Jump to content

Cumpar seria 3

09uby

Recommended Posts

Buna seara, nu stiu daca ma mai tineti minte dar sunt cat de cat cu ceva vechime pe aici. Sa trec direct la subiect, aveti cumva idee sau stiti pe cineva care are de vanzare un seria 320 sau seria 120 diesel an 2004 minim. pe cel vechi l am vandut si as vrea sa mi iau altul mai nou fata de ce am avut. pret maxim 6500-6700 euro. astept un sfat de la voi...

Multumesc anticipat.....

Buna seara, nu stiu daca ma mai tineti minte dar sunt cat de cat cu ceva vechime pe aici. Sa trec direct la subiect, aveti cumva idee sau stiti pe cineva care are de vanzare un seria 320 sau seria 120 diesel an 2004 minim. pe cel vechi l am vandut si as vrea sa mi iau altul mai nou fata de ce am avut. pret maxim 6500-6700 euro. astept un sfat de la voi...

Multumesc anticipat.....

Si inca ceva, daca nu am pus unde trebuie topicul rog moderatorii sa l mute sau sa mi zica unde ar trebui sa l postez.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C28893841.html, asta este una din masinile care mi a starnit interesul, daca cunoasteti masina sau daca vi se pare ceva ciudat astept un coment de la voi, mie singurul lucru care imi da de banuit este clima, model vechi de clima pe masina din 2004, voi ce ziceti?

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/136801-bmw-e46-320d/

Apoi mai poti pune o navigatie dedicata aftermarket care poate reda piese/videoclipuri de pe stick, cd, card, are AUX, navigator (unde poti pune ce vrei iGo, Sygic, TomTom, Garmin, etc), are bluetooth + handsfree si la care poti pune o camera marsarier. :thumbsup:

Si ii faci retrofit cu lupe bi-xenon Morimoto Mini H1 si ai un e46 frumos, dotat si ingrijit.

Mai mult de 500E nu costa navigatia + bi-xenonul.

LE: Cand zic navigatie aftermarket nu ma refer la Dynavin. Cu Dynavin iti trebuie mai mult de 500E pt navi + bi-xenon.

Poti lua de exemplu o navigatie cum am eu. A costat ~1350 (la care se mai adauga 80 lei TVA), te mai costa inca ~80 lei prelungitorul USB, cablul AUX si adaptorul pt antena, ~150 lei rama pt relocarea climei, 150 lei camera marsarier iar retrofitul bi-xenon ~500 lei.

Edited by Kenbobo
  • Like 1

Important e in primul rand ca masina sa fie intretinuta, sa nu aiba probleme la motor, probleme de tinichigerie, starea tehnica sa fie cat mai buna si abia apoi sa te uiti la dotari.

Legat de dotari ar trebui sa iti stabilesti ce vrei neaparat sa aiba si sa te gandesti daca iti sunt intr-adevar folositoare, mai ales ca pt unele poti face retrofit foarte usor si ar fi pacat sa renunti la o masina buna pt ca nu are unele chestii care le poti pune ulterior.

Si daca vrei sa te ajutam la cautare, mai bine ne-ai spune ce ai vrea sa aiba masina.

Si ce rezolvi daca cumperi un e90 cu 7000 euro in care mai trebuie sa bagi 3000 ca sa poti umbla cu el in conditiile in care ai doar 7000 de dat pe masina?

Nu mai bine iei un e46 in mintile lui?

Nu cred ca am zis ca e46 e mai bun decat e90, dar un e90 la banii aia are sigur probleme mai multe decat un e46 la aceeasi bani si dotari mai putine.

• Like 1
  • Downvote 1

Si ce te face sa crezi ca un e46 din 2003-2004 (deci mai vechi decat e90) nu-i cazan?

Nu am zis orice e46. Am zis un e46 la 7000E. Si cu un e46 la acei bani ai sanse mici sa fie cazan, in schimb un e90 sigur e.

LE: Bine, in cazul in care gasesti e90 la 7000.

prefer sa nu va certati pe aici, as prefera doar sa ma ajutati cu un sfat, cum ati face voi, sincer nu trebuie sa intram in polemici prea adanc pe subiectul asta..

Hai ca nu se cearta nimeni :D

Te-am intrebat mai sus ce dotari ai vrea sa aiba masina, ca sa te putem ajuta mai usor. Inca nu ne-ai spus.

Edited by Kenbobo

Si ce rezolvi daca cumperi un e90 cu 7000 euro in care mai trebuie sa bagi 3000 ca sa poti umbla cu el in conditiile in care ai doar 7000 de dat pe masina?

Nu mai bine iei un e46 in mintile lui?

Nu cred ca am zis ca e46 e mai bun decat e90, dar un e90 la banii aia are sigur probleme mai multe decat un e46 la aceeasi bani si dotari mai putine.

Si tu ai dreptate, dar e 46-le fiind mai vechi majoritatea pieselor sunt mai uzate, daca nu de numarul de km atunci de timp.

Partea cu aia +3k e fabulatie.

Partea cu aia +3k e fabulatie.

Pai crezi ca eu ghicesc in stele ce probleme are o masina si ii calculez pe loc piese+manopera? :sorcerer:

Dar sunt convins ca daca cumperi tu un e90 cu 7k te apropii de acea suma pt a-l aduce pe linia de plutire.

PS: Eu am terminat acest subiect si imi mentin in continuare parerea.

Multumesc anticipat.....

Si inca ceva, daca nu am pus unde trebuie topicul rog moderatorii sa l mute sau sa mi zica unde ar trebui sa l postez.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C28893841.html, asta este una din masinile care mi a starnit interesul, daca cunoasteti masina sau daca vi se pare ceva ciudat astept un coment de la voi, mie singurul lucru care imi da de banuit este clima, model vechi de clima pe masina din 2004, voi ce ziceti?

ce anume te a atra la masina asta? e chiar un exemplu de asa nu....jante fake, faruri matuite, interior de nfl etc

• Like 2

Pai crezi ca eu ghicesc in stele ce probleme are o masina si ii calculez pe loc piese+manopera? :sorcerer:

Dar sunt convins ca daca cumperi tu un e90 cu 7k te apropii de acea suma pt a-l aduce pe linia de plutire.

PS: Eu am terminat acest subiect si imi mentin in continuare parerea.

Si eu am terminat.. nu m-a platit nimeni sa-l ajut.

Dar pun pariu ca tu ai un e46 de vanzare :p

------------------------------------------------------------------

Capitane, cat dai sa-ti zic?

Edited by Cristi_S