Jump to content

Cumpar seria 3

09uby

Recommended Posts

Nu am zis orice e46. Am zis un e46 la 7000E. Si cu un e46 la acei bani ai sanse mici sa fie cazan, in schimb un e90 sigur e.

LE: Bine, in cazul in care gasesti e90 la 7000.

Hai ca nu se cearta nimeni :D

Te-am intrebat mai sus ce dotari ai vrea sa aiba masina, ca sa te putem ajuta mai usor. Inca nu ne-ai spus.

pfff greu de spus despre dotari, orice dotare este binevenita , am avut un e 46 nfl 2001 in afara de trapa, navi, si cd aveam de toate, scaune incalzite, comenzi volan, etc etc, v as intreba care sunt dotarile care le pot monta ulterior mai usor. de ex: la e 46 computer de bord ( acea maneta) cu 150 de lei aveam comuter.la acel e 46 care l am postat mai sus am vazut ca are sonorizare harman kardon care cred ca este destul de greu sa o montez ulterior. sper ca intelegi la ce ma refer....

Nu am zis orice e46. Am zis un e46 la 7000E. Si cu un e46 la acei bani ai sanse mici sa fie cazan, in schimb un e90 sigur e.

LE: Bine, in cazul in care gasesti e90 la 7000.

Hai ca nu se cearta nimeni :D

Te-am intrebat mai sus ce dotari ai vrea sa aiba masina, ca sa te putem ajuta mai usor. Inca nu ne-ai spus.

Nu vreau sa creez polemici pe tema asta, la 7000€ sunt o groaza de e90 de care vrei, chiar si la 6000€ gasesti, iar ca an se invarte in jurul lui 2006-2007. Ce-i drept, nu in Romania ca la noi de cand cu taxa asta, au umflat romanii preturile de zici ca ti-o da la pachet si cu vreun lingou de aur...(intr-un fel ii inteleg, nu e vina lor)

Noi trebuie sa intelegem ca si e90-urile sunt masini nu tocmai noi sau de ultima generatie,deja are 7-8 ani de cand a iesit modelul asta, deci n-ar mai trebui sa coste o avere...intr-adevar, se stie ca o masina din primii ani de fabricatie poate avea mult mai multe probleme fata de aceeasi masina fabricata in ultimul an, insa si preturile sunt ca atare.

A fost a unui prieten de-al meu, a vandut-o in primavara 2010. Are soft de 200 cp de prin 2009, a fost lovita destul de rau de cel care a luat-o de la el iar km reali erau 180.000 prin 2008 !

merci mult de informatie, ma gandeam ca ar fi ceva cu masina asta dar nici chiar asa, inca o data multumesc...

pfff greu de spus despre dotari, orice dotare este binevenita , am avut un e 46 nfl 2001 in afara de trapa, navi, si cd aveam de toate, scaune incalzite, comenzi volan, etc etc, v as intreba care sunt dotarile care le pot monta ulterior mai usor. de ex: la e 46 computer de bord ( acea maneta) cu 150 de lei aveam comuter.la acel e 46 care l am postat mai sus am vazut ca are sonorizare harman kardon care cred ca este destul de greu sa o montez ulterior. sper ca intelegi la ce ma refer....

Harman Kardon e intr-adevar destul de greu de montat ulterior, dar cu rabdare si cu temele facute il faci si pe ala.

La categoria usor de facut (am zis usor nu ieftin :D ) ar fi: navigatie aftermarket (vezi de ex topicul meu), senzori parcare, camera marsarier, bi-xenon, computer bord, incalzire in scaune (daca schimbi scaunele e relativ usor).

Trapa de exemplu daca nu esti dispus sa renunti la ea, cel mai bine ai cauta din start sa aiba.

Masini cu HK pe ele sunt cam rare, dar in schimb gasesti sistemul complet de vanzare (intamplator chiar si eu am de vanzare de pe masina mea :)) )

LE: Mai poti sa ii pui si volan M cu comenzi + pilot automat. Sunt doar cateva fire de tras.

Normal, cel mai bine ar fi sa ai cat mai multe din start, dar daca nu, macar sa stii exact la ce nu vrei sa renunti. Eu de exemplu am vrut neaparat Harman Kardon, scaune sport cu reglaj lombar si incalzite, volan M + comenzi si am cautat pana am gasit cu combinatia asta. Pe urma, am mai adaugat eu una alta.

Edited by Kenbobo

Harman Kardon e intr-adevar destul de greu de montat ulterior, dar cu rabdare si cu temele facute il faci si pe ala.

