Jump to content

Accident soseaua Borsului Bihor

juristul2000

Recommended Posts

Accident deosebit de grav pe soseaua Borsului din Oradea care a avut ca urmari 2 morti , 2 raniti si o masina varza.Se pare(e cert ) ca baietii colegi faceau o liniuta in drum spre servici.Unul din ei cel cu fordul s-a speriat de un tir parcat pe partea dreapta si a crosat cealalta masina un 406 care a intrat in acel tir(varianta oficiala pt moment).Unii sustin ca ar fi fost invers ca 406-le a acrosat Fordul

Deci inca o data VITEZA SI TERIBILISMUL UCID!!!!!!!!!!!!

post-850-1171372642_thumb.jpg

post-850-1171372654_thumb.jpg

post-850-1171372662_thumb.jpg

post-850-1171372671_thumb.jpg

post-850-1171372681_thumb.jpg

post-850-1171372691_thumb.jpg

post-850-1171372702_thumb.jpg

post-850-1171372713_thumb.jpg

Edited by juristul2000

Marturia unui cetatean care a fost printre primii la fata locului:

Stimati tineri,am doi copii de virsta celor ce nu s-au gindit niciodata poate,asa cum marea voastra majoritate fac la 25,ca sinteti si sin tem muritori.Iata ca TERIBILISMUL,INCONSTIENTA asociate cu VITEZA si ALCOOLUL ne-au pus pe toti pe ginduri.Am fost primul la fata locului,am facut tot ce am stiut din experienta mea de o viata pe soselele Europei in incercarea disperata de a-i tine in viata pe cei doi ocupanti din Peugeot 406.

Din pacate pt sofer nu s-a mai putut face nimic,avea capul stivit sub stilpul din stinga,plus o serie de alte fracturi,l-am gasit postat sub cel din dreapta cu mina dreapta intre picioarele celui din dreapta,nu mai avea puls.Cel din dreapta nu respira,nu avea activitate cerebrala,i-am deschis ochii si avea pupilele dilatate privirea fixa,nu raspundea la stimuli,nu respira,avea gura,nasul si urechile pline de singe,i-am luat mana dreapta si a avut puls inca circa 2-3 minute dupa care a incetat.Soferul nu a avut centura pusa,cel din dreapta a avut,si pt.ca era foarte strinsa in dreptul carotidei i-am taiato cu un cutit primit de la trecatori,dupa care am trecut la cei din spate care am inteles ca fiind soti,fata era mai putin afectata,sotul ceva mai mult dar nu au prezentat riscuri majore de deces iminent,motiv pt.care nu am incercat sa-i scot,pt.a nu produce alte leziuni,ei fiind incarcerati ca de altfel si cei din fata,i-am sustinut si i-am incurajt sa stea nemiscati,ei incercid sa iasa di vehicol.Fata a tins tot timpul sa adoarma si am obligat-o sa nu o faca stiind ce consecinte pot urma daca adoarme,i-am dat apa,i-am sustinut capul,i-am imbarbatat pina la sosirea ajutoarelor case s-au miscat f.bine.I-am scos pe cei doi soti impreuna cu descarcerarea si iam pus pe targa,erau in afara de pericol,dar din pacate pt.cei din fata nu s-a putut face nimic,dupa scoaterea trupurilor din auto au fost monitorizati dar nu mai prezentau nici un fel de activitate cardiaca.Medicina legala poate confirma leziunile interne mari pe care le-au avut,Bunul Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca si sa mangaie familiile lor in marea durere,precum si pe cei apropiati lor.Ca o concluzie fara a incerca sa sa-mi asum nici cea mai mica contributie in salvarea celor ramasi in viata,in astfel de accidente cu lovirea din lareal a autovehicolului sin pe locul 2 ca si gravitate si urmari,si nu mai afirmati ca acul indicator viteza era oprit la 60Km/h.Nu era la 160Km/h.nu este elocvent unde se opreste acul,dar nici 60km/h nu au avut.In alta ordine de idei daca cei doi soti purtau centuri urmarile erau mai mici pt.ei.Da este adevarat ca acel autotren inmatriculat in Ungaria era stationat,si era circa 50cm in carosabil,dar ginditi-va asa cum s-a mai spus aici,daca acolo era o statie de autobus plina cu oameni nevinovati?

La nici 3 metri este o ghereta in care nonstop un om isi cistiga o bucata de paine,alt nevinovat.Este la fel de adevarat ca D-nul SAVA si colegii lui de la circulatie nu fac altceva decit sa numere mortii in fiecare luna pe Borsului,cind solutia nu sta in a pune indicatoare de restrictie sau radare,NU,solutia este in a face sensuri giratorii minim 3-4 pe Soseaua Borsului,si se rezolva VITEZA pe acest sector de drum.Pt.ca Romanul este departe de a respecta legea,Romanul de rind,si cum sa o faca daca la virful piramidei nu o respecta alesii nostrii!

Oare ne poate da domnul Sef al Inspectoratului Judetean de Politie,Comisar POPA un singur exemplu de politist(militian)gasit in trafic cu alcool in singe?.Categoric NU!.Sau un singur caz de politist Bihorean amendat de RADAR ? Categoric NU.Sa fie ei asa de corecti?NU.Va pot da exemple,si cu totii stim ca este asa,Priviti doar cum dimineata intersectii cu probleme care sint in apropierea sediilor MAI,SRI,si altele nu gasesti picior de politist(militian),de ce? Pt.a nu se calca pe bataturi.ce face societatea civila?NIMIC!Ce facem noi ? NIMIC.Ne numaram mortii.Pacat,doua vieti pierdute inutil intr-o fatidica zi de 13 MARTI.Nu doresc sa apar si nici sa fiu partinitor,dar alesii locali nu au facut nimic in ultimii ani cu aceasta sosea desi pe toata lungimea ei sint numeroase firme,care s-au inmultit si este bine sa fie asa, a caror angajati incalca in permanenta regulile de circulatie pentru a putea sa-si desfasoare activitatea.Va asteptam stimati alesi locali cu votul nostru NU la urmatoarele alegeri.Inca o data Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasaca.

Edited by juristul2000