unde stau.

Am observat, la o pompa din cele 8 sau 9, ca decupleaza foarte des, comparativ cu toate celelalte. I-am adus la cunostinta vanzatorului, mi-a multumit ca i-am sesizat problema si a zis ca va anunta firma de mentenanta. Dupa un timp, vreo 2 saptamani, intamplarea a facut sa alimentez la acceasi pompa. De data asta s-a comportat "normal", adica la fel ca toate celelalte.

Deci da, poate sa fie pompa in sine cu probleme.

Edited by Rares_CJ

Alimentez la o singura statie , cel putin de cand am luat masina asta ii fac plinul doar acolo , am sa testez si alte statii MOL poate e si ceva cu pompa dar maine ma duc si ii dau eu pana vomita :))

Schimba statia, eu am lasat pompa singura si dupa ce a sarit am mai bagat 2-3 litri, numai rompetrol si omv bag...

am bagat pana la maxim ,au mai intratr fix 8 l si acul s-a dus la locul lui . Am luat jantele arata f bine .Am reconditionat si etrierii :thumbsup: Stergatoare noi , ma pregatesc de sealant , tot a fost vremea asta tampita si am amanat .

post-3467-0-29998100-1375349754_thumb.jpg

post-3467-0-65562100-1375349786_thumb.jpg

post-3467-0-76133300-1375349801_thumb.jpg

Edited by Myx

Ce sealant vrei sa-i dai?

jetseal , abia am dat jumatate de masina , e f obositor sa stai sa intinzi ala , sa astepti , stergi apoi iar astepti iar aplici ...sper sa termin sapt viit .:))) Dar in partea in care am dat se simte clar diferenta in sensul ca lacul rezista mai bine la mici agresiuni gen frecat de masina cu jeans , sau posete trantite cand se inchide usa :angry: , sau sacose etc .

• Like 1
  • Downvote 1

jetseal , abia am dat jumatate de masina , e f obositor sa stai sa intinzi ala , sa astepti , stergi apoi iar astepti iar aplici ...sper sa termin sapt viit .:))) Dar in partea in care am dat se simte clar diferenta in sensul ca lacul rezista mai bine la mici agresiuni gen frecat de masina cu jeans , sau posete trantite cand se inchide usa :angry: , sau sacose etc .

Ce a facut saraca masina sa o maltratezi in halul asta? Mai ai putin si ii dai si una in bot :))))))

Edited by InSidE

Nu stiu daca ai primit pm-ul meu, te-am intrebat cat costa vopsitul jantelor unde le-ai facut tu si daca acolo le si pot indrepta ... Astept raspuns , ms.

tot primesc intrebarea asta si pm si public , nu stiu de indreptat nimic , nu e vulcanizare acolo , au doar montare si echilibrare cum e si normal , probabil ca ar trebui sa le indrepti tu pe undeva si sa te prezinti la o estimare de pret ! Fctie de modelul jantei pretul difera . Si cum userul e public si are cont pe forum cred ca intrebarea asta ar trebui sa plece spre el :thumbsup:

Ce a facut saraca masina sa o maltratezi in halul asta? Mai ai putin si ii dai si una in bot :))))))

nu o maltratez eu , mai vine junior mai tranteste ghiozdanul cu 5 kg de carti , wife cu posetele ei mi-a mancat zilele , de tocuri in covoras nu mai spun , macar a renuntat la jeans cu capse fermoare dupa amenintari ca vine acasa cu taxiul :))) .Cand isi cumpara ia in calcul si asta . :thumbsup: Si uite asa se mai aduna mici zgarieturi care ma zgarie pe creieri , dar tot masina neagra mi-as lua mereu .

PS . am terminat si Jetseal mi-a mancat toata energia , sper sa reziste ceva , il mai dau in toamna inainte de iarna .

Edited by Myx
  • Like 1
  • Downvote 1

Bun Jetseal insa trei-patru spalari la spalatoriile de cartier si e distrus stratul de protectie.

eu nu intru la spalare cu spuma decat daca ploua afara si s-a depus mizerie pe masina , noroi , nisip . Adica ceva ce mi-ar murdari curtea . In rest am eu tot ce trebuie acasa si mai fac aerobic cu ea :)))Am o solutie de la KimiCar o diluez eu in raport corect . Sau o mai duc la JetWash la OMV am acolo 2 baieti care stiu regulile :thumbsup: . Momentan caut sa-mi cumpar un compresor cu apa calda nu prea gasesc decat la preturi ridicate . Am testat eu la OMV , daca apa este calda nici nu ai nevoie de solutie mai ales daca masina e doar prafuita sau mizerie superficiala .

Edited by Myx