La categoria usor de facut (am zis usor nu ieftin :D ) ar fi: navigatie aftermarket (vezi de ex topicul meu), senzori parcare, camera marsarier, bi-xenon, computer bord, incalzire in scaune (daca schimbi scaunele e relativ usor).

Trapa de exemplu daca nu esti dispus sa renunti la ea, cel mai bine ai cauta din start sa aiba.

Masini cu HK pe ele sunt cam rare, dar in schimb gasesti sistemul complet de vanzare (intamplator chiar si eu am de vanzare de pe masina mea :)) )

LE: Mai poti sa ii pui si volan M cu comenzi + pilot automat. Sunt doar cateva fire de tras.

Normal, cel mai bine ar fi sa ai cat mai multe din start, dar daca nu, macar sa stii exact la ce nu vrei sa renunti. Eu de exemplu am vrut neaparat Harman Kardon, scaune sport cu reglaj lombar si incalzite, volan M + comenzi si am cautat pana am gasit cu combinatia asta. Pe urma, am mai adaugat eu una alta.

pai si cu cat dai sistemul HK, si sincer as prefera ca scaunele incalzite sa fie direct din fabrica. restul parca sunt mai usor de montat.

pai si cu cat dai sistemul HK

Ai PM.

as prefera ca scaunele incalzite sa fie direct din fabrica.

Se poate pune si ulterior, dar ar fi mai ok daca ai avea din start.

Pana acum ai stabilit ca vrei de la inceput scaune incalzite. Bun. Ce altceva mai pui pe lista?

omu vrea sa-si cumpere un e46, dupa placul inimi, si uite dovada e dispus sa dea pana-n 7000 euro, pe un model de masina, care se gaseste si la 3000... teoretic la bani putini, gasesti 'cazane' iar la bani mai multi gasesti un model mai vechi, care combate un model mai nou prin dotari, si exploatare mai buna.....
  • Like 1

omu vrea sa-si cumpere un e46, dupa placul inimi, si uite dovada e dispus sa dea pana-n 7000 euro, pe un model de masina, care se gaseste si la 3000... teoretic la bani putini, gasesti 'cazane' iar la bani mai multi gasesti un model mai vechi, care combate un model mai nou prin dotari, si exploatare mai buna.....

combate mortal?

• Like 1

Te rog sa imi arati si mie un 320d din 2004 care sa fie si bun, nu un cazan ordinar, la 3000e.

Te rog sa imi arati si mie un 320d din 2004 care sa fie si bun, nu un cazan ordinar, la 3000e.

eu am vrut sa spun, ca omu vrea sa-si cumpere o masina, chiar daca se gaseste la bani mai putini, el este dispus sa dea un ban in plus, dar sa-si cumpere ceva ca lumea...deci sa-l ajutam sa-si cumpere un e46, cu bani de e90, si sa nu-i mai sugeram e90. cred ca mai inteles acum.? nu am vrut sa sugerez nimic altceva....

http://www.autovit.ro/bmw-320-C28893841.html

sincer la masina asta imi place mult interiorul (este ceva diferit fata de majoritatea e46) pe langa are deja navi mare original sistemul HK, scaunele cu masaj, jantele care mi plac enorm (dar probabil ca sunt replici), darrrr nu are nimic din M packet, nu are scaune, nu are trapa, nu are senzori (nu ca m ar ajuta pe mine enorm senzorii)

ce anume te a atra la masina asta? e chiar un exemplu de asa nu....jante fake, faruri matuite, interior de nfl etc

probabil ai inteles ca as vrea sa mi cumpar o masina buna si cu ceva dotari, la asta ma atras sistemul HK si navi mare si jantele care daca tu zici ca sunt fake-uri te cred, nu ma pricep sa mi dau cu parerea, mi a placut ca este un pic mai altefl decat majoritatea, nu ma pricep atat de bine incat sa mi dau seama daca masina este cazan sau nu...

Are masaj in scaune pe dracu...nu exista asa ceva la e46.

LE: Eventual are reglaj lombar iar proprietarul zice ca ala e masaj. Am mai intalnit specimene de genul...

da ai dreptate, scuze, greseala mea, reglaj lombar, mi a zis si la telefon...

Nu fi carcotas ca poate are evacuarea intreaga si toate accesoriile.

Imi iau minusuri de paca as fi zis ceva de o masina luata din Franta de un turc si vanduta in Germania la un roman care la randul lui a vandut-o in Romania.

Mai baieti minusari 'e' lucruri si mai rele de atat.

Edited by Cristi_S